Sub
Tänään: 20:30 Agentti joka tuli illalliselle23x1 – Agentti joka tuli illalliselle (The Falcon and the D'ohman)

Homer ystävystyy ydinvoimalan uuden turvamiehen kanssa. Tällä on kipeitä muistoja entisestä ammatistaan CIA-agenttina.

   

Uutisarkisto

Kaikki Simpsoneita sivuavat uutiset eivät ylitä pääsivustomme uutiskynnystä. Vähäpätöisempiä juttuja julkaisemme keskustelupalstallamme, Facebookissa, Twitterissä, IRC-Galleriassa ja Google+:ssa.

Tammikuun 2009 uutiset vanhimmasta uusimpaan

Simpsonit.orgin järjestämän joulukilpailun voittajien nimet on nostettu hatusta. Pääpalkinto, The Simpsons Handbook: Secret Tips From The Pros -ohjekirja Simpsonien piirtämistä varten, lennähtää Ari Virralle Seinäjoelle, ja Riikka Kuitunen Tampereelta sekä Carita Paavilainen Turusta saavat Like Father... Like Son -lasit naiseen. Palkinnot luovuttaa ystävällisesti pop-kulttuuritavaroiden spesiaalipuoti Kukunor.

Kisakysymys kuului, mistä joulujaksosta tämä kuva on napattu. Oikea vaihtoehto neljästä ehdokkaasta oli 9x10 - Jouluvaras (Miracle On Evergreen Terrace), ja sen rastitti 252 tietäväistä yhteensä 544 vastaajasta.

Onnea voittajille, selkääntaputuksia muille ja mainiota alkanutta vuotta 2009 kaikille!
Tänään levinneiden tietojen mukaan Simpsonit siirtyy teräväpiirtoformaattiin. HD-aikakauden avaa ensimmäinen 20. tuotantokaudelle tuotettu jakso, 15.2. Yhdysvalloissa esitettävä Take My Life, Please. Samalla sarjan legendaarinen, jokaisessa jaksossa toistuva alkukohtaus muuttuu. Tarkempaa tietoa uudistuksesta ei vielä ole.

(Lähde: CrunchGear)
Viime syksynä julkaistusta Jouni Paakkisen Simpsonit - Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä -historiikista on ilmestynyt toinen painos. Kyseessä on laajenettu, pehmeäkantinen versio. Kovakantinen ensipainos on myyty kustantajalta loppuun, mutta kirjakauppojen hyllyistä sen saattaa vielä löytää.

Uudessa painoksessa sarjan jaksolistaa ja 20. tuotantokautta käsittelevää lukua on päivitetty. Sivumäärä pysyy samana, sillä sekä asiasisältöä että ulkoasua on tiivistetty. Uudistuksiin pääsee käsiksi ensipainoksen mukana tulleen salasanan voimin kirjailijan kotisivuilla.

Jouni Paakkinen on Simpsonit-sarjan pitkäaikainen ystävä ja maailman suurimman fanisivuston, The Simpsons Archiven, ylläpitäjä. Simpsonit - Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä on ensimmäinen Suomessa kirjoitettu Simpsonit-teos. Kirjaan ja sen tekijään voi tutustua tarkemmin Simpsonit.orgin haastattelussa.

Simpsonit - Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä -kirjan toisen painoksen voi tilata verkkokauppa BookPlussasta. Samalla sopii katsastaa myös liikkeen Simpsonit-sarjakuva-ale.
Kuluvan vuoden ensimmäinen suomennettu Simpsonit-sarjakuvakirja, Simpsonit - Ilmojen halki, on putkahtanut putiikkeihin. Tällä kertaa tavataan Bartin kuuluisa kaksoisolento, järjestetään skotlantilainen kosto rehtori Skinnerille, rakennetaan maailman suurin pikamarket ja matkustetaan Pariisiin.

118-sivuisen opuksen voi tilata kirjakauppa BookPlussasta, josta löytyy myös englanninkielinen alkuperäisteos, vuonna 1997 julkaistu Simpsons Comics - Wingding.
Arkku.net

Simpsonit tällä viikolla

Ma:
20:30
Ti:
20:30
Ke:
20:30
To:
20:30
Pe:
20:30
La:
 
Ei Simpsoneita.
Su:
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30