Sub
Tänään: 20:30 Tuomion hetket21x23 – Tuomion hetket (Judge Me Tender)

Moe pääsee nälvimään kilpailijoita American Idolin tuomaristoon. Baarin ollessa suljettuna jää Homerille enemmän aikaa Margen kanssa.

   

Nedward "Ned" Flanders

Ikä: 60 vuotta
Ammatti: Vasenkätisten sekatavarakaupan omistaja
Lähisukulaiset: Edna (vaimo), Maude (vaimo - kuollut) ja Ginger (ex-vaimo)
Rod ja Todd (lapset)
Nedsel (isä)
Mona (äiti)
Ääninäyttelijä: Harry Shearer
Ensiesiintyminen: 1x1 – Joulurauha – 17.12.1989

"Jos kaikki olisivat kuten Ned, taivasta ei tarvittaisi. Me olisimme siellä jo."

Näin on kuvaillut Homer Simpson naapuriaan Ned Flandersia. Ned lukeutuukin Springfieldin mukavimpien ja myötätuntoisimpien asukkaiden joukkoon. Hän on kiltti, kohtelias ja ottaa muut aina huomioon. Malttinsa Ned menettää hyvin harvoin, sillä hänellä on kyky tukahduttaa vihansa alitajuisesti ja korvata tuloillaan olevat raivonpuuskat hölmöllä lörpöttelyllä: "Suksi kuuseen, Flanders." - "Okily-dokily!"

Vapaan kasvatuksen beatnikkivanhemmiltaan saanut Ned tuli sittemmin uskoon, ja vakaumus elää miehessä edelleen vahvana. Hän seuraa Raamattua lähes fundamentalistisella tarkkuudella ja huolestuu heti, jos kokee toimineensa pyhää sanaa vastaan. Uskonasioissa Nedillä on tukenaan paikallisen seurakunnan pastori Lovejoy, jolta hän ei epäröi kysyä neuvoa pienimmässäkään asiassa. Nedin kouluikäiset pojat Rod ja Todd on kasvatettu huolellisesti kristittyjä arvoja noudattaen.

Nedin yltiöystävällisyys ei aina miellytä kaikkia. Kiltille Nedille tiuskitaan harva se päivä, ja erityisesti Homer kohtelee naapuriaan usein kehnosti. Hyväntahtoisen Nedin omaisuus on esimerkiksi käytännössä myös Homerin omaisuutta.

Nedin aviovaimo Maude menehtyi jaksossa 11x14 – Autoilun uhri, minkä jälkeen mies on ollut paria satunnaista ihastusta lukuun ottamatta sinkku ja lastensa yksinhuoltaja.

Arkku.net

Simpsonit tällä viikolla

Ma:
20:30
Ti:
20:30
Ke:
20:30
To:
20:30
Pe:
20:30
La:
 
Ei Simpsoneita.
Su:
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30