Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joulupukki X

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
16
Koska tämä on aiheeni, päätin että jos joku näkee, Niin hyvää Joulua kaikille Simpsonit.org foorumin asukeille, ja kaikille muille. Antoisaa aikaa on tullut vietettyä.

Edit: on mennyt yli 4 kuukautta siitä, kun tänne saavuin. Ei se ole paljon, mutta hyvä asia

17
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-joululahjat
« : 20.12.08 - 12:00 »
Sain the simpsons Movien
Ja eihän vielä edes ole joulu!

Jos sai aikaisen jouluhjan?: )
Viime vuonnakin oli muistaakseni joulu.

Jos nyt siltä lumelta jouluksi voi sanoa.

18
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 17.12.08 - 17:10 »
Muuten ne joilla on Xbox 360 tai PS3 versio vois kertoo minkälaista siel kaupungil on kun siel voi olla?Onko siel mitää hauskaa?Pääseekö sinne heti pelin alus?
Itseänikin kiinnostaisi tietää. Joku ystävällinen voisi kertoa...
Ja vaikka onkin aika vanha kysymys, vastaisin tähän kun en löytänyt täällä olevaa vastausta jo:
Kaupungissa voi liikuskella, ja tavata tuttuja hahmoja. Kaupungista löytyy myös runsaasti kerättäviä esineitä kullekkin hahmolle. Kaupungissa minun mielestäni ei ollut mitään hirveän "hauskaa", paitsi että veli tykkäsi silloin kun viimeksi kotona kävin mätkiä hahmoja siellä kuten: Mehiläismiestä. Kaupunkiin pääsee sen jälkeen kun on pelannut ensimmäinen tason läpi, eli Chocolate Landin.

19
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Tietovisat
« : 11.12.08 - 18:53 »
Kohentelin taas tulostani, toiseksi pääsin, Duffman hyvä ykkönen. Käyttäjällä HitmanHanska.

20
Hurricane Neddy, sillä oli historiallista nähdä Ned hermostuneena ja tässä jaksossa paljastettiin hyvin, miksi Ned puhuu niin oudosti.
Nedin isä oli naurettava henkilö, olisi mukava nähdä häntä enemmänkin.

Todella hyvä jakso, ei voi muuta sanoa.

Kyllä se on Hurricane Neddy. Toinen vaihtoehto voisi olla myös Viva Ned Flanders.
Nedin isällä hieno aksentti  ;)

21
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 25.11.08 - 23:11 »
The Simpson Game ja Hit and run. Hit and run on parempi, mielestäni.

22
Piirtäminen on suosikkiharrastukseni ja kaikkein mieluiten piirrän juuri Simpson/Futurama-hahmoja. Oikeastaan olen tähän asti keskittynyt enimmäkseen noihin Futurama-hahmoihin (Fryihin, Benderiin, Leelaan), mutta nykyisin petraan Simpson-hahmoja yhä enemmän ja enemmän. Hahmoista parhaiten taitavat onnistua Flanders, Skinner, Edna, Barney ja Agnes, joskin nekin kaipaavat vielä rutkasti harjoittelua.

http://img.photobucket.com/albums/v622/Azurill/ednapiirros.jpg

Siinä jonkinmoinen esimerkkikuva Ednasta, joka on piirretty ulkomuistista kouluvihkon sisäkanteen. Kaipaa vielä hienosäätöä :)

Vois verrata nyt esimerkiksi oikeaan Ednaan, itse en huonoilla piirustustaidoilla kykenisi läheskään noin hyvään työhön.

23
Kun Flandersin perhe toivottaa Simpsonit tervetulleeksi naapurustoon, ja he laulavat Nooan Arkki laulua, ensin Homer läimeisee oven kiinni, kun hän on töissä Flandersit soittavat ja laulavat puhelimessa, ja kun Homer ajaa autoa Flandersit ajavat vierellä ja laulavat sitä. Se taisa olla jaksossa "Lisa's first word".

Paitsi että tuo oli jaksossa Kerettiläinen keskuudessamme (Homer the Heretic) kun Homer perustaa oman "uskonnon," ja Flandersit koittavat saada häntä takaisin Homerin vanhaan uskontoon, ja siitä ne alkaakin sitte laulamaan.

24
Lähes päivittäin. Yleensä vähän ennen kun nukkumaan menen. Joskus kyllä unohtuu telkkari päälle ja sittempähän nukun niiden tahtiin :)

Myös minä katson yleens ennen menoani nukkumaan yhden tai kahden jakson Simpsoneita.

25
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Jolujaksot
« : 16.11.08 - 18:57 »
Ääneni menevät jakoon kahden kanssa: Kill Gil, Volumes I & II sekä Homer-sedän parannus.

Kill Gil on yllättävän onnistunut jakso, jossa on Gil on mukana. En henkilökohtaisesti juurikaan välitä tuosta hahmosta, koska hän ei ole viihdyttävä vaan lähinnä ärsyttävä. Tässä jaksossa kuitenkin Gil on aluksi hieman erilainen ja sympaattinen, loppua kohden muuttuu samaksi taas, mutta ei kuitenkaan pilaa jaksoa vaan juoni etenee mielenkiintoisesti. Lisäksi nimestä tulee heti mieleen kill bill, jotka ovat loistavia elokuvia. D:

Homer-sedän parannus oli myös hieman poikkeava jakso, joten siksi kiinnostava.Samat sanat myös minulta.

26
http://irc-galleria.net/view.php?nick=_elkkuu&image_id=92992924

joo tossa paintilla piirretty bartti ja laitoin koirani pään .

