Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - miisa

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 03.01.11 - 09:27 »
Ehdottomasti Homer Sexual ;D Kun Homer yrittää löytää Selmalle miestä, miettiessään rehtori Skinnerin miinuksia ruutuun ilmestyy "Possibly homer sexual" Söpöä.
Eikun se oli smithers
ei ollut se oli kun homer yritti ettiä selmalle miestä  ;)

2
No mun mielestä simpsonit leffa oli hyvä koska mä sain sen aika hyvään aikaan ja mun mielestä se täytti kaikki toiveet hauska ja pari virhettä olivat homer ei ikinä juoksis ei koskaa ja en jaksa nyt niitä sanelee mitä sitten hyvä leffa vai olisiko se pitänyt olla huono mmun mielestä sais täydet pisteet suurta naurua ja hauskoja juttuja ei huono vaan ihan sairaan paras katon sitä melkein joka viikko oli hyvä en pettynyt maailaman paras mun mielipie mun ajatukset. ;D :D :) :) ;)

3
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvan "virheitä"
« : 03.01.11 - 08:57 »
Jos muistan oikein, Homer käärii Aben mattoon kirkossa, ja vie maton mukanaan, mutta kun Flanders rukoilee siellä, niin matto on siellä taas.
Jos Pastori Lovejoy osti uuden maton. ;) Mut joo, taitaa siinä jonkinlainen virhe olla kysymyksessä. Sattuuhan niitä paremmissakin piireissä, kuten vanha sananlasku sanoo. Ja tekevälle sattuu ja tapahtuu.
Niissä pn aina uudet matot ja pastori on kai hakenut se jostain simpsoneilta kun ne oli poissa sielä raunioissa ja niilä saattaa olla lisää mattoja ei niillä olla vaan yksi matto se on järjetöntä sanon minä kyllä niillä sile varmasti varastossa on. ;D ;D ::) ;) :D :)

4
Hahmot / Vs: Ideoi oma Simpsonit-hahmo!
« : 02.01.11 - 13:03 »
Nimi:jennyfer lingston
Ikä:10
Ammatti:koulu
Asuinkaupunki:springfild
Perhe:Isä Bill,äiti sherina ja isoveli Robbin
Lausahduksia:hey you ok ja you are shou cool
Muuta:tykkää Bartista ja vihaa isoveljeään Robbinia

ei kuvaa

5
The Simpsons Movie / Vs: Suosikkihahmosi elokuvassa
« : 29.12.10 - 12:07 »
simpson movie oli hyvät homer koska se oli hauska kaikkilla kielillä varsin suomeksi repesin vähän niihin juttuihin ei meinannu pysyy nahoisaan oikeesti niin hauska leffa jos sitä pystyis arvostelee antaisin 10/10 pistettä.
terveisin: miisa

6
Hahmot / Vs: Simpsonit-hahmoja muistuttavat ihmiset
« : 28.09.10 - 16:11 »
no meijän perhe muistuta aika paljon simpsonien perhettä mutta on vain pikkusisko ja isoveli ja äiti.Mun veli on kuin bart ärsytävä mutta myös hauska ja järkevä eikä loistanut koulussa eikä sen kummin kotona ja se on kyllä urheilulisempi kuin bart ja tekee sen niin hyvin kuin pystyy eli yrittää tehdä kunnolla kotityöt.Minä olen kyllä lihan syöjä ja yrheilulinen mutten vois edes päiväkää olla ilman lihaa :o en myöskään soit saksofonia enkä matkusta tai ole karkki lakossa ja mä painan paljon enemmän kuin lisa ja oon nätimpi kuin se.Mutta mun äiti on kuin marge mutta ei tee innokasti ruokaa tai siivoa vaan lukee ja kutoo eikä nalkuta vaan pitää kuria ja naurataa  meitä aina kun tartee ja puolustaa kun tarvitsee.
                                                                  MUN PERHE ON MUN MIELESTÄ PARAS MAAILMASSA :D :) :) :) ;)
                                            JA OLEN YLPEÄ SIITÄ :D :)

Sivuja: [1]