Kirjoittaja Aihe: 26. esityskausi  (Luettu 168336 kertaa)

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #30 11.12.14 - 20:03
Kauden yhdeksäs jakso on huomenna esitettävä joulujakso nimeltä I Won't Be Home for Christmas. Kohtalaisen mielenkiintoiseksi jakson tekee se, että se on ensimmäinen Al Jeanin käsikirjoittama jakso melkein 14 vuoteen. Jaksosta on julkaistu etukäteen intro ja muutama muu video.
Jakso tuli katsottua ja täytyy sanoa, että vau!

Al Jean käsikirjoitti Simpsonit -jakson, joka ei ollut hauska, vaan koskettava. Jos jaksosta pitää jotain hauskaa repiä, niin se on Moe. Muuten jakso oli draamaa ja se muuten toimi yllättävän hyvin.

Homer on palaamassa töistä kotiin jouluaattona, mutta pistäytyy Moen luona. Moe on jouluteeman mukaisesti hajalla ja Homer jää hänen luokseen hetkeksi. Aikaa kuluu ja vasta illalla myöhään Homer huomaa kellon ajan ja palaa kotiin kiireellä. Marge on vihainen ja heittää Homerin pihalle, joka ei saanut edes selittää. Homer yrittää etsiä itselleen paikan, jossa voi viettää Joulun, mutta ei onnistu. Moe saapuu Simpsoneille, jossa hän selittää Homerin myöhästymisen. Marge ja lapset lähtevät etsimään Homeria, joka oli päätynyt vaisuihin joulubileisiin. Marge löytää Homerin ja he palaavat kotiin.


Vs: 26. esityskausi
Vastaus #31 11.12.14 - 20:12
Jakson paras kohtaus oli ilman muuta se, jossa Homer mainitsi Quebec Nordiquesin ja Colorado Avalanchen. Harvoin Simpsoneissa otetaan NHL esille.

Joulujakso pitää vielä katsoa. Toivottavasti yllätyn taas positiivisesti!  ;)
Totta, hauska että Homer piti Nordiquesin siirtoa Coloradoon kauhutarinana, aika moni kiekkofani on varmaan samaa mieltä. Kenties hän seuraa jääkiekkoa enemmän kuin tiedämmekään. Tuo ei tosin ole mitenkään positiivistä, että se oli jakson paras kohta. Aika löysä jakso se oli.

Joulujakso oli minulle positiivinen yllätys. Rakenteellisesti erittäin hyvä, ja jotenkin tuli jouluinen fiilis jaksosta. Kyllä se Al Jean vaan osaa, harmi että hänellä on vastaavana tuottajana vastuu fanien vihasta.

Ja se uusi opettaja -jaksokin oli ihan kiva. Jack Lassen oli paras kertakäyttöinen hahmo ties kuinka pitkään aikaan. Juonet kohtasivat kerrankin luontevalla tavalla.

Edit. Ai, pistit juuri mietteesi siitä jaksosta. Hyvä että pidit, olihan se kiva jakso

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #32 12.01.15 - 19:06
Katsoin juuri eilen ilmestyneen jakson, joka kantaa nimeä "Bart's New Friend". Jakson on käsikirjoittanut Judd Apatow yli 20 vuotta sitten. Nyt tämä sitten päätettiin toteuttaa ja lopputulos oli ihan mukiin menevä.

Lyhyesti jakson juoni on:
"Homer hypnotisoidaan ja hän luulee olevansa 10 vuotias poika. Samaan aikaan poliisit saapuvat pidättämään hypnotisoijan, joka pakenee paikalta. Bart ystävystyy Homerin kanssa ja hän ei halua, että Homer palautuisi enää takaisin aikuiseksi."

Alkuperäisessä käsikirjoituksessa hypnotisoijan piti saada sydänkohtaus, mutta tämän muutoksen avulla saatiin mainio Clancy Wiggum tähän mukaan, joka oli ilman muuta jakson hauskin hahmo.

