Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Astralberry

Sivuja: [1]
1
Uusin Kauhujen talo keräsi Jenkeissä ennätyksellisen alhaisen katsojamäärän.
Täytynee kyllä sanoa, etten yhtään itse ainakaan ihmettele tätä. Katsoin jakson netistä, eikä se kyllä kummoinen ollut. Oikeastaan mikään kolmesta tarinasta ei erityisesti jaksanut iskeä. Mikäli noista nyt joku pitäisi valita parhaaksi, niin kaiketi ensimmäinen. Mielestäni edellistien kausien (22, 21, 20, 19) Kauhujen talo -jaksot ovat olleet melko mitättömiä. Ainakaan minua nuo eivät ole sykähdyttäneet.
Toki mielipiteensä kaikilla.

2
Ensi viikolla tulee näköjään tiistaista perjantaihin Kauhujen taloja. Mikäköhän logiikka siinäkin on Subilla, halloweenhan on jo sunnuntaina.
No, tässä nyt ei tosiaankaan ole mitään järkeä. Viikon tulevat kyllä myöhässä nuo Kauhujen talo-jaksot. Kyllä on taas jollain lanttu leikannut, kun tuollaisen päätöksen on tehnyt.

3
Omiani suosikkejani ovat kyllä kieltämättä Italian reissu (The Italian Bob), Kiinan reissu (Goo Goo Gai Pan) sekä matka Brasiliaan (Blame it on Lisa). Bart ja Australia jakso on itseni kohdalla kyllä sellainen, joka ei jaksa vain iskeä. Toki jaksossa on kohtia, joille joka kerta on pakko hiukan naureskella, mutta jakso ei lukeudu omiin suosikkeihini.

4
AIVAN!! :o :o Se oli melkeinpä pelottavaa ettei sitä Homerin ääntä matkinutta tyyppiä sen suuremmin noteerattu comic conissa..
Miehet pöydän takana eivät näyttäneet juuri yllättyneiltä.
Ja miten joku voikaan omistautua semmoiselle simpsonit-krääsävirtaukselle, ja kuka voi ikuistaa Milhouse tatskan käteensä??
Huvittavinta oli dokumentin lopussa Simpsoneiden vinoilu harhaanjohtavasta otsikosta.. ;D

Aivan, aivan, olen monessa asiassa kanssasi samaa mieltä. Paljonkohan ovat nuo keräilijätkin noteeraaneet rahaa tuohon kaikkeen krääsään, mitä ovat vuosien varrella kestäneet. Se kyllä osoittaa jo selvää rakkautta, noita keltaisia Springfieldin asukkeja kohtaan, huhhuh.

Ja aivan, tuo dokumentin loppuosa oli kyllä loistava. Onneksi Simpsonit kuitenkin saivat vielä sitten nauttia 3-D jääshowsta. :D

5
Itse on tullut katsottua tuo dokumentti jo neljään kertaan ja tänään näytin äiskälle ja isäpuolelle muutaman kohdan. Hiukan tuli järkyttyneitä ilmeitä siinä kohdin, kun vierailtiin sen suurimman Simpsonit kokoelman omaavan miehen luona. Samanlaisia ilmeitä tuli siinä kohdin, kun se eräs mies näytti selässään olevan tatuoinnin.  :D

Itse yhä hämmästelen sitä yhtä miestä Comic Conissa, joka kuulosti tismalleen Dan Castellanetalta (Homerilta).  :o

6
Minulta löytyy tuosta vaatekaapin ovista eräänlainen Simpsonien sukupuu. On noidenkin kaikkien piirtämiseen ikuisuus mennyt. Mallista on ollut pakko piirtää, sillä muuten ei olisi tullut yhtään mitään. Mutta tuossa vaatekaapin ovissa nyt on sitten sekä Margen, että Homerin vanhemmat, Lisa, Bart ja Maggie, sekä tietenkin Patty ja Selma.

http://irc-galleria.net/user/Astralberry/picture/118825710

Tuolta nyt on mahdollisuus vilkaista, miten olen onnistunut. Omasta mielestäni ihan hyvin.  :D

7
Niin tosiaan, sekin on edessä vielä jonakin päivänä. En kyllä oikein osaa sanoa, mitä siinä tilanteessa tulen tuntemaan. Luullakseni tajuan sen vasta, kun todella on varmaa, että nyt se sitten ihan oikeasti on loppu. Ei tule enää uusia jaksoja ja pitää nyt vain tyytyä vanhojen kausien katseluun. Aika järkyttävää edes ajatella tuollaista.

Se on kuitenkin niin, että vaikka Simpsonit loppuisivat, niin jää tuo keltainen perhe ja muut Springfieldiläiset monen miljoonan ihmisen sydämiin.

8
Ensimmäinen ajatus keskustelun avatessani oli, että: "Muistan sen kuin eilisen." Mutta enpäs sitten muistanutkaan. Muistan kuitenkin sen, että sellaisena 7/8-vuotiaana taaperona tulin siskolta kysymään läksyä matematiikan läksyjen kanssa ja hän sattui katselemaan Simpsoneita. Minua jotenkin kiehtoi keltaiset hahmot ja siksi jäin katselemaan sitten siskoni kanssa jakson loppuun asti. Vielä tuolloin en kuitenkaan alkanut Simpsoneita seuraamaan, vaan vasta kolmannella luokalla muodostui Simpsoneista eräs suosikkiohjelmistani ja tässähän sitä nyt ollaan.

Kirjahyllystä löytyy Jouni Paakkisen Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä-kirja ja kuusi sarjakuvakirjaa. Kaikki tähän asti ilmestyneet kaudet on katsottu. 21-kautta seurailen netin kautta.

Sivuja: [1]