Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kknekk

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 05.12.08 - 03:19 »
Itse rakastuin Ottoon jotenkin hänen asenteensa perusteella The Moviessa.
Aika lopussa kun kauhea meininki päällä, niin yksi vain istuu bussin portailla ja imee bongia. "WHÄh? What´s going on?!"

2
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 05.12.08 - 03:08 »
Pientä spekulointia jatko-osasta: Yliviivaa seuraava teksti jos haluat nähdä, saattaa sisältää spoilerin S20:stäEikös pelkästään s20 e01: liitutaululla lue tyyliin: it wont take another 20 years to make a movie

Ilmeisesti tuo varmistus leffasta on sitten tullut jo ennen kuin ko. jakso ilmestyi, mutta hällä väliä. Tuohan tukee hyvin asiaa...

3
Muutama viittaushan tietysti kulttimaisiin poliisi/kommando leffoihin (McBean) ja Harry Potteriakin taidettu muutamaan otteeseen matkia. Jaksoja en muista.

S20 E08. Viittaus Wall-E leffaa, jossa "Walle-E" ahtaa homerista laatikon

S19e14 viittaus jenkkisarja Columboon, jossa Nelson toimii etsivänä...

4
Miksi minulla olisi sellainen muistikuva, että jossain jaksossa Simpsonien perhe suunnitelee matkojansa, joku puhuu jostain asiasta, josta Homer saa idean, että suomessa on jotain äskettäin puhutusta ja heittää legendaarisen lausahduksen "The Simpsons are going to Finland!", mutta Lisa sanoo jotain että ei suomessa ole sellaista, jonka jälkeen Homer heittää "Simpsons are going to <insert random country>!"

5
Yleensä warez-eiheiset viestit deletoidaan, mutta tämän kohdalla voi tehdä poikkeuksen, koska viesti pitää sisällään ihan asiallinen kysymyksen.

Kuka mistään wareista on puhunut?

Sivuja: [1]