Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Duffor

Sivuja: [1] 2 3
1
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 19.08.08 - 16:03 »
Kirjastosta olen lainannut suomenkielisiä että englannin. Minusta nuo englanninkieliset sarjakuvat ovat ehkä hieman parempia, sillä suomenkielistä kun lukee tuntuu siltä että katsoo suomenkielistä Simpson ohjelmaa.

2
Itse en pidä kyllä animesta enkä mangasta, joten ei tuo kuvakaan mikään ihmeteko ole. Onhan jotkut hahmot piirretty tosi hienosti ynm, mutta pakko sanoa että Bart näyttää aivan kamalalta :-X

3
No silloin kun ne loppuu ei ole muuta sanottavaa kun että: Sinne meni aivan hemmetin hyvä sarja. Toivottavasti Simpsonit kestää vielä jonkun aikaa, mutta kyllä ne nekin joskus saapuvat loppuun.

4
No se on hyvä missä kaikki sohvan takana vettää esitystä ynm (kaippa te sen tiijätte) ja se universumi on myös ihan kiva. On niitä monia muitakin hauskoja mutta niitä ei vaan muista millään.

5
Lainaus
Tuli nyt mieleen että yhessä jaksossa joka on minulla nauhalla lauletaa jotenkin näin. '' voisin rakastua Eskimoon, Kiinalaiseen, tai Suomalaiseen.'' Jakson nimi taisi olla harha askel. En ole varma.

Mutta Homerhan valisti Lisaa Kauhujen talo 4:ssa, että eskimot ovat mielikuvituksen tuotetta, kuten haltijat ja riiviöt.

Jos siis eskimot ovat mielikuvituksen tuotetta niin miksei se pätisi myös kiinalaisiin ja suomalaisiin? Miten muka voisi rakastua johonkin mitä ei ole olemassa?!
Noh, jos katsot jakson missä tämä laulu lauletaan niin huomaat että Homer ei sitä laulanut vaan eräs mies joka ei ole sivuhahmokaan.

6
Tuli nyt mieleen että yhessä jaksossa joka on minulla nauhalla lauletaa jotenkin näin. '' voisin rakastua Eskimoon, Kiinalaiseen, tai Suomalaiseen.'' Jakson nimi taisi olla harha askel. En ole varma.

7
Ai niin kannattaa muuten katsoa niitä kauhujentalo lopputekstejäkin, niissä on yleensä ihan hauskoja nimi muutoksia tehty tuottajien ym. nimien kohdalle (tunnistettavasti kylläkin). (: Laitan myöhemmin esimerkin.

Onko joku muu huomannut kyseiset muunnokset?


Juu minä oon nähny ja ihan haukoja ne on eikös ainaki yksi ollu joku James ''hell'' Brooks. On niitä moniaki ja vähän naurettavampia ;D

8
Juu tiiän mitä tarkoitat. Ja eikö monessakin jaksossa käytetä samoja sohvakohtauksia?

9
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 29.12.07 - 13:33 »
Rod ja Toddin poistasin koska ne ovat vähän outoja ja ehkä pikkasen kieroon kasvaneita ;D

10
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 29.12.07 - 11:41 »
Moe Szyslak ja Comic book guy ovat parhaimpia sivuhahmoja, en tiijä miten perustelis mutta sanotaan vaan että ilman näitä Simpsonit olisivat huonompia. Varsinkin ilman Moeta  ;D

11
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvan DVD
« : 04.12.07 - 17:05 »
Muuten kertokaahan että minkälaisia ekstroja täs on? :laugh:
Simpsonit.org etusivuilla lukee  ;)

12
Tekijät / Vs: Paras vierailija Simpsoneissa
« : 21.11.07 - 19:25 »
Hmm.. en ole oikein perehtynyt vierailijoihiin, mutta sanotaan nyt vaikka että Stan Lee :P

13
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 05.11.07 - 16:46 »
Marketeista pitäisi jonkunlaista Simpsonit-kamaa löytyä esim: julisteita, pelejä, ja DVD-bokseja

14
En oo  melkee koska piirtäny Simpsoneja. Joskus oon mallista saattanu piirtää ynms, mutta mitään taideteoksia ne eivät ole ollut, ja muutenki oon niin huono piirtää ::)

15
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 15.10.07 - 17:05 »
Pär saukko! Se kyl on Per saukko

Avaus viestissä lukee Pär Saukko :)

Sivuja: [1] 2 3