Kirjoittaja Aihe: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi  (Luettu 56233 kertaa)

Aika paljon puhutaan siitä mitenkä simpson jaksojen taso on laskenut viime tuotantokausina.
 Kyllähän sarjan historia on värikäs,mutta paljon on jaksoja joihin väri on laitettu vain pakkopullana..
 Se alkuperäinen hohdokkuus alkaa olla takanapäin

Joten topicin aiheena onkin:
Mitenkä saada simpsoneitten laskusuunta taas nousuun?
 heitetään pallo katsojalle( tässä tapauksessa siis meille) eli
Nyt on sinun vuoro astua suunnittelijan saappaisiin ja kertoa minkälaisia/minkälaisen simpson  jakson sinä tekisit jos saisit vapaat kädet.

Tavoitehan on vaatimaton: saada ihmiset nauramaan ja kerääntymään seuraavanakin päivänä tv:n ääreen!

JA ei sitten tuhlata aihetta turhanpäiväisillä viesteillä kuten "mä tekisin semmosen jakson missä mä oisin itse mukana :) :) :) :)"
--


On selvää,että springfieldin arkipäivä on jo läpikotoisin koluttu 19 tuotantokauden aikana. Kun kerran niinkin viisas simpsoni kuin Lisa ei tule ikinä pääsemään alakoulusta pois ja Maggiekaan ei pääse tutistaan eroon vaikka vuosia vierii niin se on kyllä jo sen merkki,että jtn pitää alkaa tapahtua!

JOS minä oisin suunnittelija 6 jakson ajan niin kyllä mä ihan puhtaasti lähtisin luomaan teemajaksoja tämmösistä suurista ohjelmista /elokuvista jotka kaikkialla tiedettäisiin.

Mitä nyt äkkiä mieleen tulee itelleni niin hyviä ehdokkaita oisi: Lost/Pako/Heroes/Salaiset kansiot
(tämmönenkin jakso on jo,mutta tämmösiä jaksoja itse katsoisin mielummin kuin jatkuvaa sprinfieldin arkipäivää
TOSIN voisihan nämäkin jaksot sijottua springfieldiin)

toinen tämmönen huippu idea oisi tämmönen moni osainen tarina joka jakautuisi vaikka jaksoon osaan.
(tämmönenkin on jo olemassa jossain 4-6 tuotantokauden välillä)

En siis ihan uusiksi lähtisi pyörää rakentamaan kuhan vain lisäisin jouset!  ;D
Viimeksi muokattu05.01.08 - 11:45 Kirjoittaja: Lasse

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #1 05.01.08 - 10:14
Joitain ideoita (en ole varma onko tämän tapaisia jaksoja, kun kaikkia en ole nähnyt):

Homer joutuu koetukselle, kun saadaan selville, että hän onkin sukua jollekin kuuluisalle henkilölle ja viimeinen elossa oleva jälkeläinen (Abe oli kieltänyt olleensa sukua tälle kuuluisuudelle). Homerin rinnalle laitetaan turvavartijat, jotka kulkevat Homerin rinnalla kaikkialle - jopa Moe'siin, ja tätä Homer ei kestä. Lisa, Bart ja Marge ostavat uuden sohvan joka osoittautuukin hieman erilaiseksi sohvaksi, nimittäin VESIsohvaksi.

JAKSON NIMI: I Can Walk Alone
SUOM. NIMI: Osaan yksinkin kävellä
Lyhyt kuvaus: Homer on sukua kuuluisalle henkilölle Springfieldissä. Abe kieltää tämän ja Bartista, Lisasta ja Maggiesta ei löydy tiettyä "tyhmyys" geeniä. Näin Homerin rinnalle asetetaan henkivartijat. Bart, Lisa ja Marge painivat vesisohvan kanssa.

Joku minuutin idea, pakko sanoa ettei tuossa ole päätä eikä häntää.
Viimeksi muokattu05.01.08 - 10:17 Kirjoittaja: Kreach

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #2 05.01.08 - 14:34
Jos itse pääsisin mukaan ideoimaan Simpsonien jaksoja niin kyllä varmastikkin kehittyisi mitä kummallisimpia ja huvittavampia ideoita, kunhan tarpeeksi saa tuumia ja suunnitella.

