Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jarpeez

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 43
16
Simpsoneiden katselu jäi mulla vähäiseksi tänä syksynä, kun päätin tutustua Family Guyn tuotantoon crossover jakson takia. Pari jaksoa katsoin syksyllä tätä 26. kautta ja tänään päätin katsoa kaikki tähän päivään mennessä tulleet (en ole vielä uusinta "I Won't Be Home for Christmas" jaksoa katsonut). Pieni tauko Simpsoneista teki oikeasti hyvää. Innostuin uudestaan ja tässä mielipiteeni 26. kaudesta:

Kauden avausjakso, jossa kuoli Krustyn isä oli todella todella ja vielä kerran todella vaisu jakso. Toinen jakso, jossa Bart ja Homer joutui "suhdealukselle" oli hieman parempi, mutta ei silti iskenyt muhun Homerin ja Bartin tappelu parsakaalista. Tämän jälkeen sanoin: Mulle riitti ja pidin tauon.

Tauko ohi:
Kolmannessa jaksossa oli hieman parempi meno, kun Marge perustaa leipäravintolan. Silti jakso oli loppujen lopuksi tylsä. Jakso numero neljä oli Kauhujen talo, joka oli tähän mennessä paras jakso, koska Kauhujen taloissa on lähes aina hyvät tarinat. Viidennessä jaksossa pääosassa oli Mr. Burns ja Burns on hahmona aivan huippu, joten tästä jaksosta oli pakko tykätä. Kuudes jakso oli suhteellisen paljon hypetetty Simpsorama ja oli muuten aivan loistava jakso verrattuna nykytasoon.

Seitsemäs jakso oli aika hyvä, kun siinä osattiin yhdistää pääjuoni sivujuoneen ja näyttää siltä, että Ednaa ei enää sarjassa nähdä, kun 4. luokka sai uuden opettajan, joka sitten erotettiin jakso lopussa. Pääjuoni oli uusi opettaja Jack Lassen on badass ja alkaa kiusaamaan oppilaitaan ja Bart haluaa kostaa. Sivujuonessa Homerin piti varata perheelle matkapaikka, jossa hoidettiin loppuun tuo Bart & Lassen juoni.

Kahdeksannessa jaksossa sitten Homer, Apu, Kirk, Lovejoy ja Dr. Hibbert perustaa coverbändin nimeltään Covercraft. Lopulta jakson pääosissa oli Apu ja Homer. Hymy tuli huulille, kun näin Apun pukuhuoneessa kuvan Homerin, Apun, Skinnerin ja Barneyn The Be Sharps -yhtyeestä, joka nähtiin 5. kaudella. Jakson paras kohtaus oli ilman muuta se, jossa Homer mainitsi Quebec Nordiquesin ja Colorado Avalanchen. Harvoin Simpsoneissa otetaan NHL esille.

Joulujakso pitää vielä katsoa. Toivottavasti yllätyn taas positiivisesti!  ;)

17
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 03.12.14 - 14:40 »
Tänään kävin hakemassa Cittarista, kun 25 € sen sai tarjouksesta.

18
Kuuntelin Spotifysta Slashin uusinta albumia ja huomasin, että kansikuvassa on hieman Simpsoneitakin.

Itse löysin neljä Simpsoneihin viittaavaa.


19
Olisiko jollain mahdollisuutta tarkistaa, miten tämän kauden Kauhujen talo -jakson kolme englanninkielistä tarinanimeä oli suomennettu? Tarvittaisiin tieto sivuille. Jakso tuli viime torstaina.
Onneksi talennan jaksot Elisa Viihde palvelun pilveen, joten...
1. Lyllerö lakkipää
2. Viisaat päät yhteen
3. Kummat kummajaiset

20
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 06.11.14 - 01:18 »


On muuten siistiä!

21
Hypnoterapiaa ohjelmassaan hyödyntävä Miller haluaisi Homerinkin kokeilevan hypnoterapiaa kilojensa karistamiseksi. Hän jopa tarjoutuu itse hypnotisoimaan Homerin.
Eikös tuota hypnoterapiaa käytetty jo 3. kauden jaksossa "Kuin Romeo ja Julia"?

22
Oheistuotteet / Vs: The Simpsons: Tapped Out
« : 07.10.14 - 20:25 »
Tänään on sitten Clash of Clones -eventin viimeinen päivä ja sain juuri viimeisen palkinnon, joten sain suoritettua tämän. Nyt odotan vain päivitystä ja Halloween 2014 -eventiä.

/EDIT: Päivitys on saapunut ja Clash of Clones -event on päättynyt. Nyt alkoi Halloween -event.

23
Oheistuotteet / Vs: The Simpsons: Tapped Out
« : 05.10.14 - 21:49 »
Oman käsitykseni mukaan ne saa pitää.

Hmm! Eikä voi poistaa tai piilottaa? :)
Voi ne laittaa varastoon.

24
Pikku hiljaa alkaa jännittämään tuo kauden avausjakso, jossa joku kuolee. Kukaan Hank Azarian hahmoista ei kuole ja se on vahvistettu. Harry Shearerin hahmot on myös turvassa. Uskon, että koko Simpsoneiden perhe on turvassa. Luulen, että kuoleva hahmo on juutalainen.

Viimeinen arvaukseni on... Krusty. En keksi ketään muuta hahmoa joka kuolisi ja Krusty on hahmona mennyt alaspäin vuosi vuodelta.

EDIT: Pidän kuitenkin hänen isänsä Hyman Krustofskyn kuolemaa mahdollisena. Jos hän kuolee, niin tämä on suurta k***tusta!

25
Simpsonit.org / Vs: Sivustopäivitykset
« : 17.09.14 - 17:51 »
Milloin tuo sivusto palaa uudistuneena?

27

28
Oheistuotteet / Vs: The Simpsons: Tapped Out
« : 21.08.14 - 12:58 »
Tapped Outissa alkoi toissa päivänä 84 päivää kestävä event ja aiheena ovat linnoitukset, barbaarit, roolipelinörtit ja keskiaika. Event kantaa nimeä Clash of Clones ja se on tottakai pieni muotoinen parodia Clash of Clans -pelistä, joka on suomalainen peli.

29
Kyllä kesti Harry Shearer Emmyn saanti. Olisi ansainnut sen jo 20 vuotta sitten.
Väitän, että Shearer on paras ääninäyttelijä Simpsoneissa, siinä jää Azariat ja Castellanetat nuolemaan näppejään.  :D

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 43