Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jsr

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
31
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 20.04.08 - 18:46 »
Helka Tinmoisenhaju = Helkatinmoisen haju

Sherlock!
Paitsi että jos oikein muistan, niin se oli Helka Tinmoinenhaju

32
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 14.04.08 - 15:31 »
Mitä mieltä ootte kumpi on parempi?The Simpsons hit and run vai The Simpsons Game?Musta hit and run.

Ehkä vähän epäreilua verrata, kun Hit & Runin omistan ja Simpsons Gamea olen vain kylässä pelannut (kaksinpelinä). Mutta Simpsons Game ei kovin hauska ollut kaksinpelinä, siinä mielessä ainakin Hit & Run on parempi. Tosin nykyään siitä pelistä ei enää juuri iloa ole. Moneen kertaan koluttu läpi ja haastetta ei ole nimeksikään jos vielä pelaan.

33
everybody hates flanders on ainakin yks hyvä simpsons laulu ja on niitä muitaki.
Se on paras.Missäs jaksossa se on?

Dude, Where's My Ranch (tuotantokausi 14)
Kuuntele

34
Little Orphan Millie-jakson alussa kuuluu ns.Spesiaaliääniä.Ja vaahtokarkki ei ole valkoinen,vaan punaruskea,n 10 sek.päästä valkoinen.
Vähän paremmin voisit selittää. Kukaan tuskin tajuaa mitä tarkoitat "ns. spesiaaliäänillä", varsinkaan kun jaksoa ei ole edes Suomessa vielä näytetty.

35
Luulisin et ne loppuu ku tulee 27 tuotantokausi. :'(

Mistäs päättelit? ;D

36
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 30.03.08 - 19:12 »
mistä tuon hit&runin voi ostaa ei enään löydy paljon mistään sitä...
Melkeinpä pitää jostain divarista hankkia, pelin teko on jo lopetettu ja sitä ei löydä enää oikeastaan mistään.
No, eipä tuo Hit&Run ehkä mikään pakkohankinta kuitenkaan ole. Mikäli omistaa konsolin niin voi ostaa The Simpsons gamen ja olla siihen tyytyväinen.

37
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 25.03.08 - 16:46 »
Hit&Run.5.tason tehtävä:
Never trust a Snake,vai miten olikaan on vaikea.

Heh, kuinka ollakaan. Muistan vielä elävästi kun ensimmäisellä pelikerralla hakkasin tuota tehtävää monta tuntia onnistumatta. Sen jälkeen kun sen sain ekaa kertaa läpi niin ei ole ollut mitään ongelmia enää uudestaan pelatessa. Kummallinen juttu.

Simpsons Hit & Run on mielestäni edelleen paras Simpsonit-peli, vaikka onkin jo vedetty pois markkinoilta. Harmi vaan, että pelin monta kertaa pelanneena ei uutta intoa enää pelaamiseen löydy.

38
Ihan pakko nyt kysyä tähän väliin, että oliko tämä "pohjakosketus" ainoastaan oma mielipiteesi vai ihan simpsonien tekijöidenkin tai monien kriitikoiden toteaminen tason laskemisesta ja uudelleen noususta? Ja milloin tälläinen "pohjakosketus" on tapahtunut ja korjaantunut?

Sarjan pohjakosketus on oma ja Simpsons-fanisaittien "virallinen" mielipide. Sarja kävi huonoimmillaan about kausilla 10-12 (11. kausi selvästi huonoin), sen jälkeen taso on mielestäni noussut. Esimerkiksi jos katselee 12. tuotantokauden jaksoja, niin jaksoissa on omituisia juonenkäänteitä, etenkin jaksot päättyvät usein järjettömällä tavalla. Huonoimmillakin kausilla on kuitenkin hyviä jaksoja, sitä ei saa unohtaa.

Siinä mielessä olen Barton kanssa samaa mieltä, että omalla tavallaan kannattaa tekijöiden pohtia, että koska kannattaa lopettaa tuottaminen. Sillä minusta on parempi lopettaa, kun vielä on se tilanne, että sarja saa kunnioitusta osakseen, kuin että tekeminen lopetetaan kun ei yksinkertaisesti tuota niin paljoa enää voittoa (vaikka tämä se yleisin lopetus syy moniin ohjelmiin onkin).

Kyllähän Simpsonit on sellaisen kultimaineen kehittänyt, että sarja jatkuisi vaikka kuinka pitkään. Mutta toivon tosiaan, ettei tässä käy niin, että Simpsoneita väännetään 40 tuotantokautta ja sitä eivät lopussa enää kykene seuraamaan muut kuin pikkulapset.

