Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dirty Homer

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
31
Itse on tultu Simpsoneita katottua jo vauvasta asti, kiitos isoveljeni joka nauhoitti noita ihan ensimmäisiä jaksoja videokaseteille. Mutta varsinainen kiinnostukseni alkoi vasta joskus tuossa vuosituhannen vaihteessa, vaikka ihan sellainen kiinnostus ei ollutkaan että olisin kutsunut itseäni faniksi. Vaikka nykyään kiinnostukseni on jo suurentunut, en voi silti vieläkään kutsua itseäni faniksi, enkä usko että tulen joskus edes kutsumaan.

32
Muista yhä, kun näin pienenä painajaista, jossa olin pimeällä Evergreen Terracella Simpsonien talon edessä. Muistaakseni talosta juoksi Pukin pikku apulainen minua kohti ihan normaalisti. Sitten se pysähtyi kohdalleni ja alkoi murista. Lähdin pakoon ja se alkoi seurata minua raivotautisen näköisenä. Juoksin pakoon johonkin varastoon, jossa oli vain peili. Katsoin peiliin ja huomasin olevani Bart...ja silloin heräsin.

En muista enää ihan tarkalleen sitä unta, mutta pääjuoni kummittelee minua varmasti koko loppuelämäni...

33
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 24.02.10 - 22:00 »
PS3-versiosta löytyy kaikki!  :D Siellä on mm. Koko Springfieldin kaupunki, jossa pystyy juoksemaan ihan vapaasti, paremmat tehtävät ym. Parempi kuin PS2-versio! Kaupungissa on myös kaupunkilaiset, joile pystyy puhumaan, sisäänmentävät paikat (Kwik-E-Mart, kirkko, koulu, Moen kapakka...), 75 piilotettua merkkiä jokaiselle hahmolle, vaikka mitä!
...jotka kaikki löytyvät myös Xbox-versiosta.  ;)

34
Muuten tossa 20. kauden jaksossa mr.burns and the bees on yhdessä vaiheessa se wall-e - elokuvan robotti eli se wall-e.
Elokuvaviittaukset voi mielummin laittaa tähän aiheeseen, täällä taas luetellaan eri tv-yhtiöihin ja/tai tv-sarjoihin liittyviä viittauksia.

Toivottavasti ymmärsit yksän, sillä en halua kauheasti moderoida täällä kun siihen asiaan perehtyneitä käyttäjiä on täällä ihan riittävästi ja säännöissäkin lukee niin (tai ainakin samalla lailla).

35
Hahmot / Vs: Paras julkkis Simpsoneissa
« : 21.02.10 - 16:37 »
Kyllä Hassu-klovni on ehdottomasti se paras julkkis. Nauru on legendaarinen ja hänen todellinen tupakoiva ja huonosti käyttäytyvä minänsä sulautuu hyvin hänen hauskaan julkkis-minäänsä, vaikka täysin erilaisia ovatkin.

Myös Kent Brockman on hyvä, pidän hänen tavasta tuoda esille Springfieldia kuohuttavia asioita. Se jakso, jossa Brockman saa potkut mutta pääsee takaisin työhönsä Lisan avulla (vaikka tämä ei ollut hänen todellinen tarkoituksensa) on paras hänesta kertova jakso.
 
Ja Rainier Wolfcastlekin on hervottoman hauska, onnistunut parodia Isosta-Arskasta. Hänen McBain-elokuvat ovat myös hervottomia, etenkin kun Susilinna tappaa kaikki ihmiset ketkä nyt sattuvat tulemaan hänen eteensä, jopa hänen liittolaisensa.

36
Omasta mielestäni "jännittävimmät" jaksot ovat ehdottomasti:

Kuka ampui johtajan (Who Shot Mr. Burns): Jännityksen tunnelma on katossa jo ensimmäisestä osasta lähtien, kun Burns käy ahneemmaksi ja ahneemmaksi ja lopulta koko Springfield vihaa häntä. Vaikka oon nähnyt tämän jo lukemattomia kertoja, niin silti on jännitävää katsoa, kun springfieldiläiset selvittävät kenellä oli todella pokkaa ampua johtaja. Ja olihan se loppuratkaisu erittäin yllättävä, en olisi ikinä arvannut että piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip.

