Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lugu

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 21.02.10 - 21:39 »
Omasta mielestä parhaimpia/kiinostavimpia henkilöitä on Willie, Robert Terwilliger, Otto ja Sarjakuva kaupan mies... Ne vaan iskee jotenki niin lujaa...!

2
Poikkean erittäin tylysti asiasta toiseen ja aivan eri sarjaan, mutta South Parkissa on jakso jossa on Simpsonit... Erittäin jännä pätkä ja aikamoisella tyylillä on sarjan hahmot muokattu... Kannattaapi kattoo jos South Park nappaa...

3
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 05.02.10 - 11:42 »
Itse omistan kyseisen pelin PS2:lle, mutta eipä se ole kovin kummonen. Kamera pomppii missä sattuu ja aika kökkö pelattavuus... Itse pidän enemmän Hit & Runista...

4
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 31.01.10 - 19:06 »
Minun mielipiteeni tähän asiaan on että olisi parempi jos ei tulisi... Mutta Wikipedian mukaan jatko-osaa saattapi pukata 2012, itse en elokuvasta pahemmin pitänyt mutta eipä se huonokaan ollut. Yksi elokuvan tekijöistä oli se että piirrosjälki oli mitä oli (liian kehittynyttä)... Mutta toisinaan se on aivan sama tuleeko se, jos tulee aion mennä katsomaan jos ei tule niin sitten ei tule, empä jää murehtimaan tätä asiaa enkä kyllä odotamaankaan... Lugu kiittää ja kuittaa.

Sivuja: [1]