Liioittelin ehkä hieman kun sanoin, että sarja on tulossa kovaa vauhtia alas, mutta mielestäni etenkään 18. tuotantokaudessa ei ollut juurikaan sitä "särmää" joka erottaa Simpsonit muista piirretyistä. Katsotaan mitä tuleman pitää ja toivotaan parasta.

39
Parempi oikeastaan lopettaa huipulta, kuin jatkaa kunnes sarja on lopullisesti tehonsa menettänyt ja alkaa maistua puulta.  :-\

Tästä olen kyllä samaa mieltä. Sarja kävi jo kerran pohjalla, mutta jaksojen laatu saatiin taas nousemaan vähäksi aikaa, mutta nyt se on tulossa taas kovaa vauhtia alas. Mielestäni parempi lopettaa, ennen kuin Simpsonit tekee uuden pohjakosketuksen. Toki toivo elää, että jaksojen laatu saataisiin vielä yhteen nousuun..

40
Hahmot / Vs: Paras lemmikki
« : 20.03.08 - 16:35 »
Ai se hummeri?Marge muistaakseni keitti sen.
Ei, kyllä sen Homer keitti. Tosin vahingossa.

41
Hahmot / Vs: Bartin liitutaulukirjoitukset
« : 18.03.08 - 15:17 »
Elokuvan kirjoitus oli hyvä, toinen joka on jäänyt päähään on Simpsonien 100. jaksosta: "I will not celebrate meaningless milestones".

42
Mahtaakohan Simpsonien tilalle tulla jokin uusi animaatiokopiosarja kenties, joka välittömästi yrittää tavoitella Simpsonin lopetuksen jälkeen jäänyttä vapaata viihde kategoriaa ja samanlaista suur suosiota? Itse uskon, että varmastikkin näin saattaa tapahtua.
Eihän se viihdekategoria kylläkään tyhjäksi jää. Simpsoneihin "liittyviä" sarjoja on nyt jo useampia. Futurama osin samoilta tekijöiltä, ja Family Guy taas on puhtaasti yrittänyt kopioida Simpsoneita saamatta kuitenkaan samantasoista suosiota. Myös American Dad voitaisiin kopiosarjaksi laskea.

43
Kyllähän Simpsonien viimeiset päivät ovat lähellä. Oma vahva veikkaus on edelleen, että sarja päättyy 20. tuotantokauteen.

Toki mielellään näitä katselisi jatkossakin, mutta sarja on kuitenkin jo lähes kaksikymmentä vuotta tv:ssä pyörinyt, ja jaksojen laatu on ajan myötä heikennyt, joskin välillä sarjaan on löytynyt uutta puhtia. Tekijät ja ääninäyttelijät vanhenevat; tekijät vaihtuvat jatkuvasti, mutta ääninäyttelijöitä ei voi korvata. 20 tuotantokautta on todella kunnioitettava määrä, ja mielestäni on parempi lopettaa siihen, kuin yrittää väkisin pitää showta pystyssä laadun kärsiessä. Parhaat vuodet ovat kuitenkin jo takana.

Jos ja kun Simpsonit lopetetaan parin vuoden sisällä, jää se kuitenkin muistoihin parhaana piirrettynä sarjana mitä telkassa on näytetty.

44
Kieltämättä hieman tuo ottaa päähän, että samoja jaksoja pyörii koko ajan telkkarissa. Maikkarilla 18. tuotantokausi toista kertaa putkeen ja 17. kausi Subilla ties kuinka monetta kertaa. 18. kausi oli sen verran huono, etten kaikkia jaksoja jaksa katsoa heti uudestaan.
Oikeastaan nyt kiinnostaisi nähdä kausia 11-13, vaikka ne sarjan huonoimpia ovatkin. Niitä kun vaan ei ole vielä boxeina ja on jo hetki mennyt kun viimeksi tulivat telkkarista.

Tällä hetkellä en katso aivan päivittäin. 1. kauden jaksot skippaan suoraan - ne olen nähnyt vastikään - ja uusia jaksoja katselen digiboxilta aina kun kerkiää.

45
Edit ~ ai niin, ensimmäisen kerran taisin deviantar sivustolta tuon kuvan pongata itse kyseisen piirtäjän teoksien joukosta kauan sitten. Jos oikein muistan.
Sieltä löysin sen itsekin ekan kerran. Simpsoncrazy.com -sivustolla oli linkki ja pieni juttu siitä jo pari vuotta sitten. Kuva löytyy nykyisin koneelta.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5