Perjantai-illan aave (The Springfield Files): Salaiset kansiot-teeman ansiosta tämä jakso on tooodella jännittävä ja jopa hieman pelottavakin. Itse näin jopa painajaista samana yönä kun olin nähnyt tämän jakson ensimmäisen kerran. Loppuratkaisu oli hieman outo, mutta ei oikeastaan huono.

37
Tekijät / Vs: Paras tuottaja
« : 21.02.10 - 16:19 »
Sori, mutta miten määritellään paras tuottaja?!!?
No siten, että kuka tuottajista sinun mielestäsi on panostanut sarjaan parhaiten ja miten. Helppoa se on, kunhan vain ymmärtää idean.

Omasta mielestäni paras on ehdottomasti itse luoja Matt Groening, ilman häntä Simpsoneita ei olisi edes olemassakaan.

38
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 19.02.10 - 18:03 »
Itselläni ei varsinaisesti ole mitään kiinnostusta Simpsonit-sarjakuviin, vaikka yksi kirja (Juhlaparaati) minulta löytyykin. En tiedä oikein miksi, jotenkin ne näyttävät hieman toistavan itseään jokaisessa kirjassa.

39
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 19.02.10 - 17:52 »
Minulla ei ole varsinaista ykkössuosikkia sivuhahmoista, mutta omasta mielestäni ne kaikkein parhaimmat ovat ehdottomasti Moe, Nelson Flanders, johtaja Burns, Willy, päällikkö Wiggum, Apu ja Sarjishemmo (Jeff Albertson).

- Moe on luonteeltaan kuin mikä tahansa baarimikko, mutta kovanaamaisuutensa ja huumorinsa ansiosta hänen jutuilleen nauraa aina.

- Nelson on kiusaajahahmoksi omaa laatua, etenkin "Ha-haa"-pilkkahuuto on hulvaton.

- Flanders on joskus välillä ärsyttävä, mutta "Hi-diddly-ho!"-tokaisu on omassa sarjassaan legendaarinen. Myös hänen puhetapansa ja vahva kristinuskonsa saa leveän hymyn naamalleni.

- Johtaja Burnsin teot ovat välillä ilkeän typeriä, mutta miehen melko huono terveys ja "Excellent"-tokaisu tekevät hänestä erinomaisen sivuhahmon

- Willy on skottiaksentillaan ja "mielipuolisuudellaan" niin hauska, että vakavintakin naamaplänttiä alkaa naurattaa. Castellaneta tekee kympin arvoisen suorituksen.

- Wiggum on hieno esimerkki tyypillisestä ylipainoisesta ja laiskasta jenkkipoliisista. Azarian ääninäyttely ansaitsee myös plussaa.

- Apun puhetyyli on legendaarisen hauska, tylsimmätkin vitsit vääntyvät hauskaksi sen avulla.

- Sarjishehmmo on hulvaton parodia tyypillisestä nörtistä, joka yhä asuu äitinsä luona. Hänen sarkastiset heittonsa ja viittaukset tunnettuihin sarjoihin ovat ikimuistettavia

Muitakin erinomaisia sivuhahmoja sarjasta toki löytyy, mutta nämä ovat sitä minun kärkikastia.

40
Simpsonit on juuri niitä sarjoja joihin ei koskaan kyllästy. Huumori on omaperäisintä laatua ja samoille vitseille nauraa kerta toisensa jälkeen. Eikä uudelleen kierrätetyt asiatkaan ole pitkästyttäviä, sillä ne ovat joka kerta ihan erilaisia kuin aiemmin. Myös laaja hahmokavalkadi on plussan arvoinen, etenkin kun jokainen on omalla tavallaan hauska. Ehdoton klassikko, nyt ja ikuisesti.

