Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mr. Plow

Sivuja: [1]
1
eiköhän tää ollu tässä

2
jos te muutkin nyt sitten innostutte niin voidaan ehkä hyödyntää näitä jotenkin, kuten Gabbo ehdotti.

Challenge accepted.
Tässä nyt olisi ensi alkuun top3 kausilta 1-10. En ole näitä kausia ihan lähiaikoina katsonut, mutta muistikuvat ovat edelleen suht tuoreita. Laitan loput kaudet ehkä myöhemmin.

1. kausi
1. Sankarin pää
2. Komedian kuningas
3. Täyskaato

2. kausi
1. Pelastakaa sielunne
2. Miljoona
3. Kolmisilmäinen kala

3. kausi
1. Homerin tuliliemi
2. Voimala kaupan
3. Lisan ratsu

4. kausi
1. Oluetta, ole oluetta
2. Kerettiläinen keskuudessamme
3. Ystävä hädässä

5. kausi
1. Burnsin perillinen
2. Homerin viimeiset kiusaukset
3. Poika joka tiesi liikaa

6. kausi
1. Kolmas lapsi
2. Vanha sitruunapuu
3. Pennin venyttäjä

7. kausi
1. Huostaanotetut
2. Turpiin ja onnea
3. Lisa, kuvainraastaja

8. kausi
1. Vihamies
2. Homer, olutparoni
3. Kauhukakara ja lapsenpiika

9. kausi
1. Homer ja roskakuskit
2. Hätä ei lue lakia
3. Saksofonin tarina

10. kausi
1. Kiitettävä
2. Luova mieli
3. Bart-emo

3
Jaksoarvostelu: 9x6 - Valmentajan poika

Tämä jakso kuuluu mielestäni sarjan ensimmäisiin rimanalituksiin (saavutus sekin). Jo pelkästään juoni on silkkaa liibalaabaa: Bart ei ole hyvä jenkkifutiksessa, mutta valmentaja-Homer saa päähänpinttymän kannustaa häntä, koska ei itse koskaan saanut kannustusta omalta isältään. Koska Homer on arvostelukyvytön ja aivoton p@ska, koko joukkue on pian hätää kärsimässä.
Jakson suurin ongelma onkin itse Homer: mylkerö, joka häiritsee Flandersin valmennusta, ääliö, jonka aivopieruista on vain haittaa joukkueelle.
Ainoana hyvänä vitsinä jaksosta tulee mieleen Homerin ja Burnsin puhelinkeskustelu. Homerin joukkuekarsinnat eivät naurata, kuten ei myöskään hölmö alasuojavitsailu tai Joe Namathin turhaakin turhempi vierailu.

Sanokaa tosikoksi, mutta kouluarvosanaksi annan 5.

4
Jaksoarvostelu: 9x12 - Työni on huvini

Jakson juoni ei taas päätä huimaa. Homer ja Bart työskentelevät tivolissa Bartin töppöilyjen takia ja menettävät renkaanheittokojun poliiseille. Tästä hyvästä he majoittavat kojun omistajat kotiinsa ja siitä ongelmat vasta alkavat.
Homerin ja Clancy Wiggumin kohtaamiset ovat legendaarisia ja ehdottomasti jakson parasta antia. Kohtaus, jossa äitiinsä leipääntynyt Seymour Skinner alkaa havitella jonkin sortin teräasetta, on ehkä vähän kyseenalainen mutta hauska.
Loppuratkaisu onnistui yllättämään ensimmäisellä katsomiskerralla, nykyään se tuntuu väsähtäneeltä. Oli kuitenkin kivaa, että talo saatiin pelastettua nimenomaan Homerin idean ansiosta. 
Kaiken kaikkiaan jakso oli aika peruskauraa parista huippuhetkestä huolimatta. Arvosanaksi annan 7 1/2.

5
Jaksoarvostelu: 2x13 - Pelastakaa sielunne

Tämä ihana jakso on kenties kaikkien aikojen suosikkini, tai ainakin hyvin lähellä. Moraalisista teemoista huolimatta kyseessä ei ole mikään 20 minuutin saarna vaan tyylikäs kannanotto.
Mukana  on kiitettävän paljon sivuhahmoja, joista kenties kiinnostavin on Phil Hartmanin tulkitsema hämärämies. Harmi ettei tämä nilkki ilmeisesti esiintynyt sarjassa enää tämän jälkeen. Pisteenä i:n päälle mukana on annos Mr. Burnsin jäljittelemätöntä filosofiaa.
Erityismaininta pitää antaa jakson alulle (paras historiakohtaus Simpsoneissa koskaan). Homer on aivan  liekeissä jakson viime sekuntiin asti.
Kympin suoritushan tämä on.

Sivuja: [1]