Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lambo

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11
46
Pidin tästä uudesta. Päivitetty 3D ominaisuus toi mukavaa uudenlaisuutta mm. värimaailma on hienoa. Heh, hauskasti Marge muuten ostaa juuri sitä pesuainetta jossa on "Homerin" kuva. Kokonaisuudessaankin tähän alkuun on saatu mahdutettua paljon humoristisia kohtauksia enemmän, kuin vanhaan.

Pieniä kauneusvirheitä toki löytyy, kuten hahmon puuttumisia kaukokuvakulmista yms., mutta ei se silti menoa haittaa.
Pidän tästä.

47
Itse aloitin katsomiseni 1996, eli noin 8 vuotiaana.
Salainen teksti alapuolella, osaatko lukea sen, se on yksi maailman ihmeellisimpiä asioita ::)


Karmiva olo kun moni täällä on syntynyt vasta 1996 (vasta no eihän ny sentään) tai päälle 1997-1998-1999, kun minä poika katselin Simpsoneita
no oon määkin vasta 1995 vuonna synt.            ja aloin kattoo simpsoneita noin 2000
Eli katsoit viisivuotiaana simpsoneita? Taitaa mennä muutamalla vuodella päälle 2000 -luvun ennemminkin.
määkin oon syntynyt 1995, ja melko omituista se, että katsoo 5-vuotiaana Simpsoneita. Itse aloin katsoa vasta 7 tai 8-vuotiaana.
mut en mää niistä mitään sillo ymmärtäny. Katselin samalla kun isosiskot katteli mut en aina ees pystyis kattookoska olin harkoissa(Fc Vapsi)
Joka tapauksessa hyvä muisti. Itse en ainakaan juurikaan muista mitä viisivuotiaana tuli tehtyä. Tosin onhan itselläni enemmän aikaakin kulunut jo, kun tuon ikäinen oli.

48
Itse aloitin katsomiseni 1996, eli noin 8 vuotiaana.
Salainen teksti alapuolella, osaatko lukea sen, se on yksi maailman ihmeellisimpiä asioita ::)


Karmiva olo kun moni täällä on syntynyt vasta 1996 (vasta no eihän ny sentään) tai päälle 1997-1998-1999, kun minä poika katselin Simpsoneita
no oon määkin vasta 1995 vuonna synt.            ja aloin kattoo simpsoneita noin 2000
Eli katsoit viisivuotiaana simpsoneita? Taitaa mennä muutamalla vuodella päälle 2000 -luvun ennemminkin.
Melkoista omistautumista.

49
4x10 - Lisan ensimmäinen sana (Lisa's First Word)
Ehdottomasti yksi koskettavimmista simpsonien jaksoista. Ensinnäkin jaksossa näytetään Bartin ja Lisan lapsuutta, mutta koko jakson kruunaa ehdottomasti se, kun Maggie sanoo yksinään ensimmäisen sanansa "Daddy". Joka kerta yhtä kaunis ja liikuttava kohtaus.

50
Luin juuri uusimmasta Suosikista jossa oli Matt Groeningin haastattelu. Hän paljasti siinä että tulevaisuudessa on tulossa jakso jossa Maggie on aikuinen ja hänen äänenään tomii Jodie Foster ;D Tämä nyt ei ole ehkä oikeassa keskustelussa, mutta paljastimpa vaan :)
Oho, ai että oikein tällaista. No onhan sitä kyllä odotettukkin jo, että Maggie viimein puhuu. Oliko tämä haastattelu joulukuun numerossa? Voisi sen ostella ja luskella sitten. (-:

Asiaan.

Itse toivoisin totta kai pidennettyä jaksoa, kuten speciaali ja viimeisten jaksojen yleensä onkin hyvä olla fiiliksenkin vuoksi. En ole tarkemmin pohtinut, että minkälaisen haluaisin viimeisen jakson olevan, mutta en toivoisi ainakaan mitään juhla juttua/muistelu jaksoa ainoastaan. Loppuun olisi mukava saada jokaisesta hahmosta ketä on hieman näkyvämmin ollut esillä niin kuva, jostain kohtauksesta. Lisäksi lopussa voisi näyttää muutaman parhaan kohtauksen, mutta ei kuitenkaan käytettäisi siihen koko jaksoa.

Toiveissa olisi siis monipuolinen jakso, joka ei keskity pelkkään muisteluun. Haastavaa sen teko tulee varmasti olemaan, mutta toivottavasti tekijät onnistuvat siinä hyvin.

51
Hahmot / Vs: Moe Szyslakin tempuista typerin
« : 30.12.08 - 16:43 »
Varmasti se kun Moe varasti Homerin drinkin, liekehtivä Homer mikä muuttui vain liekehtiväksi moeksi. Tämä oli minusta rumasti tehty ystävälle, joka pelasti hänen baarinsan konkurssilta. Yhdessä he olisivat voineet tienata drinkillä huomattavasti enemmän, mutta jakson nähneet tietävät kuinka siinä sitten lopulta kävi.

Toinen on varmastikkin se, kun Moe koitti pokata Margen itselleen heidän pyörittäessään yhdessä moen baaria hieman tasokkaammin. En muista nyt näin äkkiseltään jakson tarkkaa nimeä, mutta kuitenkin se oli julmaa Homeria kohtaan vaikkei Marge itse oikeastaan mihinkään syyllistynyt. Ainoastaan Moe lähentely yrityksillään. D:

52
Hahmot / Vs: Homerin idioottimaisimmat temput
« : 30.12.08 - 16:38 »
Yksi hölmöimmistä oli varmasti se, kun elokuvassa Homer ei lähde Margen mukaan Springfieldiin takaisin auttamaan heidän ystäviään. Onneksi tosin muuttaa sitten mielensä pienen mutkan kautta. Tämä oli samalla myös elokuvan yksi hienoimmista kohtauksista.

