Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kreach

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
61
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 29.12.07 - 19:19 »
Aina niin hauskat Ralph Wiggum, Homer Simpson, Granpa Simpson ja en ennen ollut oikeastaan huomannutkaan tuota Hansia, sehän on myös hyvä hahmo!

62
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 29.12.07 - 19:12 »
Nelson on minusta ärsyttävä, koska hänestä ei löydy mitään uutta (jos nyt "Lisa's date with density" -jaksoa ei oteta lukuun) aina vain "'Haahaa"'. Ja asiaan. Sivu hahmoja on lukemattomia, toiset hyviä, toiset vähemmän hyviä ja toiset huonoja ja turhia, jotkut jopa ärsyttäviä. Tässä lista parhaimmista:

Ralph Wiggum - Aina tekemässä jotain, mikä saa hymyn suupielille. Harva hahmo tekee aina niin.
Moe (En edes yritä kirjoittaa sitä sukunimeä :D - Persoonallinen hahmo, joka on yksinäinen baarin pitäjä.
Ned Flanders - Aina 'Diddlyduuta' sanomassa, loistava hahmo. Asuupi vielä Simpsoneiden naapurissa. Hänen entinen vaimonsa Maude puolestaan oli minusta taas ärsyttävä, eihän Maudessa mikään hauskuuttanut. Pöh.

Muita hyviä hahmoja:

Sarjiskaupanpitäjä (Comic book boy (?))
Lenny & Carl
Mr Burns - jonka lasken edelleen puoliksi päähahmoksi, sen verran usein on mukana tämä Roope Ankka meiningeissä.
Waylon Smithers
Pastori Lovejoy.

63
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 29.12.07 - 19:02 »
Noo... Disco Stu on aivan turha, en pidä hahmosta yhtään. Pakko tämä on sanoa, mutta harvemmin Maggiellakaan mitään erikoista roolia ole. Moe baarin "Vip-asiakkaat  ;D" ovat myös turhia, mutta hyviä, koska eihän aina pelkkä Homer, Barney ja Lenny & Carl voi olla ainoita asiakkaita.

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]