Itse ainakin haluisin jaksoihin mukaan nyky hetken "muoti juttujen" kustannuksella pilailemista, kuten 18 tuotantokaudessa nähtiin Marge pelaamassa melkeinpä kuin wowia. Minusta juuri ne on hauskoja vitsejä, kun tietää mihin asiaan se on verrattavissa, tosin tämä ei varmaankaan niiden mielestä ole hauskaa ketä itse joutuu kohteeksi kuten simpsoni pelissä todettiinkin.

Sitten viellä tekisin itse ainakin lisää näitä menneisyys jaksoja, minusta ne ovat todella kiinnostavia katsottavia. Onhan niitä nähty kaikista simpsoneista, flandersista jne. mutta minusta niitä voisi tehdä ehkä lisää ja muistakin asukkaista.

Hmm, itselläni kyllä oli viellä yksi idea mielessä arvatkaa vain ehdinkö sen nyt sitten unohtamaan. höh.
Jonkin jakson voin viellä suunnitella, mutta sen teen sitten myöhemmin.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #3 06.01.08 - 00:07
no olisihan se hienoa itse päästä simpsoneihin! :DDDDD kuuluu sinne suurimpien haaveiden joukkoon.

mulla tuli mieleen heti sellainen jakso, jossa kerrottaisiin jonkun tulevaisuudesta, kun tuolla mainittiin, että olisi lisää jaksoja menneistä ajoista. ei siis mitään uutta jaksoa siitä millaiset ammatit Lisalla ja Bartilla on, ihan vaikka Ronista ja Todista. yleensä kaikkien lasten ammatit tehdään sellaisiksi mitä ne on jo, tyyliin Bartista tuli jossain jaksossa raksaduunari tms ja Lisasta presidentti - ei mitään sellaisia siis! ihan jotain uutta. en mä tätä hetkessä keksittyä ideaa paremminkaan osaa selittää, mutta jotain tällaista.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #4 20.04.08 - 18:22
Tälläinen jakso mielessä:
Homer huomaa,että kaljanteko lopetetaan,ja Moen kapakka ei tuota voittoa.Homer ajaisi Pepsi-tehtaalle,ja ostaisi 15 tuhatta Pepsi Max Cappucino-laatikkoa.Ja Maggie liittyisi Ydinvoimalaan.
Jakson nimi:Cappucinolimonade is best,but is Duff Beer best?
Suomalainen nimi:Cappucinolimsa on parasta,mutta onko kalja?

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #5 20.04.08 - 18:49
Tälläinen jakso mielessä:
Homer huomaa,että kaljanteko lopetetaan,ja Moen kapakka ei tuota voittoa.Homer ajaisi Pepsi-tehtaalle,ja ostaisi 15 tuhatta Pepsi Max Cappucino-laatikkoa.Ja Maggie liittyisi Ydinvoimalaan.

Homer huomaa että kaljanteko lopetetaan? Homer ostaa Pepsi Max Cappucinoa jostain syystä? Maggie liittyy ydinvoimalaan?  :o

Eihän tässä ideassa kyllä mitään järkeä ole, mutta onneksi tämä on kuitenkin pelkkä läppä eikä oikea jakso.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #6 27.07.08 - 20:19
Tässä minun ideani:

