Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lambo

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11
31
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1660446

Tämmöistä tänä päivänä. Onneksi tuo oli kuitenkin vain Homerin kuvitelma.
Voi elämä taas näitä uutisia mitä väsätään. Itse en voinut muuta kuin aluksi ihmetellä, ja sen seurauksena nauraa.
Turha uutinen jos minulta kysytään. ._.

32
Hahmot / Vs: Paras Simpsonien sukulainen
« : 02.03.09 - 16:45 »
Mikä on Margen äidin nimi?
Jacqueline Bouvier tällaisen vastauksen itse löysin.

33
8x8 Barbaran pyörteissä (Hurricane Neddy) on varmaankin ikimuistoisin Ned jakso, syynä yksinkertaisesti se että Ned oikeasti sekoaa sekä on vihainen lähes kaikille. Hyvä kun Nediä näkee edes joskus hieman turhautuneena, saati sitten näin vihaisena. Jaksossa näytetään hyvää yhteishenkeä jota talonrakennuksen yhteydessä löydetään, vaikkei talo olekkaan kovin toimiva. Erilainen jakso Nedin persoonallisuudesta.

34
Itse sanoisin hieman uudemman jakson tehneen vaikutuksen minuun, jossa Marge on ollut pääroolissa.

Jakso on 18x17 Pelin pyörteissä (Marge Gamer). Jaksossa on hauskasti käytetty erään suositun pelin teemaa hieman pilkkamielisestikkin. Lisäksi Marge on hieman päivittynyt kotiäiti roolistaa nykyaikaisemmalle tasolle, jäädessään koukkuun peliin. Jakso on muutenkin kokonaisuudessaan toimiva, ja loppuratkaisu on onnistunut.

35
Vihamies jaksolle lähti ääni täältä. Jotenkin minusta simpsoneihin ei sovellu kauheasti tämän tyyliset jaksot, ottaen huomioon kuinka humoristinen sarja se on, ja kuinka synkkä aihe taas on. No, ainakin tämäkin aihe on käsitelty simpsoneissa useampaan kertaan eritavalla, joten kai se sitten soveltunee.

Vihemies jakso on kuitenkin jäänyt kaikista parhaiten mieleen. Homerin huvittavasta tunaroinnista koituva kaverin sekoaminen on vain onnistuttu luomaan sen verran hyvin. Lisäksi Frankin lopullinen poismeno on keksitty aika oivallisestikkin.

36
Lisan häät olen nähnyt kaikkein useimmiten, jonka vuoksi alkanut hieman tylsistyttämäänkin. Ääni meni tällä kertaa jaksolle tulevaisuus, harvemmin nähty jakso joten mielenkiintoinen edelleen, tapahtumat hauskoja sekä toimivaksi kokonaisuudeksi saatu, ottaen huomioon aiheen osittaisen vaikeuden.

37
Itselläni ei ole kyllä tuon taivaallistakaan tietoa siitä, minkä jakson olen joskus ensimmäisenä nähnyt, kun siitä on kulunut todella paljon aikaa enkä mitenkään erityisemmin silloin simpsoneita edes fanittanut.

38
Oheistuotteet / Vs: Homer's Head -digipak
« : 28.02.09 - 19:46 »
Amazonista tuo ainakin löytyy, jos sieltä jaksat lähteä tilaamaan. Aika pitkälti muualta näyttäisi olevan tällä hetkellä hieman lopuilla tuo boxi. Jos suomesta haluat ainoastaan ostaa, niin suosittelen kanssa tarkkailemaan huuto.net sivuston myyntejä.
Noista Amazonista ostetuista ei vaan satu löytymään suomitekstejä, ja tuo tuolla ollut oli Region 1, niin ei toimi Suomen alueen DVD-soittimilla.. Suosittelisin katsomaan Amazonin Iso-Britannian myymälän sivuilta, siellähän on sama aluekoodi mitä täällä Suomessa.
Selvä, tuo oli ainut jonka löysin tähän hätään, ja koska olin menossa töihin en ehtinyt tutkimaan kaikkia tietoja tuosta. Pointtina oli, että muualtakin saa ostettua, kuin suomen rajojen sisältä tuotteita (tosin kuten mainitsit tekstityksiä tuskin löytynee läheskään aina suomeksi, mutta kielipäälle tekee hyvää). Hyvä kuitenkin että korjasit tuon, linkitä tähän jos löydät kyseisen tuotteen sieltä puolelta.

39
Hm, tuleeko tämä alku 20 tuotantokauteen? En nähnyt täällä näin äkkiseltään juttua, että milloin tämä vaihdetaan ja en ehdi tarkemmin vastausta nyt etsimään, joten tietääkö joku?