Jakso oli ihan hyvä, mutta ei silti vastannut odotuksiin. Odotin old school Simpsonit tyylistä, mutta kyllä tämä oli ihan 2010 -luvun tapainen jakso.

Lisäksi "Je Suis Charlie" mainittiin vielä jakson lopussa.

Tuossa on vielä pari pätkää jaksosta.Vs: 26. esityskausi
Vastaus #33 24.01.15 - 16:01
Huomisen jaksosta The Musk Who Fell to Earth pari klippiä:
Vs: 26. esityskausi
Vastaus #34 24.01.15 - 18:47
Yllättävän hyvä "Burns on vanha"-vitsi. Ja Detroit samalla pilkan kohteena. :D Tuskinpa tulee toista Lady Gaga-tapausta, vaikka suht iso julkkis onkin mukana. (en kyllä edes tietänyt koko hepun nimeä ennen kun vierasääni julkistettiin)

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #35 25.01.15 - 12:31
Yllättävän hyvä "Burns on vanha"-vitsi. Ja Detroit samalla pilkan kohteena. :D Tuskinpa tulee toista Lady Gaga-tapausta, vaikka suht iso julkkis onkin mukana. (en kyllä edes tietänyt koko hepun nimeä ennen kun vierasääni julkistettiin)

Ehkä tämä ei ole yhtä ärsyttävä julkkisjakso kuin useimmat muut, koska en tiedä tuosta Elon Muskista mitään. Vaikka ei se kyllä hyvän jakson merkki ole, että julkkis on isossa roolissa. Toivottavasti olen väärässä.

Jaksoarvostelu: 26x12 - Tähti taivaalta
Vastaus #36 26.01.15 - 12:14
Jaksoarvostelu: 26x12 - Tähti taivaalta

Tässä teille juonipaljastus, jotka eivät halua lukea koko arvosteluani: jakso oli perseestä.

Elikkäs Elon Musk laskeutuu Simpsonien takapihalle yhtäkkiä, liittoutuu Burnsin kanssa ja muuttaa ydinvoimalan ympäristöystävällisemmäksi jostain syystä, Burns suuttuu ja yrittää tappaa hänet jostain syystä, Homerista ja Muskista tulee parhaat kaverit jostain syystä, Homer ei halua enää olla Muskin kaveri jostain syystä, Musk lähtee pois maagisella avaruusaluksellaan.

Kuten selityksestäni voi päätellä, juonessa ei ole päätä eikä häntää. Koko jakso on käytännössä samojen "vitsien" kierrättämistä, kuinka Musk on huikea keksijä ja kuinka sen keksinnöt on ihan huikeita. Jotkut vitsit jatkuvat niin pitkään, että rupeaa jo kaivelemaan kelloa, toiset vitsit tuntuvat niin epäluontevilta että kenties hauskakin idea jää toteuttamatta. Musk ei ole ääninäyttelijätaidoiltaan yhtään kummoinen, kuulostaa joltain Google kääntäjän ukolta jolla on eteläafrikkalainen aksentti. Huumori on pitkälti kyseisen tyypin ympärillä, ja vaikka en ole syvemmin perillä tyypistä, en usko että vitseissä on minkäänlaista älykkyyttä tai oivaltavuutta. Hänen hahmonsa on yllättäen jonkinlainen yli-ihminen, ja Mr. Burnsin hahmo on yhdestä hyvästä Henry Ford -heitosta lukuunottamatta samanlainen nihkeä "LOL vanhus sydämmetön XD OMG".

Surullista kyllä, mutta tämä noudattaa aivan samaa konseptia kuin Lady Gaga -jakso. Julkkis tulee Springfieldiin, hänen mahtavuus on mukamas järkyttävän hauskaa, oho jakso loppuikaan vaikka mitään juonta ei ollut. Ei näin. Ei missään nimessä näin. Mieluummin vaikka kymmenen crossoveria kaudessa, mutta en katso enää hyvällä yhtään omana itsenään esiintyvää julkkisääntä.

