Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SimpsonsDude03

Sivuja: [1]
1
jossakin uudessa jaksossa kun kuvattiin maailmaa(en muista miksi) eri paikkoja ja ruotsalaisen baarin sisältö kuvattiin.
Se oli hauska. No, ainakin eräässä jaksossa eräs tanskalainen tuulivoiman myyjä yrittää myydä Homerille tuulivoimaa, johon Homer vastaa: "en oikein luota tanskalaisiin." muutenkin Tanska on koko ajan esillä Simpsoneissa koska esim. Bart leikkii "Kelo"-palikoilla (Lego). Eräässä jaksossa Homerilla on voimalassa kuva ruotsalaisista pornomalleista. Homer liimaa sen päälle kuvan ruotsalaisista liikemiehistä. Carl on kotoisin Islannista ja eräässä jaksossa Homer menee sinne Lennyn ja Moen kanssa.  Norjalaisen Edward Griegin "Aamu" soi usein Simpsoneissa. Eräässä jaksossa Abe voittaa painissa Vuonojen Viikingin, johon Bart toteaa: "Teit hänestä ruotsalaisia lihapullia." Homer haluaa Selman häihin ruotsalaisia lihapullia. Jimbo Jones on varastanut norjalaisen taideteoksen Huudon.

Sivuja: [1]