Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mukavakuula

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 17.08.14 - 18:15 »
Milhousen vanhemmat ovat jotenkin epämiellyttäviä, samoin Milhouse itse. Bartistakaan en useimmiten kauheasti välitä. Mitään hahmoa en kyllä suoranaisesti vihaa.

2
Ainoa jonka muistan on sellainen jokunen vuosi sitten nähty jossa seikkailin Moen kanssa jossain rapistuneessa linnassa. Jännittävää.

3
Tekijät / Vs: Huonoin vierailija Simpsoneissa
« : 11.06.14 - 09:54 »
Lady Gaga ainakin yksi huonoimpia. En kyllä pidä juuri mistään itseään mainostavasta julkkiksesta tai bändistä Simpsoneissa.

4
Tekijät / Vs: Lempiääninäyttelijäsi
« : 11.06.14 - 09:51 »
Olen jotenkin ihastunut Hank Azariaan just nytten. Huippuhyvä työssään ja kohtuullisen mukavan näköinen mieskin. :P

5
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 11.06.14 - 09:24 »
Lisa ja Moe ovat ne hahmot joihin eniten samastun ja jotka myös koen ehkä kiinnostavimpina. Molemmat ovat vähän ulkopuolisia, toinen siksi ettei ole samanlainen kuin ikäisensä tai kovin moni muukaan ihminen koko kaupungissa, ja toinen ulkonäkönsä ja epäsosiaalisuuten käyttäytymisensä takia. Erityisesti pidän siitä kun nämä kaksi vuorovaikuttavat keskenään, mitä ei tosin kovin usein tapahdu.

6
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 11.06.14 - 09:09 »
Ken Halismua oli yksi parhaimpia :D

Oliko tuo se Amanda Huggenkiss? Hyvä suomennos!
Kieltämättä. Muuten nuo suomennokset eivät oikein innosta, alkukielellä nuo puhelut taas ovat ihan hysteerisen hauskoja :D Hank Azarian ääni lisäksi kuulostaa aina jotenkin söpöltä näissä, imo :P Viimeisin pilapuhelu taitaa olla siinä jossain uudehkossa jaksossa, jossa Bart soittaa tavernaan Moen ollessa juuri hirttäytymässä ja tämä potkaisee kiukustuneena vahingossa tuolin altaan.

7
You're checking in, eli tämä julkkiksen päihdevieroituksesta kertova musikaalibiisi New York-jaksosta. Myös Stonecuttersien (en muista mikä noiden suomenkielinen nimi oli) tunnusbiisi on hauska, samoin Testify siitä jaksosta jossa Bart ryhtyy joksikin ihmeparantajapapiksi tai miksilie.

8
Bart myy sielunsa -jakso jonka sivujuonessa Moella on perheravintola, yksinkertaisesti sen takia kun en juuri pidä Bartista tai lapsihahmoihin keskittyvistä juonista kun taas Moe on mun lempihahmo.

9
Viihdyttävä tunnelma, laaja ja monipuolinen hahmokaarti, huumori, sellanen tietynlainen "elämänläheisyys", ajoittainen yhteiskunnallinen kantaaottavuus ja persoonallinen piirrostyyli nyt tulevat mieleen. En väitä että kaikissa jaksoissa näitä hyveitä olisi, mutta huonommat jaksothan voi jättää kesken. Lisäksi niin monet ihmiset katsovat Simpsoneita että sarjasta on helppo virittää keskustelua ihmisten kanssa.

10
Yleensä jos jakso vaikuttaa siltä kuin sen olisi kirjoittanut joku joka ei ole koskaan edes katsonut Simpsoneita, jätän loput suosiolla katsomatta, kuten sen kaamean Gaga-jakson kanssa. En myöskään henkilökohtaisesti pidä jaksoista joissa keskiössä ovat lapsihahmot (Lisaa lukuunottamatta mut se onki sellanen aikuinen lapsen ruumiissa :P)

Sivuja: [1]