41
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 14.02.10 - 15:23 »
Minun mielipiteeni tähän asiaan on että olisi parempi jos ei tulisi... Mutta Wikipedian mukaan jatko-osaa saattapi pukata 2012, itse en elokuvasta pahemmin pitänyt mutta eipä se huonokaan ollut. Yksi elokuvan tekijöistä oli se että piirrosjälki oli mitä oli (liian kehittynyttä)... Mutta toisinaan se on aivan sama tuleeko se, jos tulee aion mennä katsomaan jos ei tule niin sitten ei tule, empä jää murehtimaan tätä asiaa enkä kyllä odotamaankaan... Lugu kiittää ja kuittaa.
Olen tässä täysin samaa mieltä kuin Lugu. Jos jatko-osa tulee niin tulkoot, mutta jos ei tule niin aivan sama. Kyllähän toi edellinen oli erittäin nautittava, mutta en näe mitään kunnon syytä miksi jatko-osan pitäisi tulla. Minun mielestäni Groeningin ja muiden pitäisi panostaa enemmän tähän varsinaiseen sarjaan, sillä The Simpsons Movien aikoihin jaksot menivät pahasti alamäkeen. Joten haluan heidän jatkavan ja lopettavan tämän sarjan kunnolla eikä hätiköiden ja kehnosti. Joten idea jatko-osasta saa puolestani jäädä hyllylle muhimaan siksi ajaksi, että saadan tämä varsinainen sarja lopetettua.

42
Tunnisti heti tietokoneella tehdyksi.
Eikös Simpsoneita ole aina tehty tietokoneella

Anteeksi, nyt menee offiksi, mutta pakko kysyä: Simpsoneitahan ruvettiin "piirtämään" vasta myöhemmin tietokoneella, jos olen asian oikein ymmärtänyt. En ole varma, mutta haluaisin kysyä. *raapii hämmentyneenä päätään*
No tuo oli pelkkä vitsi vain, en tarkoittanut tosissani. Tuossa vaan nauratti se, kun sanoit että :"Tunnisti heti tietokoneella tehdyksi", niin luulin että huomasit tuon täysin ensimmäisen kerran. Eli olisit aina luullut, että Simpsoneita on tehty vain piirtäen. Ymmärsitkö?
Noh, ei pureuduta tähän enempää, ettei vain menisi off-topiciksi.

43
Hahmot / Vs: Itchy & Scratchy
« : 14.02.10 - 15:02 »
Itchy & Scratchy on kieltämättä omaperäisen hauska. Parodioi hyvin Tom & Jerryä, väkivaltaisuus on se valttikortti mikä erottaa tämän varsinaisesta sarjasta täysin ja tunnari on erittäin helposti tarttuva. Suoraan sanottuna legendaarinen piirrospätkä!

44
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 17.01.10 - 15:55 »
20. kausi on nyt julkaistu USAssa DVD:llä ja Blu-Rayllä. Mutta arvatkaapas mitä? Sepä ei sisälläkään sen paremmin kommenttiraitoja, poistettuja kohtauksia kuin muitakaan ekstroja!

No on siellä yksi... Esikatselupala Morgan Spurlockin Simpsons-dokumentista, joka esitettiin ENNEN kuin boksi julkaisitiin.

Edes valikot eivät ole animoituja, vaan mustavalkoinen tietokonekynällä tehty viivatuherrus.

Rahastuksen makua. Tämän juhlasetinhän olisi pitänyt olla se kaikkein laajin ja komein.

Taidanpa tyytyä tuleviin Sub-tallenteisiin parempaa settiä odotellessa. Kai sellainenkin vielä joskus tulee kuitenkin.


Jep. Simpsons Channel listasi oikein kymmenen syytä, miksei boksia kannata hankkia.

Muutin tämän aiheen nimeksi "esityskausiboksit", koska keskustelu on lähtenyt vähän rönsyilemään siitä aiemmasta "seuraavien DVD-kausien julkaisuajankohdasta" ja Blu-raykin on tullut mukaan kuvioihin.
No jopas näyttää laimealta kokoelmalta, onkohan tossa mietitty pätkääkään että mitä ollaan tekemässä. Noh, paljoa ei vielä minua kiinnosta, kun aiemmat kaudetkin pitäis bokseina alkaa hankkimaan, kun mutsi heitti pois ne videokasetit, mihin oli nauhotettu koko 1. kausi 2.n ja 3.n kanssa  >:(. Eli lähtöviivalla vielä ollaan... :(

45
Taas muutama:

Jakson Muutat vain kahdesti (You Only Move Twice) nimi on matkittu James Bond-elokuvasta Elät vain kahdesti (You Only Live Twice, 1967). Jaksossa nähdään myös James Bond-elokuviin perustuvia viitauksia, kuten 007 ja kultasormi-elokuvan (Goldfinger, 1964) laserpöytäkohtaus ja maailman suurvaltoja uhkaava roisto (Hank Scorpio).

Sivuja: 1 2 [3] 4 5