Suom. nimi: Konstit on monet
Engl. nimi: Killer From Another Series

Sideshow Bob tulee kulkurin valeasussa Simpsoneiden talolle ja pyytää heiltä asuinpaikkaa. Simpsoneita käy se sääliksi ja he ottavat valeasuisen Bobin heille asumaan. Illalla, kun kaikki nukkuvat, Bob sieppaa Bartin ja pakenee salaiseen piilopaikkaansa, tavoitteenaan tappaa Bart siellä. Sitten yöllä Homer herää ja menee jääkaapille hakemaan pari duff-kaljaa. Kun hän on palaamassa sänkyynsä, hän huomaa, että Bartin huoneessa ei ole ketään. Hän ilmoittaa siitä muille perheen jäsenille. Homer, Marge, Lisa ja Maggie etsivät Bartia pitkin taloa, mutta tuloksetta. Ja niin he lähtevät autolleen, koska he päättävät lähteä etsimään Bartia. Bob kuitenkin varasti Simpsoneiden auton, joten Simpsonit joutuvat menemään bussipysäkille odottamaan seuraavaa bussia. Lopulta bussi tuleekin. Sitten he onnistuvat näkemään Sideshow Bobin bussin ikkunasta, kun Bob lähtee hiippaillen piilopaikastaan hakemaan räjähteitä Bartin tappoa varten. Bob oli unohtanut hankkia räjähteet ennen Bartin sieppaamista. Simpsonit käskevät bussikuskia pysähtymään ja sitten he ottavat Bobin kiinni niin, että Bob ei kerkeä huomata tilannetta, ennen kuin hän on käsiraudoissa. Kun poliisipäällikkö Wiggum oli käynyt Simpsoneilla vierailemassa, hän oli unohtanut käsirautansa sinne. Ja niin Simpsonit soittavat poliisin paikalle, joka vie Bobin tyrmään.He löytävät Bartin köytettynä ja hänellä on huivi suun edessä. Sitten kun Homer ottaa huivin pois Bartin suun edestä ja vapauttaa hänet köysistä, koko perhe menee autollaan kotiin, kun Marge oli löytänyt heidän autonsa Bobin piilopaikan vierestä pensaiden suojista.
Viimeksi muokattu22.12.11 - 19:17 Kirjoittaja: homersimpsondoh

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #7 29.07.08 - 11:22
Tässä on mun idea.

Jakson nimi: Dumb and Dumber

Suom. Jakson nimi: Tosinuija ja vielä nuijempi

Kuvaus: Milhouse tuli Simpsoneille yöksi. Bart ja Milhouse katsovat illalla MTV:tä ja sieltä tulee Jackass, jossa vieraili Duudsonit. He tekivät tyhmiä temppuja. Bart ja Milhouse kuvitteli minkälaista olisi olla kuin Jackass ja Duudsonit. Niin seuraavana päivänä ne meni ostamaan Duudsoneitten 1. kansainvälisen tuotantokauden. He katsoivat sitä, joka päivä ja alkoivat tekemään samoja juttuja.
Homeria väsytti ja alkoi nukkua Ydinvoimassa Pääoven edessä. Niin Mr. Burns antoi Homerille potkut. Hetken päästä Homer alkoi Milhousen ja Bartin TV-ohjelman tuottajiksi.

(Tää jakso on vain pelkkä läppä. Ei tarvitse ottaa todesta, kun eihän siinä kerrota mitään Margesta, Lisasta ja Maggiesta)
Viimeksi muokattu17.01.09 - 21:21 Kirjoittaja: Jarnoman

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #8 31.07.08 - 10:38
Jakson nimi: Dumb and Dumberer
Kielioppivirhe. "Dumberer"= Dumber? (=

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #9 31.07.08 - 23:46
Piti minunkin jonkunlainen idea keksiä.

Moe pitää baarissa pokeri-illan, johon Moe kutsuu Homerin, Lennyn, Carlin ja Barneyn. Homer huomaa kesken pelin, että hän osaa lukea muiden ajatuksia kun on juonut pari Duffia. Homer voittaa pelin nopeasti ja Moe huomaa, että Homerissa on ainesta ammattilaiseksi. Homer ottaa lopputilin Ydinvoimalasta ja alkaa ammattilaispelaajaksi. Seuraavalla viikolla Moe ja Homer matkustaa Texasiin pelamaan World Series Of Pokerin karsintaa. Homer voittaa karsinnan ja pääsee Las Vegasin lopputurnaukseen, jossa Homer etenee finaaliin asti. Finaaliin Homeria on tullut kannustamaan monta Springfieldin asukasta. Ennen finaalia kasinosta loppuu Duff, eikä mikään muu olut anna Homerille ajatustenlukukykyä. Homer tippuuu finaalista ensimmäisenä, mutta voittaa silti 200 tuhatta dollaria. Springfieldiläiset buuaa Homerille, koska tippui ensimmäisenä, joten Snake ryöstää Homerin rahat. Homer lopettaa pokerin ja menee takaisin töihin Ydinvoimalaan.

