Kirjoittaja Aihe: 25. esityskausi  (Luettu 204951 kertaa)

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #45 21.01.14 - 22:11
Jokos muut ootte kattonu uusimman jakson? Married To The Blob on ainakin omasta mielestäni todella hyvä jakso, varsinkin Hayao Miyazaki- VÄLIkohtauksen vuoksi. Ei siis ole sohvakohtaus :)

Ps. Olen palannut parin vuoden hiljaisuuden jälkeen  :woo:

Tervetuloa takaisin vaan! Faneja aina kaivataan... tai faneja varmaan riittää, mutta näitä ns. "julkifaneja", jotka viitsii ilmaista mielipiteensä julkisesti ja pyöriä tällä palstalla.

Tuo mainitsemasi jakso oli ihan ok-tasoa. Plussaa tulee ehdottomasti monista viittauksista aikaisempiin jaksoihin, joita tässä jaksossa vilisi solkenaan. Ja tuli kyllä monta Miyazakin leffaa spotattua kohtauksesta.

Jaksoarvostelu: 25x11 - Kahjot kakkulat
Vastaus #46 28.01.14 - 11:10
Jaksoarvostelu: 25x11 - Kahjot kakkulat

Homer käyttää Burnsin antamia virtuaalilaseja vakoiluun, vain huomatakseen että Marge käy parisuhdeterapeutilla. Bart taas jättää antamatta ystävänpäiväkortin Nelsonile.

Paperilla tuo juoni kuulostaa hirveältä. Homerin ja Margen avioliitto, B-tarina ja niiden päälle Google Glass -tyyppinen laite Homerille käytettäväksi. Mutta itse jaksossa hirveyttä ei juuri ollutkaan.

Jakso tuntui kerrankin sellaiselta, jota katsoessa ei tylsisty ja turhaudu. Osa vitseistä jopa puri, esimerkiksi Burns tuntui kerrankin omalta höperöltä ja ilkeältä itseltään. Oogle Goggles -laseilla saatiin muutama hupi perille asti, eikä nyt edes tuntunut että tuotetta vaan piilomainonnettaisiin, kuten vaikkapa joissain jaksoissa Mapplen kanssa.

B-juoni oli turha, lyhyt lisä vaan saamaan lisää sekunteja jaksolle, mutta toisaalta se ei ollut mitenkään huono, ja vitsejäkin oli ripoteltu sinne tänne, ei tosin mainitsemisen arvoisia. Nelsonia oli oikeastaan hyvä nähdä jaksossa, kuten myös Ralphia lopussa.

Itse pääjuoni on siis ns. "avioliittokriisijakso", tosin mitään kriisiä tässä ei ehditä näkemään. Juoni on simppeli, eikä mitään laiskoja juonenkäänteitä nähdä. Jakson loppu vaikutti hätäiseltä, mutta ei läheskään yhtä hätäiseltä kuin olemme viime aikoina nähneet.

Yhteenvetona tämä oli oikein nautittavaa katseltavaa. Joku voisi sanoa tätä tylsäksi, mutta minusta tämä oli paljon parempaa tasoa kuin aikaisemmilla kausilla. Annan 7/10, joka on suhteutettuna muihin kauden tai aikaisempien kausien jaksoihin hyvä.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #47 16.02.14 - 17:52
http://insidetv.ew.com/2014/02/16/simpsons-lego-episode/
Toukokuussa 25. kauden loppupuolella nähdään sitten Lego-teemainen jakso. Jaksossa Homer ja perhe ovat joutuneet jostain syystä Lego-muotoon, ja yrittävät päästä takaisin oikeaan maailmaansa.

Hmm. Haiskahtaa mainokselta tuolle Legon vastikään julkaisemalle setille, sekä ideoiden puutteelle. Tällä kaudella nähdään siis luultavasti sekä Lego-jakso että Futurama-crossover.

Vähän samoilla mietteillä olen kuin crossoverin julkistaessa. Onhan tämä jossain määrin mielenkiintoinen mutta ei vaikuta mitenkään jaksolta, joka voisi räjäyttää pankin ja nousta katsojien suosikiksi.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #48 16.02.14 - 18:30
http://insidetv.ew.com/2014/02/16/simpsons-lego-episode/
Toukokuussa 25. kauden loppupuolella nähdään sitten Lego-teemainen jakso. Jaksossa Homer ja perhe ovat joutuneet jostain syystä Lego-muotoon, ja yrittävät päästä takaisin oikeaan maailmaansa.
Itse näen tässä samalla tavalla LEGOn polttaneen monta taalaa saadakseen tällaisen jakson aikaiseksi. Osasyynä on LEGO-rakennussarjan pönkittäminen, mutta samalla koitetaan ratsastaa LEGO-animaatioiden suosiolla, nyt kun kokopitkä elokuvakin on tulossa ja videopelit myyvät kuin häkä.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #49 16.02.14 - 18:40
Tai sitten tuo on taas liioittelua ja simpsonit joutuvat lego maailmaan vain jakson sohvakohtauksessa. Mutta jos olen väärässä on kyllä mielenkiintoista nähdä kuinka simpsonit aikovat tteuttaa jakson...