Niinpä, hyvin mielenkiintoinen tulkinta on kyllä.

27
Jatketaan samalla linjalla: MTV3 näyttää nyt sunnuntaina viimeisen 19. tuotantokauden jakson ja hyppää siitä ilmeisesti tuotantokauteen numero 2. Itseäni eivät kiinnosta dvd-bokseista johtuen ensimmäiset 11 tuotantokautta laisinkaan ja kyllähän sen jälkeenkin tulleet tuottarit on tultu katsottua läpi useampaan kertaan.. Eli uusia jaksoja odotellessa.
Kävin kattomassa Telviksen sivulta, että mitä 19. tuotantokauden jälkeen alkaa, niin Jsr on oikeassa, että siellä alkaa 2. tuotantokausi. :)
Eikä... Nehän näytettiin jo Subilla kertaalleen, ja siitä ei ole kovin pitkä aika.
Kyllä siellä alkaa 2. tuotantokausi. Katsokaa tosta: http://www.telvis.fi/tvopas/?pg=1&vw=channels&dy=16.11.2008
Itse odotan myös uusia jaksoja, kun en viitsi katsoa vanhoja kun itselläni on ne jo moneen kertan katottu, ja löytyy vielä hyllyltäkin. Eli uusia jaksoa odotan itse myös.

28
Sub alkaa muuten esittämään kuudennen tuotantokauden jälkeen yhdettätoista tämän viikon perjantaista lähtien arkipäivisin.
Jep. Aivan älytöntä, koska nyt jää kaksiosaisen jakson toinen osa näyttämättä. Ihme poukkoilua muutenkin.
Olen samaa mieltä. Voisi vain ihan edetä järjestyksessä niitä eikä aina välillä hypätä toisaalle ja myöhemmin taas palata siihen mihin aikoinaan jäi.

Perhana, nyt päätetään  näyttä se tuotantokausi, kun se ilmesty suomessa, voi jee. Olis voinu edet samaa tahtii ja näyttää vast sitte ku on sen vuoro  :-\

29
The Simpsons Movie / Vs: Suosikkihahmosi elokuvassa
« : 31.10.08 - 22:13 »
Eli lasketaanko sittenkin Simpsonien perhe? Jos lasketaan niin Homer. En ole vahingoniloinen, mutta ylläjavascript:void(0);ttävän hauskaa oli katsoa kun Homer teloo itseään, niin kuin aina. Mutta muussa tapauksessa se paras henkilö taitaa sitten olla se pressa (eikös ollutkin presidentti?) nimeltään Arnold Schwarzenegger, jonka piti valita viidestä suunnitelmasta yksi. Hänen ääninäyttelijänä toimi Harry Shearer (joka myös ääninäytteli The Simpson Moviessa Mr. Burnsia ja Waylon Smithersiä, sekä Takkua.) Itseasiassa jo se, että tämä pressa oli Schwarzenegger, joka on syntyperältään Itävaltalainen, joten hän ei oikeasti voisi olla Amerikan presidentti, vaikka kuvernööri jo onkin, niin oli huvittavaa; hahmovalinta oli todellakin yllättävä.. Muutenkin hänen puhetyylinsä oli huvittavaa ja koko ukko oli muutenkin niin totinen. Joten tuossa valintani perusteluineen.

-Rapido

Tyyppi näytti ihan McBainilta (ja puhui myös samantyylisesti,) Mielestäni Homer on paras, ainahan se on melkein, se on voittamaton hahmo ;). Muuten ehkä olisi ollut vaikka Green Day, oli huvittava alku (ja muutes, tunnusmusiikki oli loistava Green dayn "soittaessa" sitä.

30
Jakson nimi: Abe`s death ja suomennos siihen ois luultavasti joku: "Yllättävä poismeno"

Homer tulee töistä kotiin ja huomaa postilaatikossa kirjeen,jossa vanhainkoti ilmoittaa Aben kuolleen viime yönä. Homer  juoksee sisälle nyt he saisivat perinnön. Kaikki jännittävät ja he kaasuttavat vanhainkotiin sieltä heille annetaan kirjekuori ja he menävät arkun luo jonka luona on jo Aben vähäiset ystävät kaikki ovat surullisia,joten Homerkin jättää isälleen hyvästit sitten he ajavat kotiin. Kotona he avaavat kuoren ja siellä on 100.000 dollarin shekki ja kirje: "Voitin bingosta ja haluan viimeinkin tehdä sinut onnelliseksi kuolemani jälkeen". Homerille vierähtää kyynel silmäkulmaan,mutta samalla hän leikkii ostamallaan sähköjunalla alkkarit jalassa. Lopulta he huomaavat kuinka tylsää on kun Abe ei vieraile eikä kuule hänen tarinoitaan ja he kaikki surevat. Jakso loppuu kun he oppivat elämään ilman Abea ,mutta silloin Abe ilmestyy ovelle ja huutaa: "Ei yksi sydänkohtaus minua tapa arkussa oli Jasper ja minä vai eksyin matkalla tänne,rahat ovat bluffia,jotka lähetin verotoimiston johtajalle muka tunteellisena mitään rahoja ei ole". Muut harmittelevat hiukan kun he tuhlasivat jo rahoja ja Homerkin esittää harmistunutta,mutta salaisesti hän on iloinen.

Jakso on ihan läppä ja siinä on epäkohtia piste.

Muuten hyvä, mutta Abe on antanut jo kaiken "arvokkaan" omaisuutensa eräässä jaksossa. Eli testamenttinsa.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8