Toinen Homerin pahimmista tempuista taitaa olla se kun Homer lihotti itsensä vain saadakseen työskennellä kotona. Jakso oli hieman tylsä minusta muutenkin, mutta suhteellisen humoristinen kuitenkin. Onneksi Homer kuitenkin tajusi sitten ettei se ollut kovinkaan parhaaksi hänelle tai hänen perheelleen.

53
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-joululahjat
« : 24.12.08 - 21:58 »
Simpsonien toinen tuotantokausi DVD, sekä paketti simpsoni karkkeja tuli tänä vuonna.

54
http://irc-galleria.net/view.php?nick=_elkkuu&image_id=92992924
joo tossa paintilla piirretty bartti ja laitoin koirani pään .
Niinpä, hyvin mielenkiintoinen tulkinta on kyllä.
No siitä mielenkiintoisesta en tiedä, mutta
You gotta be kiddin' me...

55
Hahmot / Vs: Ideoi oma Simpsonit-hahmo!
« : 16.11.08 - 16:48 »
Nimi: John Joxels
Ikä: 20
Ammatti: Sarjakuvapiirtäjä
Asuinpaikka: Springfield
Perhe: Äiti & Isä (Asuvat eri kaupungissa) sekä koira Ruffy
Lausahduksia: "Great, what now?", "Ufililili" (hämmästyessä), Grr (Naisille)
Muuta: Rakastaa sarjakuvia ja hakee jatkuvasti ideoita ympäristön tapahtumista. Opettaa Homerin luomaan omia sarjakuvia, josta tulee menestys nopeasti (joka katoaa yhtä nopeasti myös). Sinkku, mutta pitää naisille lirkuttelusta.
Vaikituinen/vieraileva: Vieraileva henkilö, joka saattaa silloin tällöin kömpiä palaavana hahmona sarjaan uusinta vierailulle.

Kuva puuttuu.

56
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Jolujaksot
« : 16.11.08 - 16:16 »
Ääneni menevät jakoon kahden kanssa: Kill Gil, Volumes I & II sekä Homer-sedän parannus.

Kill Gil on yllättävän onnistunut jakso, jossa on Gil on mukana. En henkilökohtaisesti juurikaan välitä tuosta hahmosta, koska hän ei ole viihdyttävä vaan lähinnä ärsyttävä. Tässä jaksossa kuitenkin Gil on aluksi hieman erilainen ja sympaattinen, loppua kohden muuttuu samaksi taas, mutta ei kuitenkaan pilaa jaksoa vaan juoni etenee mielenkiintoisesti. Lisäksi nimestä tulee heti mieleen kill bill, jotka ovat loistavia elokuvia. D:

Homer-sedän parannus oli myös hieman poikkeava jakso, joten siksi kiinnostava.

57
Sub alkaa muuten esittämään kuudennen tuotantokauden jälkeen yhdettätoista tämän viikon perjantaista lähtien arkipäivisin.
Jep. Aivan älytöntä, koska nyt jää kaksiosaisen jakson toinen osa näyttämättä. Ihme poukkoilua muutenkin.
Olen samaa mieltä. Voisi vain ihan edetä järjestyksessä niitä eikä aina välillä hypätä toisaalle ja myöhemmin taas palata siihen mihin aikoinaan jäi.

58
http://www.iltalehti.fi/terveys/200810158428272_tr.shtml
Tämmönen hauska uutinen löyty :)
Itse naureskelin kanssa tuota uutista tuossa yhtenä päivänä. Pakko se oli heti tsekata, kun Homerin kuva oikein komeili siellä etusivun uutisten joukossa silloin.

Lainaus
Danielssonin mukaan Homerin aktiivinen sosiaalinen elämä, lapsenmielisyys ja perhekeskeisyys ovat keskeisiä onnen elementtejä. Isä-Simpson suhtautuu myös ihailtavan tyynesti työhön ja rahaan.
No onhan se aika totta, että rennolla elämänasenteella voi päästä paljonkin helpommalla ja paremmalla fiiliksellä, kuin että nutturat ja pipot kireänä juosten paikasta toiseen. D:

Mutta kuulemman täydellisen rennonelämän esikuvaksi Homeria ei voi asettaa. Syynä tähän oli Homerin liiallinen alkoholin käyttö Danielssonin (tutkija) mielestä. D:

59
Simpsonit on ollut niin suosittu että tuskimpa sitä lopetetaan mutta eihän sitä koskaan tiedä...  :-\
Onhan moni muukin asia suosittua, mutta silti niiden tuotanto/valmistus lopetetaan. Raha ja inspiraatio tosin ratkaisevat yllättävän paljon.

60
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 09.10.08 - 16:34 »
No joo leffa oli todellakin ihan hyvä , mutta ei siitä nyt mitään jatkoosaa kannattaisi alkaa minun mielestäni vääntämään!
En usko, että toinen elokuva välttämättä tulee seuraamaan ensimäisen elokuvan tapahtumia mitenkään. Eniten ehkä sivuuttamaan jollakin vitsillä tai muulla vastaavalla.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11