Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Duffman

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
61
Jännittävin jakso on omasta mielestäni "Kuka ampui johtajan?" episodit. Itse pidin tätä dekkarinomaista jaksoa todella jännittävänä. Kun katsoi ekan episodin ja alkoi miettimään, että kuka Burnsin ampui niin kyllä toista episodia oli jännittävä katsoa.

62
Todella hyviä jaksoja on. Paras jakso missä Herb Powell on mukana, on Velipuolen Paluu. Pakko sanoa, että tuo jakso on todella hyvä.

63
Hahmot / Vs: Krusty the Clown
« : 26.08.08 - 20:48 »
Itse pidän Krustya yhtenä legendaarisimpana Simpsonit hahmoja. Krustyn suusta tulee usein tosi hauskoja kommentteja, joille tulee naurettua.

Paras Krusty jakso.... hmmm, sanotaan nyt vaikka äkkiseltään Gabbo vai Krusty. Se nyt tällä hetkellä tuntuu parhaalta.

64
No itsellä kaikki alkoi siitä kun avasin telkkarin ja aloin katsomaan Simpsoneita. Pidin jaksosta niin paljon, että piti katsoa lisää Simpsoneita, ja tässä sitä nyt ollaan.

65
HJS vei sanat suusta. Vaikuttaa todella hyvältä kirjalta. Uskon ainakin, että itse tulen hankkimaan tuon kirjan. Nyt pitää vain odotella tuon kirjan julkaisua.

66
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 20.08.08 - 16:05 »
minulla on ne kaikki, ja haluan sanoa, että yksi niistä on totta vie huolettomasti tehty! ja sen huolettomasti tehdyn nimi on simpsonit-jymypaukku. siinä käsikirjoitus on aika sekavaa, ilmeet outoja ja tausta huolettomasti sutaistu! vaadin parannusta!

Tarkoitat varmaan huolimattomasti tehty eikä huolettomasti tehty. Tämän syy on varmaan se, että tuohon Jymypaukku kirjaahan on koottu ensimmäiset neljä Simpsons Comics sarjakuvaa. Eihän ensimmäiset Simpsonit jaksotkaan ollut mitenkään täydellisiä.

67
Oma teokseni Scratchysta:

Kommentoida saa ihan vapaasti :)

Aika hyvin piirretty. Itse en piirrä noin hyvin edes mallikuvan kanssa.

68
Itseäni eniten koskettanut Simpsonit jakso on "Lisa The Greek". Itsekin olen aika huono perustelemaan, mutta yritänpä tässä jotakin vääntää. Jakson loppuosa oli todella tunnetta täynnä. Kun Homer katsoo peliä jännityksessä, että rakastaako Lisa häntä enää. Sitten kun peli päättyy Homer huomaa Lisan rakastavan häntä. Jakson lopetus oli tosi koskettava kun Homer ja Lisa kiipesi Springfield vuorelle.

Toisena mainitsen jakson "I Married Marge", jossa nähdään kuinka Homer ja Marge kärsi ennen Bartin syntymää.

Tuossa ne koskettavimmat jaksot omasta mielestäni.

69
Itse en pidä tuosta anime-versio kuvasta yhtään. Ei uppoa tuommoinen piirrostyyli yhtään. Kaikki hahmot näyttää todella karseilta. Ukkia ei tunnistaisi tuosta kuvasta, ellei tietäisi että se on se.

70
Tietääkö joku onko suomessa näytetty 10. tuotantokautta?

Minun tietääkseni on näytetty.

71
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 06.08.08 - 17:28 »
Omasta mielestäni paras pilapuhelu oli jaksossa "Syömäkone".

Minunkin mielestä. siinä oli se Kustaa Nalle(Bart ei kyllä sitä sanonut Moelle vaan Laura)
Mikähän Kustaa Nallen englanninkielinen vastine oli? Muistaako kukaan?

En ole aivan varma, mutta joku Ivana Tinkle se taisi olla.

72
Jaksossa Barbaran Pyörteissä Homer, Marge, Bart, Lisa ja Maggie menevät kellariin hurrikaania pakoon. Hurrikaani loppuu niin he tulevat ulos talon sisältä, eikä kellarista.

73
Samat perustelut kuin monella muulla. Jaksot on hauskoja ja ne on tehty hyvin. Tarinat on kerrottu hyvin ja on Simpsoneitten katsominen todella mukavaa ajanvietettä.

74
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 04.08.08 - 21:46 »
Tänään ostin 8.tuotantokauden ja Simpsonit Jymypaukku sarjiksen.
Ja myös tuli ostettua Springfield Rocks tuotteita
EDIT : Lisätty 10.tuotantokausi.

Koko lista
- Tuotantokaudet 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ja 10
- The Simpsons Game (ps2)
- satiinibokserit
- The Simpsons Movie (dvd)
- Simpsonit, Villinä (dvd)
- Simpsonit ja luuranko kaapissa (dvd)
- Homerin Oma Kirja
- Bartin Oma Kirja
- Simpsonit, Naurupommi
- Simpsonit, Pako Vapauteen
- Simpsonit, Jymypaukku
- Bart Simpson - Voittajan on helppo hymyillä
- pyjama
- tyyny ja peittolakanat
- Petz hahmoja
- Springfield Rocks -vihko
- Springfield Rocks -kouluvälineitä

75
Piti minunkin jonkunlainen idea keksiä.

Moe pitää baarissa pokeri-illan, johon Moe kutsuu Homerin, Lennyn, Carlin ja Barneyn. Homer huomaa kesken pelin, että hän osaa lukea muiden ajatuksia kun on juonut pari Duffia. Homer voittaa pelin nopeasti ja Moe huomaa, että Homerissa on ainesta ammattilaiseksi. Homer ottaa lopputilin Ydinvoimalasta ja alkaa ammattilaispelaajaksi. Seuraavalla viikolla Moe ja Homer matkustaa Texasiin pelamaan World Series Of Pokerin karsintaa. Homer voittaa karsinnan ja pääsee Las Vegasin lopputurnaukseen, jossa Homer etenee finaaliin asti. Finaaliin Homeria on tullut kannustamaan monta Springfieldin asukasta. Ennen finaalia kasinosta loppuu Duff, eikä mikään muu olut anna Homerille ajatustenlukukykyä. Homer tippuuu finaalista ensimmäisenä, mutta voittaa silti 200 tuhatta dollaria. Springfieldiläiset buuaa Homerille, koska tippui ensimmäisenä, joten Snake ryöstää Homerin rahat. Homer lopettaa pokerin ja menee takaisin töihin Ydinvoimalaan.

Jakson nimi : Homer Poker
Suomenkielinen jakson nimi : Pokeriammattilainen


Muistuttaa aika paljon sitä nyrkkeilyjaksoa.

No niinpä muistuttaakin. ;D

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10