Sub
Tänään: 20:00 Ei me olla apinoita!17x21 – Ei me olla apinoita! (The Monkey Suit)

Flanders alkaa pastori Lovejoyn avulla kampanjoida evoluutio-opin kieltämiseksi. Springfieldissä järjestetään asiasta kansanäänestys, joka Lisan järkytykseksi päättyy luomisopin kannattajien voittoon.

   

Jeff Albertson / Sarjishemmo (Comic Book Guy)

Ikä: 45 vuotta
Ammatti: Sarjakuva- ja keräilykorttiliikkeen omistaja
Ääninäyttelijä: Hank Azaria
Ensiesiintyminen: 2x21 – Radioaktiivinen mies – 9.5.1991

"Läski, sarkastinen Star Trek -fani. Olet varmaan haka naisten kanssa."

Tähän lausumaan kiteytyy Sarjishemmonakin tunnetun Jeff Albertsonin koko olemus. Jeff elää yksinäistä elämäänsä jossain fantasiamaailman ja The Android's Dungeon & Baseball Card Shop -nimisen sarjakuvakauppansa välimaastossa, vaikka Mensan jäsenenä pystyisi varmasti parempaankin. Sarjikset ja scifi ovat kuitenkin vieneet miehen mukanaan, eikä tämä ole laittanut vastaan.

Roskaruoan mättämisen ja tietokonetuolilla istumisen kohtalokas kombinaatio on muovannut Jeffistä vähemmän varteenotettavan kumppanin vastakkaisen sukupuolen silmissä. Kaiken lisäksi hän ei ole läheskään yhtä sutjakkasanainen naisten kuin asiakkaidensa kanssa. Näille Jeff heittelee piruilevia kommentteja aiheesta kuin aiheesta - usein hyvinkin ylimieliseen tyyliin, omaa heikkoa itsetuntoaan piilotellen. Jos haluaa päteä sarjakuvatiedollaan tai scifi-trivialla, kannattaa se tehdä jossain muualla kuin Sarjishemmon luolassa, sillä se väittely ei voi päättyä kuin yhden miehen voittoon.

Piikittelystään huolimatta Jeff nauttii aitoa kunnioitusta Springfieldin pienen nörttijoukon keskuudessa. Ehkä tässä on syy siihen, miksi mies vielä 45-vuotiaanakin kuolaa Teräsmiehen ensimmäistä numeroa ja on heti ensi-illan jälkeen netissä kertomassa mielipiteensä uudesta Star Warsista: tässä maailmassa hän todella on joku.

Arkku.net

Simpsonit tällä viikolla

Ma:
20:00
Ti:
20:00
Ke:
20:00
To:
20:00
Pe:
20:00
La:
 
Ei Simpsoneita.
Su:
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00