Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - peikkko

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Tekijät / Vs: Paras vierailija Simpsoneissa
« : 29.03.08 - 14:06 »
missä jaksossa Jim Carrye vierailee? kun en ainakaan näin äkkiseltään muista, että olisin kyseistä jaksoa nähnyt.

2
hyvä kysymys, itse en ole ainakaan tätä miettinyt. ei se varmaankaan missään pahemmin tuntuisi, kun on jo niin tottunut katsomaan noita uusintoja telkkarista. uusia jaksojakaan en ole pahemmin ehtinyt katsomaan, niin en osaa sanoa. kyllähän se vähän ihmetyttäisi, että miksi simpsoneiden tekeminen lopetettaisiin, mutta ei se varmaan muuten mitenkään tuntuisi.

musta kuitenkin tuntuu, ettei simpsoneiden tekoa lopeteta vielä muutamaan vuoteen. uudet jaksot ei ole ehkä yhtä hyviä kuin vanhat, mutta ei niillä niin vähää katsojia ole, että sarjan tekeminen pitäisi lopettaa. :>

3
Hahmot / Vs: Bartin liitutaulukirjoitukset
« : 19.03.08 - 18:01 »
pelit lehdessä luki näitä kirjoituksia aika monta silloin kun joku uusi simpsonit peli tuli. muutama on kuitenkin jäänyt hyvin mieleen, esim "I will not waste chalk" ja "does any kid do this anymore?"

Suosikikseni voisin melkeinpä sanoa sen elokuvassa olleen:
"I will not illegally download this movie."  :)

tämä varsinkin jäänyt hyvin mieleen! ;D

4
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 20.02.08 - 15:31 »
Bart,Homer ja Otto/Snake
ralph,bart ja homer
Krusty, Nelson, Homer, Moe, Lenny, Hans Moleman, Abe, Ned, Jasper. :D
Homer, simpsoneiden kissa ja willie ;D

muistakaa perustella! ;)

5
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 24.01.08 - 16:38 »
jos ja kun se jatko-osa joskus tulee, niin tuskin sitä nyt muutamaan vuoteen tehdään.

munkin mielestä jatko-osa voisi olla yhtä naurettava kuin ensimmäinenkin ja se voisi myös keskittyä muihinkin Springfieldin asukkaisiin, eikä vain Simpsoneihin. juoni voisi olla vähän parempi ja jotain uutta läppääkin sinne voisi keksiä, mikä nyt naurattaakaan jenkeissä sillä hetkellä. uutta aihetta en ainakaan osaisi nyt keksiä, mutta siinä voisi olla koko Springfield mukana, jokainen omalla tavallaan.

6
well i tried to find the headings for those comic stories but i couldn't find any. :s i just found websites where they tell the plot from the comic stories, but nothing else. so i tried and i hope that someone else could help you with those headings! :>

7
Subtv sais alkaa näyttämään uusia jaksoja.

uudet jaksot näytetään varmaankin mtv3 :lta sitten kun ne saadaan tänne asti. :> subilta tulee vain noita uusintoja.

8
Tekijät / Vs: Paras vierailija Simpsoneissa
« : 18.01.08 - 22:21 »
hullu listaus noista vierailijoista.

noista valitsin n'syncin, koska ne sopii siihen yhteen jaksoon niin hyvin ja olihan se silloin aikoinaan ihan jees poikabändi, näin offina sanoen. toista en valinnut, koska olisin valinnut toisena hyvänä vierailijana Michael Jacksonin, jota en ainakaan löytänyt listalta, vaikka sataan kertaan selasin koko listan tarkkaan läpi. kyllähän noista moni muukin vierailija on ollut hyvä, mutta esimerkiksi Conan O'Brienilla oli mun mielestä niin lyhyt osa yhdessä jaksossa, ettei se nyt ihan kärkeen mun listalla sijoitu.

Hei, missä jaksossa muuten Britney vierailee? En yhtään muista.

11. tuotantokausi ja 12. jakso :> jakson nimi on kartanon herrat ja englanniksi se on the mansion family.

EDIT. soriii, mutta kun otti niin pahasti silmään, niin piti vähän muotoilla uusiksi tuo listauksen viimeinen vaihtoehto ketä sanasta kukaan. nyt se on kunnollisella suomen kielellä oikein. ;>

9
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvan DVD
« : 13.01.08 - 22:01 »
täytyy kohta katsoa nuo Cocooman löytämät salajutut dvd :ltä ;D

kuitenkin, olin itse vähän pettynyt noihin ekstroihin. olisin toivonut sinne jotain tyyliin elokuvan tekemis vaiheista, ääninäyttelijöiden haastatteluja yms.

10
no olisihan se hienoa itse päästä simpsoneihin! :DDDDD kuuluu sinne suurimpien haaveiden joukkoon.

mulla tuli mieleen heti sellainen jakso, jossa kerrottaisiin jonkun tulevaisuudesta, kun tuolla mainittiin, että olisi lisää jaksoja menneistä ajoista. ei siis mitään uutta jaksoa siitä millaiset ammatit Lisalla ja Bartilla on, ihan vaikka Ronista ja Todista. yleensä kaikkien lasten ammatit tehdään sellaisiksi mitä ne on jo, tyyliin Bartista tuli jossain jaksossa raksaduunari tms ja Lisasta presidentti - ei mitään sellaisia siis! ihan jotain uutta. en mä tätä hetkessä keksittyä ideaa paremminkaan osaa selittää, mutta jotain tällaista.

11
Simpsoneiden takapiha on minun mielestä yksi helpoimmin huomattavissa olevista paikoista joka on muuttunut sarjassa. Joskus siellä voi olla metsää ja joskus Simpsoneiden talo on keskellä kaupunkia joten takapihalla on jotain ihan muuta.

sama juttu, oon itsekin huomannut saman. monessa jaksossa joku Simpsoneiden perheestä menee vain yksinkertaisesti pihan kautta jonnekin. takapihan paikat vaihtuu aina metsistä vuoristoihin.

ei näitä tekijöiden mokia paljoa huomaa tai sitten niihin ei vaan osaa kiinnittää huomiota. nyt kun näitä on täältä alkanut lukea, niin niihin osaa jo jotenkin kiinnittää huomiota.

12
Mister.Burns aina unohtaa Homerin nimen

ihan tarkoituksella tehty. (;

13
  Kauhujen talo 18

2. Mr. and Mrs. Simpson **
Homer ja Marge ovat toistensa tietämättään salamurhaajia


aijai, ilmeisesti tää on jäänyt katsomatta. kuulostaa hyvältä, joten toivottavasti sen vielä näkisi joskus. :>

14
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-joululahjat
« : 26.12.07 - 21:42 »
simpsonit leffa vain löytyi kaikkien pakettien seasta, mutta hyvä sekin. :> en olisi muuta edes toivonutkaan.

15
mä en nyt tiedä pitäisikö tää nyt liittää kliseeksi vai ei, mutta ainakin itse kiinntän joka kerta siihen huomiota, että lähes jokainen jakso alkaa sellasella samalla musiikilla. siis huom en nyt tarkota sitä tunnaria, vaan kun jakso alkaa sohvakohtauksen jälkeen.

Sivuja: [1] 2 3 4