Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kirkman

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Vs: Bartin hölmöin tempaus
« : 29.06.13 - 00:17 »
Linnun ampuminen ja pelinvarastaminen olivat ikäviä tempauksia.Lääkehuuruissa ympäri kaupunkia tankilla ajelu oli varmaan hölmöin.Bartilla oli siis keskittymisvaikeuksia ja Bartille alettiin syöttämään joitain rauhoittumis tabletteja ja sitten Bart tuli riippuvaiseksi niistä ja riehui ympäri kaupunkia.

2
Hahmot / Vs: Lempihahmosi perheestä?
« : 29.06.13 - 00:08 »
Marge.Marge on hyvä kuvaus perheenäidistä joka koittaa järjestää kaikkea kivaa perheelleen mutta muita ei kiinnosta.Parhaimpia Margen kohtauksia oli se kun Marge eksyi vapaaottelu hommiin.Margesta olen pitänyt eniten 7.kaudella.Homer on myös suosikkini.Se kun hän ''rankan'' työpäivän jälkeen lähtee heittämään juttua Moen kapakkaan.Ja sen jälkeen hän  tulee kotiin.

3
Hahmot / Vs: Ralph Wiggum
« : 29.06.13 - 00:02 »
Ralphin paras kohtaus oli kun se oli pukeutunut prinsessa Leiaksi Star warsista ja sanoi I am a starwars (Minä olen tähtiensota).Nauroin kamalasti kun näin sen.Ralph on ihan hyvä hahmo jonka voi laittaa joihinkin kohtauksiin pienenä lisänä.

Sivuja: [1]