Jakson nimi : Homer Poker
Suomenkielinen jakson nimi : Pokeriammattilainen

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #10 01.08.08 - 09:10
Piti minunkin jonkunlainen idea keksiä.

Moe pitää baarissa pokeri-illan, johon Moe kutsuu Homerin, Lennyn, Carlin ja Barneyn. Homer huomaa kesken pelin, että hän osaa lukea muiden ajatuksia kun on juonut pari Duffia. Homer voittaa pelin nopeasti ja Moe huomaa, että Homerissa on ainesta ammattilaiseksi. Homer ottaa lopputilin Ydinvoimalasta ja alkaa ammattilaispelaajaksi. Seuraavalla viikolla Moe ja Homer matkustaa Texasiin pelamaan World Series Of Pokerin karsintaa. Homer voittaa karsinnan ja pääsee Las Vegasin lopputurnaukseen, jossa Homer etenee finaaliin asti. Finaaliin Homeria on tullut kannustamaan monta Springfieldin asukasta. Ennen finaalia kasinosta loppuu Duff, eikä mikään muu olut anna Homerille ajatustenlukukykyä. Homer tippuuu finaalista ensimmäisenä, mutta voittaa silti 200 tuhatta dollaria. Springfieldiläiset buuaa Homerille, koska tippui ensimmäisenä, joten Snake ryöstää Homerin rahat. Homer lopettaa pokerin ja menee takaisin töihin Ydinvoimalaan.

Jakson nimi : Homer Poker
Suomenkielinen jakson nimi : Pokeriammattilainen


Muistuttaa aika paljon sitä nyrkkeilyjaksoa.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #11 01.08.08 - 10:28
Piti minunkin jonkunlainen idea keksiä.

Moe pitää baarissa pokeri-illan, johon Moe kutsuu Homerin, Lennyn, Carlin ja Barneyn. Homer huomaa kesken pelin, että hän osaa lukea muiden ajatuksia kun on juonut pari Duffia. Homer voittaa pelin nopeasti ja Moe huomaa, että Homerissa on ainesta ammattilaiseksi. Homer ottaa lopputilin Ydinvoimalasta ja alkaa ammattilaispelaajaksi. Seuraavalla viikolla Moe ja Homer matkustaa Texasiin pelamaan World Series Of Pokerin karsintaa. Homer voittaa karsinnan ja pääsee Las Vegasin lopputurnaukseen, jossa Homer etenee finaaliin asti. Finaaliin Homeria on tullut kannustamaan monta Springfieldin asukasta. Ennen finaalia kasinosta loppuu Duff, eikä mikään muu olut anna Homerille ajatustenlukukykyä. Homer tippuuu finaalista ensimmäisenä, mutta voittaa silti 200 tuhatta dollaria. Springfieldiläiset buuaa Homerille, koska tippui ensimmäisenä, joten Snake ryöstää Homerin rahat. Homer lopettaa pokerin ja menee takaisin töihin Ydinvoimalaan.

Jakson nimi : Homer Poker
Suomenkielinen jakson nimi : Pokeriammattilainen


Muistuttaa aika paljon sitä nyrkkeilyjaksoa.

No niinpä muistuttaakin. ;D

Duffless

Vieras
Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #12 25.10.08 - 11:51
Jakson nimi: Abe`s death ja suomennos siihen ois luultavasti joku: "Yllättävä poismeno"

