Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Rapido

Sivuja: 1 [2] 3
16
No tokihan nämä kaikki tuotantokaudet menee, mutta voi olla, että ideat eivät ole yhtä hyviä kuin "silloin ennenvanhaan". Syynä voisi ehkä olla pieni ideoiden hiipuminen, kun kerran tuotantokausiakin on jo 19 kappaletta. Tai voihan olla niinkin, että he tahtovat tietty kokeilla jotakin uutta. Grafiikkojen puolesta voin sanoa uudempien tuotantokausien olevan rautaa, mutta en osaa oikeen arvioida vanhojen ja uudempien tuotantokausien "hauskuuden" yms. eroa. Olen kuitenkin vanhemmat tuotantokaudet nähnyt moneen kertaan ja uusia en niin paljoakaan, joten en uskalla sanoa oikein mitään. Kompromissina voisin sanoa, että molempia, niin uusia kuin vanhojakin tuotantokausia jaksaa kyllä katsoa.

-Rapido

17
The Simpsons Movie / Vs: Suosikkihahmosi elokuvassa
« : 27.06.08 - 16:31 »
Eli lasketaanko sittenkin Simpsonien perhe? Jos lasketaan niin Homer. En ole vahingoniloinen, mutta yllättävän hauskaa oli katsoa kun Homer teloo itseään, niin kuin aina. Mutta muussa tapauksessa se paras henkilö taitaa sitten olla se pressa (eikös ollutkin presidentti?) nimeltään Arnold Schwarzenegger, jonka piti valita viidestä suunnitelmasta yksi. Hänen ääninäyttelijänä toimi Harry Shearer (joka myös ääninäytteli The Simpson Moviessa Mr. Burnsia ja Waylon Smithersiä, sekä Takkua.) Itseasiassa jo se, että tämä pressa oli Schwarzenegger, joka on syntyperältään Itävaltalainen, joten hän ei oikeasti voisi olla Amerikan presidentti, vaikka kuvernööri jo onkin, niin oli huvittavaa; hahmovalinta oli todellakin yllättävä.. Muutenkin hänen puhetyylinsä oli huvittavaa ja koko ukko oli muutenkin niin totinen. Joten tuossa valintani perusteluineen.

-Rapido

18
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 25.06.08 - 17:02 »
Jees.. kyllä tämä aina sohvalla lokoilun juuri ja juuri voittaa.. no ei vaiskaan. Kiitos omastakin puolesta näistä hyödyllisistä foorumeista, joihin suurin osa osaa kirjoittaa asiaa (ei millään pahalla, en itsekään aina kirjoita täyttä asiaa.) Kiitos ja kumarrus ylläpidolle ja keskustelijoille, jotka pitävät foorumia aktiivisena.

-Rapido

19
Omasta mielestäni se universumi kohtaus, TAI sitten se, kun on ne valokuvat, missä aina tulee perheenjäsenet. Yhessä vaiheessa siinä on Lenny ja Carl, sitten jossain kohtaa oli robotti Simpsonit. Johtuu varmaan siitä, että on huvittavaa katsella, miten perhe lisääntyy ja vähentyy ja yhdessä vaiheessa perheenholhoojiksi tuleekin Lenny ja Carl.

-Rapido

20
Hahmot / Vs: Homerin idioottimaisimmat temput
« : 25.06.08 - 16:56 »
Uhkarohkein ehkä se, kun yritti skeitata sitä mäkeä pitkin Bartin vuoksi. Ja idioottimaisin, (tosin Homer oli jo siinä vaiheessa vainaa) niin oli se, kun kielen kanssa painoi ydinvoimalassa sitä nappulaa ja räjäytti koko Springfieldin. Ja jos tuota ei laskettu, niin se kun kaato ne jätteet The Simpson Moviessa mereen.

-Rapido

21
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 19.06.08 - 12:08 »
Anu Saukko, Matti Kukkaro, Homer seksuaali, A. Naalinen, P. Eräaukko ja Per Saukko on parhaimmat. Sitten on vielä Ana Alinen, Erkki Pikakivääri, Pär Saukko ja L.S. Elviä. Noista sitten ihan parhain taitaapi olla Homer seksuaali tai A. Naalinen.

