Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Gabbo

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
106
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 12.02.12 - 17:09 »
Minusta on hienoa havaita kuinka hyvä sivu simpsonit.orgista onkaan tullut. Tämä on loistava informaation lähde meille suomalaisille Simpsons-faneille. Simpsoneihin liittyvät uutiset ja hahmokuvaukset saavat erityisesti plussaa.

Myös keskustelupalstasta on tullut hyvä. Täältä ovat onneksi suodattuneet pois ne nuoremmat, yhden viestin fanit (tyyliin 'homer on niin paras ku se on nii tyhmä) ja jäljelle ovat jääneet pitkänlinjan fanit, joilta tulee rakentavaa kritiikkiä ja asiasisällöltään kiinnostavia viestejä hyvin perusteluin.

Kiitos!

107
Minua ei niinkään häiritse nykyinen piirrostyyli tai väritys vaan yksinkertaisesti huonontunut taso. Vitsit eivät ole enää huolellakirjoitettuja puuntakaa tulevia naurattajia vaan pikemminkin kertakäyttökamaa, jolle irtoaa heikot naurut. Vanhoja juonia kierrätetään ikävästi, eikä puhettakaan hienoista tunnelmakohdista joita olemme saaneet kokea mm. jaksoissa 'Huostaanotetut' tai 'Homerin äiti'.

Mielestäni kausi 18 oli ensimmäinen kausi, josta löytyi enemmän huonoja kuin hyviä jaksoja ja tämän jälkeiset kaudet ovat olleet hyvin välttäviä. Jos ennen kausi 11 hätkähdytti huonoudellaan niin tämän päivän Simpsonit ovat kuitenkin vielä alempaa kastia. Ja en tietenkään halua kausien 18-23 kaikkia jaksoja haukkua maan rakoon. Tottakai jokaisella kaudella on myös ne hyvät hetket, mutta tämä on vain todettava: Simpsonien kultakausi on jo kauan sitten ollut ohi.

(tästä ripityksestä tuli ensimmäinen viestini)

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]