Homer tulee töistä kotiin ja huomaa postilaatikossa kirjeen,jossa vanhainkoti ilmoittaa yhden hoidokeista kuolleen viime yönä. Homer menee sisälle ja kertoo uutisen. Kaikki jännittävät onkohan se Abe, ja niinpä he kaasuttavat vanhainkotiin, siellä finninaamainen opiskelija sanoo löytäneensä yhden hoidokesta kuolleena,muttei tiennyt kuka se oli ja niin he menävät arkun luo katsomaan. Arkku on kiinni ja paikalla ovat kaikki muut paitsi Abe. Niinpä he tulevat siihen tulokseen,että Abe on se kuollut.(Aika outoa,etteivät he katsoneet arkkuun) Kaikki ovat surullisia,joten Homerkin jättää isälleen hyvästit, sitten he ajavat kotiin. Kotona he avaavat kuoren ja siellä on 1000 dollarin shekki ja kirje: "Voitin bingosta ja haluan antaa nämä rahat sinulle". Homerille vierähtää kyynel silmäkulmaan,mutta samalla hän leikkii tilaamallaan sähköjunalla alkkarit jalassa. Lopulta he huomaavat kuinka kurjaa on, kun Abe ei vieraile eivätkä he kuule hänen tarinoitaan. Jakso loppuu kun he kuulevat ovelta ääniä,Homer menee katsomaan ja näkee Aben,joka hutaa: "Auttakaa minua,eksyin matkalla ja olen viluissani". Homer päästää Aben sisään ja hoitokodista soitetaan,että uhri olikin Jasper ja perintö kuului hänen perheellensä".  Minä tiedän sen jo ääliö,Homer sanoo ja lyö luurin korvan. Homer sysää Aben syrjään ja kävelee ulos riippukeinuun suremaan menetettyjä rahoja,vaikka oikeasti hän on mielissään,ettei Abe ollutkaan kuollut.

Jakso on ihan läppä ja siinä on epäkohtia piste.


EDIT: Muokkaisin tarinaa oikeampaan suuntaan.  ;)
Viimeksi muokattu29.10.08 - 16:57 Kirjoittaja: Duffless

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #13 28.10.08 - 20:46
Jakson nimi: Abe`s death ja suomennos siihen ois luultavasti joku: "Yllättävä poismeno"

Homer tulee töistä kotiin ja huomaa postilaatikossa kirjeen,jossa vanhainkoti ilmoittaa Aben kuolleen viime yönä. Homer  juoksee sisälle nyt he saisivat perinnön. Kaikki jännittävät ja he kaasuttavat vanhainkotiin sieltä heille annetaan kirjekuori ja he menävät arkun luo jonka luona on jo Aben vähäiset ystävät kaikki ovat surullisia,joten Homerkin jättää isälleen hyvästit sitten he ajavat kotiin. Kotona he avaavat kuoren ja siellä on 100.000 dollarin shekki ja kirje: "Voitin bingosta ja haluan viimeinkin tehdä sinut onnelliseksi kuolemani jälkeen". Homerille vierähtää kyynel silmäkulmaan,mutta samalla hän leikkii ostamallaan sähköjunalla alkkarit jalassa. Lopulta he huomaavat kuinka tylsää on kun Abe ei vieraile eikä kuule hänen tarinoitaan ja he kaikki surevat. Jakso loppuu kun he oppivat elämään ilman Abea ,mutta silloin Abe ilmestyy ovelle ja huutaa: "Ei yksi sydänkohtaus minua tapa arkussa oli Jasper ja minä vai eksyin matkalla tänne,rahat ovat bluffia,jotka lähetin verotoimiston johtajalle muka tunteellisena mitään rahoja ei ole". Muut harmittelevat hiukan kun he tuhlasivat jo rahoja ja Homerkin esittää harmistunutta,mutta salaisesti hän on iloinen.

Jakso on ihan läppä ja siinä on epäkohtia piste.

Muuten hyvä, mutta Abe on antanut jo kaiken "arvokkaan" omaisuutensa eräässä jaksossa. Eli testamenttinsa.

Vs: Ideoi oma Simpsonit-jakso tai -kausi
Vastaus #14 24.11.08 - 21:16
Vielä lyhyt kuvaus tuohon minun Bob jaksooni: Simpsoneiden ovelle kolkutetaan eräänä päivänä. Kukapa muukaan kulkuri on kuin valeasuinen Bob! Bob sieppaa Bartin ja kaikenlaisten sattumusten jälkeen Bob on jälleen raudoissa.

Saatto olla surkee esitelmä, mut keksin ton nopeesti.