22
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Lausahdukset
« : 18.06.08 - 21:47 »
Why you little! Sitä on totuttu kuulemaan. Tietysti myös  :doh: on legenda lausahdus, mutta enemmän pidän kuitenkin tuosta "Why you little!!!" (ja sitten jotain Bartin kuristusääntä..). Ha-Ha! Sitäkin on Nelsonin suusta tultu kuultua, josta pidän myös. Tuossa taisi olla kolme hittihuudahdusta simpsoneista. Enemmänkin olisi, mutta tuossa ne parhaat palat.

-Rapido

23
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 18.06.08 - 13:01 »
Eipäs hirveesti ole simpson aiheista tavaraa, mutta pian aion ostaa kirjan tai kaksi. Nyt omistan simpsonit elokuvan DVD :n, Hit & Run ps2 pelin, Bart Simpson silkkiboxerit, sekä taitaa vielä olla Homer avaimenperä, joka on kylläkin rikki. Harmittaa itseasiassa, kun ei ole paljoakaan enempää simpsons roinaa itelläni. Kaverilla on se juliste missä Homer sanoo: If something hard to do, its not worth doing. Eli taitaa mennä näin: Jos jotakin on vaikea tehdä, se ei ole tekemisen arvoista. Hyvä lausahdus. Itse tahtoisin sellaisen omalle seinälleni. Tuotantokausiakin taidan ostaa piakkoin.

-Rapido

24
Hahmot / Vs: Margen hiukset
« : 18.06.08 - 12:30 »
Sinisiä siis molemmat, kaikki tyyni. Tosin tummempi väri korostaa Margen hiuksia enemmän, omasta mielestäni. Ja en itse huomannut tuota eroa, ennen kuin kerroit koko asiasta. Enpä ikinä ole Margen hiuksia sen tarkemmin katellut. Kyllä ne nyt huomaa siis joka jaksossa, mutta silleen.. noh, pääasia että Marge edes omistaa hiukset. ;D No joo.. huonolaatuinen vitsi.

-Rapido

25
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Singhsons
« : 18.06.08 - 10:51 »
Ihan kiva. Tosin alkuperäistä Simpsonit teemaa ei kukaan osaa kopioida täydellisesti.. no kuitenkin aika hauska..

mjoo..

.. okei.

-Rapido

26
Tekijät / Vs: Lempiääninäyttelijäsi
« : 18.06.08 - 10:46 »
Parhaat on Nancy Cartwright ja Dan Castellaneta.

-Rapido

EDIT: Ja joo, pidän niistä sen takia, koska molemmat ovat hyviä ääninäyttelijöitä muutenkin, mutta he näyttelevät parhaimpien simpson hahmojen osia.

27
Hahmot / Vs: Simpsonit-hahmoja muistuttavat ihmiset
« : 18.06.08 - 10:44 »
Heh. Omassa äiskässä on aikas paljon Margen ominaisuuksia. "Ylihuolehtivainen", tarkka ym ym.. oma pikkuveli on yhtä villi kuin Bart. Enpä väitä, että itsekkään olisin mikään enkeli, mutta pikkuveljellä sitä energiaa riittää vaikka muille jakaa. Tosin aika ärsyttävä tyyppi. Naapurissa asuu ehkä samanlainen henkilö, kuin Patti tai Selma. ;D Polttaa tupakkaa, muistuttaa niitä paljon, kauhee mummeli (tosin alle viiskymppine (?) ). Löytyy niitä muitakin, mutta äkkiä ei nyt tuu mielee. Ja niin.. yks oma luokkalainen muistuttaa Lisaa, vaikka onkin sukupuoleltaan mies (poika). Varmaan luokan paras aineissa. Soittaa pianoakin ku joku vanha tekijä, vaikka en edes tiennyt. Nojoo. Tossahan sitä oli.

-Rapido

28
Hahmot / Vs: Bartin hölmöin tempaus
« : 16.06.08 - 18:41 »
Varmaankin se kun.. hmm.. NYT ei musitu mieleen mitä hän tarkalleen teki, mutta jotain Milhousen kanssa. Kuitenkin koko koulu meni siitä pilalle. Oisko ollu niin, että avas jotkut hörykattilat niin, että koulu suli tjsp.. en muista.

29
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 16.06.08 - 18:39 »
Samaa mieltä. En väkisin mitään tahtoisi poistaa, mutta jos pitäisi tylsin hahmo valita tai jos olisi pakko poistaa joku niin Disco Stu tai sitten jostain syystä ne Alienit.

30
Hahmot / Vs: Moe Szyslakin tempuista typerin
« : 16.06.08 - 18:36 »
Se kun yritti iskeä Margea ja petti samalla sitten Homerin.

Sivuja: 1 [2] 3