Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - 7029

Sivuja: [1]
1
Oli aivan huippu tuo uusi.

Kai tämä uusi alku intro on sitten jokaisessa jaksossa eikä vain tässä yhdessä?

2
EI,EI!

Tiedän kyllä ton,mutta näyttääkö toi jakso suurinpiirtein samalta kuin kuvissa ilman hd kuvaa vastaanottavaa telkkaria?

3
Muuten näyttääkö toi jakso suurinpiirtein samalta ilman hd kuvaa vastaanottavaa tv:täkin?

4
On kyllä pakko sunnuntaina katsoa youtubesta heti tuo uusi intro kun jakso ilmestyy yhdysvalloissa.

Ei malta odottaa,että ilmestyy vuonna erkki ja munkki Suomeen.

5
Ainakaan tässä ei ole.Noin 2v vanha.NYT siihen aiempaan kysymykseen:Riittääkö HDMI-kaapeli vai tarvitaanko hd-boksi?

6
Ja eihän KAIKISSA Hd-ready tvissä voi olla hd digiviritin ainakin tämän tekstin mukaan:


HD-digitaalisovittimet
Ensimmäisen sukupolven digiboksilla ei voi vastaanottaa HDTV-lähetyksiä huolimatta siitä, että Euroopassa käytössä oleva digitaalitelevisiostandardi DVB tukee HDTV-tasoisia lähetyksiä. Vastaanottaakseen lähetyksiä on ostettava joko TV:seen sisäänrakennettu HD-digiviritin tai hankittava erillinen, ulkoinen HD-digiviritin. Suomessa laajamittaisilla markkinoilla myytäviin televisioihin on kuitenkin integroitu ainoastaan DVB-T-viritin. Toistaiseksi HD-digivirittimiä kaapeliverkkoon ja satelliittilähetyksiin on saatavilla vuokralle tai ostettavissa HDTV-lähetysten palvelutarjoajilta. Markkinoilla on myytävänä vain muutamia HD-digivirittimiä ja niiden hinta on korkeampi ensimmäisen sukupolven digibokseihin nähden.
Alkuvaiheessa HDTV:n erilaiset formaatit ovat aiheuttaneet epävarmuutta laitteiden toimivuudessa. Ensimmäisessä vaiheessa HD-digivirittimet tukevat MPEG-2 pakkaustekniikkaa. Nykyään on siirrytty videokuvaa tiiviimpään pakkaavaan MPEG-4-tekniikkaan, jota myös Blu-ray- ja HD DVD-soittimet tukevat.

7
Ei kuullosta oikein siltä, että tietäisit asiasta tarpeeksi. Ei pahalla.

Luin ohjeita tänään.

Pelkkä HD-ready TV ei vielä riitä teräväpiirto-tv-lähetysten katsomiseen (tosin on TV:tä mihin on sisäänrakennettu HD-viritin, eli pelkkä HD-ready/FULL HD-merkki ei takaa HD-tv-lähetysten katsomista, tarvitaan erillinen (tai kutensanottu TV:seen sisäänrakennettu HD-viritin) teräväpiirtoboksi. Niin ja tietenkin kanava joka lähettää HD-laatuista kamaa. Ja niitä kanavia on Suomessa jo. Mutta aihe alkaa kohta menemään niin offtopiciksi, että jos asia kiinnostaa kannattaa katsella netistä, vai mitä mieltä ylläpito on asiasta?

Nuon yksi toinen vastasi...

8
käytännössä kaikissa hd-telkuista on sisäänrakennettu hd-viritin..

Eihän ole.Siinä lukee ohjeissa ym jos on.Jos ei ole niin tarvii hd-boksin.Muuten käykö HDMI-kaapeli jos haluaa teräväpiirtoa katsella?

9
Niitä bokseja ei Suomessa ole juuri myynnissä  >:( !

Lukeeko jossakin tv ohjekirjassa ym jos on sisäänrakennettu hd-viritin?


10
Tarviiko parempaan katseluun siis nyt hd-boksia vai riittääkö Hd-ready tv?

11
Haluaisin ainakin että myös kauhujen talo jaksoja tulisi 20!Eli vasta 21 tuotantokaudella vähintään voi lopettaa.Parempi tietenkin on mitä pidempään jatkuu.

12
Hahmot / Vs: Paras lemmikki
« : 02.03.08 - 11:19 »
Snowball 1 lumi valkoinen vaan on paras väri.

13
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 29.02.08 - 21:44 »
Voisi olla kaikki The Simpsons hahmot mitkä Simpsoneissa (Sprinfieldissä) on nähty ja jotka eivät ole kuolleita.Juoni saisi sisältyä Sprinfieldiin.Tällä kertaa ei melkein koko ajan keskityttäisi Homeriin vaan myös muihin perheen jäseniin.Huumoria enemmän.Lisäksi saisi olla vähän pitempi elokuva. 4h olisi hyvä The Simpsons sarjan kaltaiselle huippu sarjalle.

Sivuja: [1]