Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Homer Simpson

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Jotkut sohvakohtaukset yleensä toistuvat liian monta kertaa samalla vitsillä. Sohvakohtauksia pitäisi tehdä joskus enemmän uudempia.

2
Minä en kyllä ole kyllästynyt Simpsoneihin näiden 7 vuoden aikana, kun olen seurannut Simpsoneita.

3
Kyllä paras Sideshow Bob jakso on se jakso "Cape Fear". Jaksossa on paljon toimintaa ja hauskoja kohtia. Elokuvahan on parodia samannimisestä elokuvasta, Cape Fear.

4
Pidän Simpsoneista, koska niissä on paljon hyviä vitsejä, kohtauksia ym... Muutenkin Simpsonit ovat hyviä. Erityisesti Homerin ehkä tunnetuin repliikki "D'oh!" ja "Why You Little?!"

5
Ehkä se jakso, jossa Marge ryhtyy poliisiksi, koska jakso on niin hauska, paljon toimintaa ym...

6
Minä kyllä pyrin katsomaan Simpsonit aina silloin, kun niitä tulee telkkarista, ellei ole mitään muita menoja siihen aikaan. Joskus myös katselen niitä DVD:ltä.

7
Itse näin kyseisen jakson, oliko se nyt välillä 2003-2004. Kaikilla springfieldiläisillä olisi varmasti hyvä syy yrittää tappaa Mr. Burns. Onhan hän minunkin mielestäni aika häijy Simpsoneissa, mutta silti hyvä hahmo. Ei voi kyllä muuta sanoa.

8
Itse näin ensimmäisen ja toisen osan joskus siinä vuonna 2003. Itse veikkasin Mr. Smithersiä syylliseksi.

9
Itse pidän Simpsoneista koska: Niissä on hyvät vitsit, hyvät kohtaukset, hyvät tarinat ja Simpsonit ovat muutenkin komedia.  :) :)

10
Se 24 (Simpsonit) - jakso oli lainattu kokonaan 24-sarjasta. Niin oli myös The Simpsons Moviessa, kun Marge kysyy, että "Mitä me teemme?", ja Homer vastaa: "Juoksemme". Se oli lainattu Paosta.

11
Omasta mielestäni mieleenpainuvin jakso on Rokkiloma. Homer menee siinä jaksossa Rokkileirille. Pidän tästä jaksosta, koska se on hauska.

12
Pidän erityisesti laulusta: Lisa's Protest Song. Laulu on hyvä ja koskettava.

13
Jakson nimi: Kuoleman Sairaala

Henkilöt: Tri. Hibbert, Abe Simpson, Milhouse, Nick Riviera.


Springfieldin sairaalassa kuolee henkilö, jota on ammuttu. Henkilön kuoleman jälkeen, sairaalassa on kuollut yöllä muutama ihminen. Potilaita ja lääkäreitä. Muutamaa yötä myöhemmin, sairaalan ruumishuoneella tapahtuu mystinen kuolema. Poliisi ei osaa selittää, mikä on tappanut kaikki nämä ihmiset. Eräänä yönä tri. Hibbert lähtee töistä. Hän lähtee 5:stä kerroksesta hissillä alas. Hissi pysähtyy ja jää jumiin 2:sen ja 3:nen kerroksen väliin. Hissin hälytys ei toimi, hissikopissa ei ole valoa. Yhtäkkiä hissikuilusta alkaa kuulua outoa ääntä. Sitten hissin lattia pettää ja Hibbert putoaa hissikuilun pohjalle asti. Viikon kuluttua sairaalan työntekijät ihmettelevät, missä Hibbert on. Illalla Abe Simpson tulee joka viikkoiseen tarkastukseen sairaalan 8:teen kerrokseen. Hibbertin sijaisena toimi tällä kertaa tri. Nick Riviera. 30 minuuttia myöhemmin, Abe lähtee pois sairaalasta. Hän kävelee tyhjää käytävää pitkin ja kuulee outoja ääniä. Abe kävelee hissin ohi ja hissin ovet avautuvat. Abe menee sisään ja hissi lähtee alas. Hissi jää jumiin 2:sen ja 3:nen kerroksen väliin. Ovet avautuvat. Abe yrittää ahtautua pienestä raosta ulos, mutta jää jumiin. 5 sekuntia myöhemmin hissi lähtee alas ja pysähtyy 2:seen kerrokseen. Sitten lähtee ylös 8:teen kerrokseen ja halkaisee Aben keskeltä kahtia. 10 minuuttia myöhemmin, Nick Riviera, joka teki Abelle tarkastuksen, löytää Aben puolikkaan ruumiin hissin lattialta. Kuollut tri. Hibbert yllättää Nickin takaapäin ja tappaa tämän. 2 päivää myöhemmin, näkönsä onnettomuudessa menettänyt Milhouse, tulee sairaalaan terveystarkastukseen. Milhousella oli mukana "opas" koira. Milhouse lähti sairaalasta yksin. Hän menee hissille. Hän painoi nappia jossa luki "AULA". Hissi lähteekin ylimpään kerrokseen (Sairaalassa on 12 kerrosta). Hissin ovet avautuvat. Milhouse yrittää painaa uudestaan "AULA" nappia, mutta hissi ei liikahdakaan. Milhouse menee toisella hissillä. Hissin ovet avautuvat 12:sta kerroksessa, mutta hissi on alimmassa kerroksessa eli ruumishuoneella. Milhouse ei tiedä, että hissi ei ole siinä. Hän kävelee eteenpäin, ja putoaa hissikuiluun ja kuolee. Outojen kuolemien johdosta, sairaala saa purkutuomion, ja sairaala puretaan. Uusi sairaala siirretään Shelbyvilleen.

(Lisäsin sairaalaan vähän kerroksia lisää, vaikka siinä ei oikeasti ole kuin muutama kerros).14
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Repliikit
« : 03.01.09 - 17:40 »
Pidän eniten Nelsonin repliikistä: "Haa haa"! Pidän aina niistä kohdista joissa Nelson ilkkuu jollekkin. Toinen repliikki on Bartin: "Ay Caramba"!

15
Hahmot / Vs: Ideoi oma Simpsonit-hahmo!
« : 03.01.09 - 16:50 »
Nimi: Mark Winchester

Ikä: 33

Ammatti: Rikosetsivä

Asuinkaupunki: Springfield

Perhe: Äiti: Mona Winchester. Isä: Dean Winchester

Lausahduksia: "I Hate Crime". "I Hate Criminals". (Karkealla englannin-kielellä)

Muuta: Pitää Tikkusta & Takkusta ja Krusty - klovnista.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6