Sub
Tänään: 11:00 Lisan aivot10x22 – Lisan aivot (They Saved Lisa's Brain)

Pormestari Quimby pakenee Springfieldistä, ja kaupungin johtoon nousevat perustamiskirjan oikeutuksella sen viisaimmat asukkaat. Lisa ja muut Mensan jäsenet ajautuvat kuitenkin riitoihin paitsi toistensa, myös uusiin lakeihin tyytymättömien kaupunkilaisten kanssa.

Kaaoksen keskellä Homer otattaa itsestään riettaita valokuvia Margelle.

    11:30 Päivä Tokiossa10x23 – Päivä Tokiossa (Thirty Minutes Over Tokyo)

Homer järjestää perheensä lomalle Japaniin, ja nousevan auringon maa johdattaa Simpsonit kummallisiin seikkailuihin.

    12:00 Kaksi kaupunkia12x2 – Kaksi kaupunkia (A Tale of Two Springfields)

Osassa Springfieldiä otetaan käyttöön uudet suuntanumerot. Homer ei tätä hyväksy, vaan ryhtyy johtamaan kapinaa, jonka seurauksena kaupunki jakautuu kahtia.

    12:30 Klovni menettää järkensä12x3 – Klovni menettää järkensä (Insane Clown Poppy)

Hassu-klovni saa tietää olevansa isä, eikä edes kovin hyvä sellainen.

    13:00 Puunhakkaaja12x4 – Puunhakkaaja (Lisa the Tree Hugger)

Lisa muuttaa Springfieldin vanhimpaan puuhun asumaan estääkseen sen kaatamisen ja tehdäkseen vaikutuksen tapaamaansa aktivistipoikaan.

   

Jeff Albertson / Sarjishemmo (Comic Book Guy)

Ikä: 45 vuotta
Ammatti: Sarjakuva- ja keräilykorttiliikkeen omistaja
Ääninäyttelijä: Hank Azaria
Ensiesiintyminen: 2x21 – Radioaktiivinen mies – 9.5.1991

"Läski, sarkastinen Star Trek -fani. Olet varmaan haka naisten kanssa."

Tähän lausumaan kiteytyy Sarjishemmonakin tunnetun Jeff Albertsonin koko olemus. Jeff elää yksinäistä elämäänsä jossain fantasiamaailman ja The Android's Dungeon & Baseball Card Shop -nimisen sarjakuvakauppansa välimaastossa, vaikka Mensan jäsenenä pystyisi varmasti parempaankin. Sarjikset ja scifi ovat kuitenkin vieneet miehen mukanaan, eikä tämä ole laittanut vastaan.

Roskaruoan mättämisen ja tietokonetuolilla istumisen kohtalokas kombinaatio on muovannut Jeffistä vähemmän varteenotettavan kumppanin vastakkaisen sukupuolen silmissä. Kaiken lisäksi hän ei ole läheskään yhtä sutjakkasanainen naisten kuin asiakkaidensa kanssa. Näille Jeff heittelee piruilevia kommentteja aiheesta kuin aiheesta - usein hyvinkin ylimieliseen tyyliin, omaa heikkoa itsetuntoaan piilotellen. Jos haluaa päteä sarjakuvatiedollaan tai scifi-trivialla, kannattaa se tehdä jossain muualla kuin Sarjishemmon luolassa, sillä se väittely ei voi päättyä kuin yhden miehen voittoon.

Piikittelystään huolimatta Jeff nauttii aitoa kunnioitusta Springfieldin pienen nörttijoukon keskuudessa. Ehkä tässä on syy siihen, miksi mies vielä 45-vuotiaanakin kuolaa Teräsmiehen ensimmäistä numeroa ja on heti ensi-illan jälkeen netissä kertomassa mielipiteensä uudesta Star Warsista: tässä maailmassa hän todella on joku.

Arkku.net

Simpsonit tällä viikolla

Ma:
20:00
Ti:
20:00
Ke:
20:00
To:
20:00
Pe:
20:00
La:
 
Ei Simpsoneita.
Su:
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00