Ach, sivua kunnostetaan! Painu ulos!

Palaamme uudistuneena syyskuun aikana. Keskustelupalsta on kuitenkin käytössä.


Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
00:30
Autoilun uhri
Ned Flandersin vaimo Maude kuolee, ja Homer yrittää löytää leskeksi jääneelle naapurilleen uuden kumppanin. Ned tapaa kuin tapaakin mukavan naisen.
20:30
Esiliina vastoin tahtoaan
Bart joutuu vaikeuksiin koulun kovisten kanssa, kun Jimbon tyttöystävä ihastuu häneen. Homer ostaa televisiolla varustetun juoksumaton, mutta juokseminen jää vähemmälle.
Tiistai
01:00
Lähetyssaarnaaja
Homer lupaa televisiokanavalle ison summan rahaa toiminnan jatkamiseen, vaikkei hänellä ole aikomustakaan maksaa mitään. Kanavan väki suuttuu, ja Homer lähtee karkusalle. Hän päätyy lähetyssaarnaajan hommiin pienelle Tyynen valtameren saarelle.
20:30
Kaikki hauska loppuu aikanaan
Perhe lähtee kaikkien aikojen risteilylle, eikä Bart haluaisi palata kotiin lainkaan.
Keskiviikko
01:00
Pygmalion
Moe laittaa plastiikkakirurgilla naamavärkkinsä uuteen uskoon, ja hänestä tulee saippuasarjan tohtori Tad Winslow, jokaisen naisen unelmamies.

Samalla Bart ja Lisa metsästävät Maggien karkuun päässyttä ilmapalloa.
20:30
Jättikokoinen kiusaaja
Homer nolaa Margen elokuvateatterissa eikä tunnu saavan vaimoaan leppymään millään. Homer saa tilaisuuden tulla paremmaksi aviomieheksi, kun aivotärähdyksen seurauksena hän alkaa saada neuvoja elokuvan sulavakieliseltä agentilta.

Bart puolestaan ruokkii Nelsonin niin pulleaksi, ettei tämä enää kykene kiusaamiseen.
Torstai
01:00
Tulevaisuus
Vanha intiaani näyttää Bartille, minkälaista elämä on 30 vuoden kuluttua. Bartilla ei mene hyvin, kun taas sisko Lisa on Yhdysvaltain presidentti.
20:30
Nedna
Ned ja Edna ovat onnellisesti naimisissa, mutta ongelmia syntyy, kun Nedin mielestä Edna vaikuttaa kielteisesti hänen lapsiinsa.
Perjantai
01:00
Raittiuden päivät
Barney tekee elämäntapamuutoksen, ja kaljoittelu vaihtuu helikopterilla lentämiseen. Bart ja Lisa ottavat osaa valokuvauskilpailuun.
Lauantai
01:05
Alligaattori
Homer tekee testin, jonka mukaan hänellä on kolme vuotta elinaikaa. Perhe lähtee Floridaan rauhoittelemaan hermorauniota isää, mutta paikan päällä ei stressi ainakaan vähene: Homer tappaa vahingossa seudun suosituimman alligaattorin, ja Simpsonit lähtevät virkavaltaa karkuun.
Sunnuntai
01:00
Stepataan pois
11:00
Jarrut päälle
11:30
Bart sotapolulla
12:00
Moe lapsenvahtina
12:30
Pääjohtaja Homer
13:00
Mr. Spritz menee Washingtoniin
13:30
Tavausmestari