1/10. Todella varteenotettava vaihtoehto koko sarjan huonoimmaksi, oikeastaan menee varmaan kolikon heiton puolelle jos haluan tämän ja Gagan väliltä huonomman päättää. Kerrassaan järkyttävää, kuinka se Fox tällaisella vielä nyhtää sitä rahaa.

Toisaalta, tässä oli tätä ennen ollut lyhyen ajan sisällä muutamakin erinomaista jaksoa, ehkä tämä oli vaan paluu arkeen?

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #37 26.01.15 - 19:08
Jösses. Taitaa Musk-jakso jäädä väliin Monorailin arvion luettuani.

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #38 26.01.15 - 19:23
Älä nyt sentään, olisi nimenomaan mukava kuulla sinun mielipiteesi tästä  :) Mutta joo, jos parempaa tekemistä löytyy, niin en kyllä ketään tähän pakottaisi.

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #39 26.01.15 - 21:20
Niin, ja jos nyt unohdetaan tuo jakso hetkeksi ja siirrytään eteenpäin:
Pharrell Williams vieraana tulevassa jaksossa Walking Big and Tall

Sanomattakin selvää että "X vierasäänenä Simpsoneissa" on minusta huono uutinen, mutta ehkäpä tämän nyt sulattaa kun kyseessä on lyhyt cameo. Toivottavasti eivät rupea mitään Justin Bieber -pelleilyjä toistamaan, silloinhan ruudussa tuli varoitusteksti Bieberin vierailusta ja sen jälkeen teksti siitä, että jakso on nyt Bieber-vapaa. Enpä kyllä usko että Pharrellista tuollaista keksivät.

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #40 18.02.15 - 18:17
Ööh, miksi tämä Pharrell kaveri? Hänellä on se yksi radiossa toistossa oleva "Happy" -rimputus,  ja sekö riittää Simpsoneihin pääsyyn nykyään? En keksi yhtään hyvää syytä hänen olla tuossa jaksossa.

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #41 19.02.15 - 01:17
No olihan tuo hänen kappaleensa Oscar-ehdokas viime vuonna. Mutta kuitenkin samaa mieltä, aika helpolla pääsee Simpsoneihin. Tosin onhan sarjassa esiintynyt ennenkin vierasääninä sellaisia henkilöjä, jotka eivät ole kovin kuuluisia. Ainakaan maailmanlaajuisesti.

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #42 19.02.15 - 16:10
Aika lailla Justin Bieberiin verrattavissa oleva vierailu tuo Pharrellin oli, paitsi että ihan hauska. Ei juurikaan valittamista, toki olisihan sitä vitsiä voinut vääntää muustakin.

Vs: 26. esityskausi
Vastaus #43 12.03.15 - 17:51
Tämä kausi alkaa Suomessa 9.4. eli ennen kuin se päättyy Jenkeissä. http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/simpsonit

Simpsonien 26. kausi käynnistyy Suomessa
Vastaus #44 09.04.15 - 17:22
Simpsonien 26. kausi käynnistyy Suomessa

Simpsonien 26. esityskausi alkaa Subilla torstaina 9. huhtikuuta. Kanava esittää uusia jaksoja arkipäivisin kello 20.30 ja maraton-uusintoina lauantai-iltaisin. Kausi käynnistyy Suomessa harvinaisen aikaisin, sillä se on edelleen kesken Yhdysvalloissa.

Kausi alkaa jaksolla Klovni alamaissa, josta kohistiin etukäteen jaksossa tapahtuvan hahmokuoleman takia. Toinen odotettu jakso on Simpsorama, jossa Simpsonit lyöttäytyy yhteen Futurama-animaatiosarjan kanssa. Se esitetään torstaina 16. huhtikuuta.

Vierailevina ääninä kauden jaksoissa piipahtavat muun muassa näyttelijät Kelsey Grammer, David Hyde Pierce, Sarah Silverman, Jane Fonda ja Jon Lovitz, muusikot Sammy Hagar ja Pharrell Williams sekä liikemiehet Elon Musk ja Richard Branson.Professori Farnsworth, Fry, Leela ja Bender vierailevat Springfieldissä kauden kuutosjaksossa.