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #50 17.02.14 - 15:59
Voi jösses. Kyllä on varmaan rahaa liikkunut, ei kai kukaan itseään ilmaiseksi myisi ainakaan noin räikeästi? Palikat nyt ovat oheistuotteina asia erikseen, mutta tämä päätuotteen eli sarjan pilaaminen alkaa jo viedä mehuja fanituksesta. Olen ennenkin sanonut, että oli aihe mikä hyvänsä, niin nämä mainosjaksot tuntuvat todella pahalta.

Kirjoitin aiheesta pienen uutisen.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #51 18.02.14 - 19:33
Lego-aiheinen sohkagägi olis täydellinen, Treehouse of Horror -osiokaan ei olis paha. Mutta kokonainen jakso... Sitten vielä tuo juoni: “Can he ‘put together’ how he got there and somehow figure out how to get home before he is stuck in a world of bricks forever?”. Kuulostaako sellaselta joka olis voinut olla 20 vuotta sitten normijaksossa?

Ärsyttää tämä että ei ainakaan mulla nykyajan Simpsoneista oo periaatteessa mitään hyvää sanottavaa ollut pitkään aikaan. Välillä kun katson vanhoja jaksoja niin oikein hämmästyttää kuinka hauskoja ja ovelia ne voi olla. Uudet on niin kuin jotakin mainoskatkoja. Kai se pitää alkaa hyväksymään että Simpsonit on muuttunut aivan eri ohjelmaksi.

Tämä taas meni tähän valittamiseen mutta whatsa gonna do?


Vs: 25. esityskausi
Vastaus #52 18.02.14 - 20:05
Ehkä eniten häiritsevää on se, että Simpsonit eivät enää ole Simpsonit, vaan tuntuu että tekijöillä olisi tavoitteena parodioida ja yhdistellä jokaikistä sarjaa ja elokuvaa siihen. Sohvakohtaus on nykyään lähes aina joku minuutin pätkä jossa Simpsonit on jonkun muun sarjan tai elokuvan hahmojen muodossa. Oikeastaanhan elokuvien ja sarjojen lainaileminen ei haittaa, vaan se oli ennen juuri vahvuuksia, mutta nyt se menee jo liiallisuuksiin.

Ja kaikki tämmöiset spesiaalijaksot (crossover, Lego-jakso, se tuleva futisspesiaali, joka tuskin jaksoksi lasketaan) ovat tietysti omalla tavallaan mielenkiintoisia, mutta tykkäisin enemmän että Simpsonit olisi Simpsonit, ja vaan jatkaisi uusien juonien keksimistä samoilla hahmoilla, samassa maailmassa ja samalla animaatiotyylillä. Niin tylsältä kun se kuulostaakin :P

Ei toki etteikö nuo erikoisjaksot voisi olla hyviä, mutta joku kohtuus tässäkin pitäisi olla.


Vielä 25. kautta, tuolla Atlantin vasemmalla puolen on menossa joku kuukauden mittainen olympialais- sekä muu urheilutauko, joten uusia jaksoja on luvassa vasta maaliskuussa. Sitten kuulemma näyttävät lähes tauotta viikottain loput jaksot.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #53 03.03.14 - 22:20
Ihmettelinkin, miksi uusia jaksoja ei ole vähään aikaan näkynyt, kunnes tarkistin seuraavan jakson ilmestymispäivän Wikipediasta... Tuo Lego-jakso ei jaksa oikein innostaa, Simpsoneiden kuuluu mielestäni olla piirretty, mutta ei kannata ehkä katsomatta tuomita, jos ovat oikeasti keksinytkin siihen jotain hyvääkin?  ;)

Edit: Sunnuntaina näytetään peräti kaksi jaksoa?