40
The Simpsons to break US record
Lainaus
Animated comedy The Simpsons is to become the longest-running prime-time series in US TV history after makers Fox ordered another two seasons
Ei kyllä yllättänyt mitenkään suuresti, mutta onhan tuokin aika merkittävä saavutus. (-:

Johan tuosta on etusivullakin uutinen  :)
Hitto, oliko se sittenkin sielä. Katsoin ettei sielä ollut siitä mainintaa ja laitoin sen siksi tänne.
Ääh, olen liian väsynyt. Menee kaikki ohi tänään, pahoittelen.

Oho, niinpäs olikin. Ja vielä ensimmäsenä uutisena. Voi ei. : D
eheh.

41
Oheistuotteet / Vs: Homer's Head -digipak
« : 26.02.09 - 16:27 »
Amazonista tuo ainakin löytyy, jos sieltä jaksat lähteä tilaamaan. Aika pitkälti muualta näyttäisi olevan tällä hetkellä hieman lopuilla tuo boxi. Jos suomesta haluat ainoastaan ostaa, niin suosittelen kanssa tarkkailemaan huuto.net sivuston myyntejä.

42
Mattin poikahan piirtää osana simpsoneita, eikö hän voisi viedä mattin jälkeen sarjaa eteenpäin ?
Tuota, lause oli hieman huonosti muotoiltu, joten en ole varma ymmärsinkö sen oikein eli tarkoititko siis Matt Groeningin poika piirtää simpsoneita ja tuumit jospa hän jatkaisi ns. "isänsä jalanjäljissä"?

Onhan tuokin yksi mahdollisuus, mutta en usko että tulee toteutumaan. Joissakin tapauksissa luoja haluaa viedä teoksensa mukanaan, kun päättää sen tekemisen (esim. tintti). Groeningista en tiedä miten sumplii simpsonien jatkamisoikeudet, kun itse päättää työuransa tuolla saralla.

43
No nykyjaksoista jos puhutaan niin parannettavaa on, ja paljon.
Eihän mikään voi olla täydellistä, saati sitten ylipäätänsä kaikkien mieleen. Todella paljon kitistään siitä, että uudet jaksot ovat huonoja yms. Olisiko sitten kenties teistä parempi, että simpsonit päätettäisiin kokonaan? Ei tarvitsisi ainakaan katsoa enää kulutettuja vitsejä.

Olen kyllä samaa mieltä osittain. Viimeaikoina jaksoja on alettu täyttää turhilla julkkiksilla, joiden vierailut on silloin tällöin jopa suhteellisen huonostikin toteutettu tai kyseinen henkilö on meille hieman vieraampi, jolloin vitsit menevät ohi. Myös uusimmissa jaksoissa on käytetty teemana paljon ns. "opetuksia", onhan tämä hyvä juttu mutta liikana taas ei simpsonien tyylistä.

Lisäksi ajoittain vitsit menevät hieman överiksi, kuten jossain muussa aiheessa tämän totesinkin.

Minusta simpsoniehin olisi hauskaa saada nykyaikaisia muoti-ilmiö juttuja, josta vaikka tehtäisiin pilaa tai kehuttaisiin. Niistä ainakin saisi varmasti revittyä paljon erilaista ideaa irti kenties. Toki voisi myös tehdä kilpailun johon ihmiset saisivat lähettää jakso ideoitaan ja näistä parhaimmat saatettaisiin jopa toteuttaa.

Joo, itselläni ei kuitenkaan ole kummempaa valittamista uusista jaksoista.
Niitä joka tapauksessa odotan aina innolla.

44
Kyllä kelpaa minun mielestäni. Mukavaa että simpsonitkin saavat uudenlaisuutta tyyliinsä näin kehityksen ohella. Lisäksi olen aina tykännyt uudemmista jaksoista paljon, koska animointi yms. parantuu mitä uudempiin mennään. Teräväpiirto ominaisuus on siis minusta hyvin tervetullutta, maltan tuskin odottaa.

45
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 17.02.09 - 17:09 »
Disco Stu ei kyllä säväytä millään tavalla. Tylsä hahmo, joka ei koskaan oikein tarjoa mitään uutta vaan kulutettua vanhaa. Jotenkin vain alkanut tässä vuosien saatossa lähinnä ärsyttämään koko hahmo.

En kyllä varsinaisesti vihaa mitään hahmoa, turhan voimakas ilmaisu. Ennemminkin sanoisin etten pidä hahmosta.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11