Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - The Simpsons

Sivuja: [1]
1
on  niitä tullu piirreltyä ja vähän on raapusteltu niistä sarjakuviakin...

2
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 20.06.07 - 18:21 »
Näitähän on joku tuolla Yhdyssvalloissa tehnyt, mutta suomeksi niitä ei ole vielä käännetty. Toivottavasti jossain vaiheessa...

Voi olla mahollist että käy kysyys Suomalaisest kirjakaupast voisko amerikasta lähettää The Simpsons sarjakuvan sinne sillee et se olis käännetty suomeks...  Yks mun kavereist oli tehny sillee, paitsi ei simpson sarjakuvast vaan yhest kirjast....  ;)

3
Halusinpa kysellä muilta käyttäjiltä mielipidettään tästä asiasta. Eli mitäs mieltä olette näistä uusimmista Simpsonit-tuotantokausista, vaikkapa verrattuna vanhempiin 90-luvun Simpsoneihin?
Omasta mielstäni taso on laskenut kyllä todella pahasti. En osaa tarkkaan selittää, että miksi nuo uudet eivät ole niin hyviä kuin vanhat, mutta kuitenkin ovat mielestäni selkeästi huonompia. Ei sillä, että nykyjaksot olisivat niin huonoja etten niitä edes katsoisi, mutta verrattuna noihin vanhempiin jaksoihin, ne ovat kyllä todella huonoja.

Vanhoilla jaksoilla tarkoitan siis tuotantokausia 1-8 ja uusilla 15-17. En ole vielä nähnyt 18. tuotantokautta joten en voi siitä vielä mitään sanoa.


 
Olen toisaalta samaa mieltä ja toisaalta en, mutta ehkä vanhat ovat parempia, koska silloin niiden tekijöillä on ollut vielä paljon ideoita... Ja ehkä uusimmissa jaksoissa ideat ovat alkaneet loppua...  ???

4
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 20.06.07 - 17:27 »
mielestäni Homer Seksuaali oli parhain, sillä sen niminen löytyi Moen kapakasta...  ;D

Sivuja: [1]