Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Homer jutteli katsojien kanssa livenä

Uutiset

Homer jutteli katsojien kanssa livenä
17.5.2016 17:35
Homer Simpson vastaili katsojien kysymyksiin viime sunnuntaina Yhdysvalloissa esitetyssä Simpsonien jaksossa. Ihmiset saivat soittaa jakson alussa ilmoitettuun puhelinnumeroon, ja muutama onnekas pääsi juttelemaan Homerin kanssa aivan jakson lopussa. Koska Simpsonit esitetään Yhdysvalloissa eri aikoihin eri puolilla maata, myös keskustelutuokioita oli kaksi.

Homerin suu, pää ja kädet liikkuivat motion capture- eli liikkeenkaappaustekniikan avulla ääninäyttelijä Dan Castellanetan puhuessa ja elehtiessä. Osuus esitettiin käytännössä suorana lähetyksenä – ainoastaan seitsemän sekunnin viive oli tarpeen, jotta mahdolliset asiattomat puhelut saataisiin karsittua pois. Kohtausta pidetään yleisesti ensimmäisenä live-osuutena animaatiosarjojen historiassa.

Hannah-niminen soittaja kysyi, pitääkö Homer enemmän Lennystä vai Carlista. Homer takelteli ja sanoi palaavansa asiaan muistaessaan, kumpi on kumpi. Joe tiedusteli, millaisella autolla Homer ajaa. Homer kertoi ajavansa hybridillä, joka on sekoitus vanhaa ja surkeaa. Michelle puolestaan halusi tietää, miten Homer aikoo hankkiutua eroon Pattysta ja Selmasta. Homer kertoi, ettei ole peseytynyt kuukauteen, mutta kälyjen tupakointi peittää ikävä kyllä hajun alleen.

Muut kysymykset käsittelivät muun muassa työelämää, pizzaa ja Donald Trumpia.

Mukaan mahtui hieman tavalliselle suoralle keskustelulle ominaista änkytystä ja päällepuhumista eikä animaatio tietenkään ollut yhtä eloisaa kuin Simpsoneissa tavallisesti, mutta muuten lähetykset sujuivat ongelmitta.

Itärannikon lähetys eli ensimmäinen suorista osuuksista.

Länsirannikon lähetys.