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #54 04.03.14 - 13:39
nettas- taisi tarkoittaa, että Amerikan puolella näytetään tulevana sunnuntaina, 9. maaliskuuta, kaksi uutta 25. tuotantokauden jaksoa.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #55 04.03.14 - 19:43
nettas- taisi tarkoittaa, että Amerikan puolella näytetään tulevana sunnuntaina, 9. maaliskuuta, kaksi uutta 25. tuotantokauden jaksoa.
Kiitos muuten huomiostasi.

Ihan ajatuksissani en huomioinut mistä aiheesta oli kyse :)

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #56 11.03.14 - 14:48
Nyt on uudet jaksot tsekattu. :woo: Jaksossa "Diggs" oli muutamia hauskoja juttuja, mutta sohvakohtauksesta en pitänyt.

"The Man Who Grew Too Much" oli myös ihan mukiinmenevä jakso, ja "sohvakohtaus" oli kivan erilainen, mutta viimeinen kohtaus jäi kyllä syvästi harmittamaan, vaikka tiedettiin mitä tuleman pitää.

Jaksoarvostelu: 25x13 - Muunneltua murkinaa
Vastaus #57 15.03.14 - 14:21
Jaksoarvostelu: 25x13 - Muunneltua murkinaa

Pitkästä aikaa Sideshow Bobia! Tätä oli odotettu. Viime Bob-jakso (21. kausi) oli enimmäkseen hyvä, vaikkakin siinä oli paljon hämmentäviä ja typeriä kohtia.

Tässä Bob on tiedemiehenä kemianlaitoksessa, joka on erikoistunut geenimuunteluun. B-juonessa taas Marge saarnaa kirkossa teineille seksistä pidättäytymisestä...

Tätä jaksoa katsellessa odotti, että jotain tapahtuisi. Lisa ja Bob ystävystyvät heidän kiinnostuksestaan kulttuuriin. Pari hyvää kohtausta saadaan Bobin avulla, samalla odottaen millaisia juonia hänellä on tällä kertaa mielessään. No, sitten selviääkin että Bob on samalla muokkaillut omaa DNA:tansa (tämä arvostelukin alkoi kuulostamaan typerältä tuon seurauksena), ja yhtäkkiä hän onkin joku supermies, jolla on eläimellisiä kykyjä. Bart tulee kuvioihin, käytännössä kuin tyhjästä, ja Bob jahtaakin molempia lapsia.

Sekavaa. Liian sarjakuvamaista. Hämmentävää. Kaikkea mitä nyky-Simpsonit on huonoimmillaan. B-juoni tuntuu pelkältä täytteeltä, ja tarjoaa pari noloa "vitsiä". Lopussa juonet tavallaan yhtyvät, mikä tuntuu jokseenkin pakotetulta.

Kuultiinpa jaksossa Ednaakin. Siitä ei sen enempää, katsokaa itse. Jos haluatte syyn katsoa tämän jakson, se voisi olla Marcia Wallacen ja Kelsey Grammerin äänten kuuleminen. Kumpaakaan ei nääs enää montaa kertaa tulla kuulemaan.

Jos yhdellä sanalla kuvailisin, se olisi "keskeneräinen". Mitään mainittavan arvoista hauskuutta ei ollut, juoni ontuili ja vitsit menivät liialliseksi sarjakuvamaisuudeksi. Jos jotain positiivista, niin aikaisempiin Bob-jaksoihin oli paljon viittauksia. Annan 3/10. Iso pettymys.


Vs: 25. esityskausi
Vastaus #58 09.04.14 - 20:21
Nyt kyllä nuollaan pohjamutia minun mielestäni..

Minecraft pääsi jo Simpsoneihin

Eli niille jotka haluavat säästyä visuaaliselta verkkokalvojen kiusaamiselta, niin kerrottakoon että Simpsoneiden sohvakohtauksena nähdään Minecraft-tyylinen täysin juoneton pökkelö ja kökkö sohvis. Eiköhän kohta tule "Selfie"-sohvakohtauskin.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #59 10.04.14 - 08:26
Nyt kyllä nuollaan pohjamutia minun mielestäni..

Minecraft pääsi jo Simpsoneihin

Eli niille jotka haluavat säästyä visuaaliselta verkkokalvojen kiusaamiselta, niin kerrottakoon että Simpsoneiden sohvakohtauksena nähdään Minecraft-tyylinen täysin juoneton pökkelö ja kökkö sohvis. Eiköhän kohta tule "Selfie"-sohvakohtauskin.

Joskus muinoin Simpsonit teki asioista suosittuja. Nykyään Simpsonit ottaa valmiiksi suositun asian ja ratsastaa sillä.