Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ilarimik

Sivuja: 1 [2] 3
16
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 16.06.07 - 11:21 »
No en tiedä salkkareiden seppo olis kyl hyvä Homeriksi. Mut mä meen kattoo originaalii. Mut ajatelkaa ei suomen dubbaus ihan turhaa oo kato saatais lisää pienempii kattojii simpsoneille!

Enemmän kyllä kaivattais vanhempaa porukkaa. Ainakin tänne. :)
Niin no joo mutta jos ei vähän pienempiäki saada kattomaan simpsoneita ni koht niit ei enää kato kukaan siis joskus vuonna 2030

17
Ei vitsi nyt espanjaan!!

18
Hahmot / Vs: Bartin pilapuhelut
« : 15.06.07 - 12:49 »
Anu Saukko joo se on hyvä!

19
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 15.06.07 - 12:42 »
Kunhan vaan katoin onko jotain hyvää suomenkielist fani sivuu simpsoneille. Ihan googlen kautta.

20
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 15.06.07 - 12:31 »
No en tiedä salkkareiden seppo olis kyl hyvä Homeriksi. Mut mä meen kattoo originaalii. Mut ajatelkaa ei suomen dubbaus ihan turhaa oo kato saatais lisää pienempii kattojii simpsoneille!

21
Toi on paha kysymys molemmat on yhtä hyviä! Mut kyl huomaa et iso tarinoiden keksimis puute on ollu tossa loppu jaksoissa mutta yhtä hyviä ne on. SIMPSONIT EI LASKE IKINÄ!!!!!!!!!!!!!!!!

22
Hahmot / Vs: Bartin hölmöin tempaus
« : 15.06.07 - 12:18 »
Parhaat olivat varmaan se megafoni ja Australia.

23
Karoin ekan varmaan joskus 2004. Mutta kun katoin sen ni jäin siihen ikuisesti kiikkiiin. kyllä mä jo sitä ennen kun en osanu vielä lukea ni silloin välil vilkasin ja tunsin ihan sarjan nimenkin mut eivaan tajunnu mikä se oli.

24
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 15.06.07 - 12:06 »
En tiedä mä en kyllä haluisi poistaa ketään. Vai että Krusty poistettais. No, never! Krusty on musta tosi hyvä, mut jokaisella on mielipiteet. Ne kaks sellast laihaa juoppoa moen baarissa toisel oli kai silmälasit tarkoititteko niitä? Ne ei ikinä sano mitään. Mutta kaikilla on mun mielestä tärkeä osa simpsoneista jos joku yks ki hahmo poistettais tulis kyl sitä ikävä olis mikä tahansa.

25
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 15.06.07 - 11:57 »
Haluaisin saada tuon Hit & Runin, tietäisikö joku, missä niitä myydään? En ole löytänyt ihan normaaleista tavaratalosta, joten olisiko viimeinen oljenkorsi tilata netistä?
Kyllä se netti taitaa viimeinen tapa olla ite ostin sen sillon kun se oli platinum ja olen vetänyt sen jo läpi. On se mulla täsä jo pari vuotta ollu. Kyllä kannattaa ostaa se on tosi hyvä peli!

26
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 15.06.07 - 11:48 »
Toivottavasti on hyvä! Toivottavasti voittaa kaikki odotukset! Tuntuu vähän kuitenkin että mahtaako siitä tulla yhtä hyvä kun hit and run. Kun hit and runissa saa mennä vapaasti mut uudes ei luultavsti saa.

27
Oheistuotteet / Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 15.06.07 - 10:53 »
Mä oon ihan hulluna simpsoneihin ja mul on hylly täynnä simpsoni tavaraa ja lisää tulee koko ajan nyt kun tulee elokuva on huhuttu et tulis enemmän simpsoni tavaraa suomeen mitä ennen. No siltä se mustakin vaikuttaa. Ja onko kellään muuten Bart Simpson kelloa jossa Bartilla on vihreä kitara kädessä ja siinä on kello kitaran keski osassa ja sit kun pistät herätyksen sielt tulee sellane kitaran ääni kun Bart soittaa?!  :laugh:

Ai jaa mul on Bart ja Homer pehmot pienet, yks simpsoni video, seittemän simpsoni dvd:tä, kaks tuotantokausi dvd:tä, Bart kello, Heebie Jeebie Hullabaloo simpsoni sarjakuva kirja, Julisteita ja kuvia, simpsoni postikortti, The sipsons hit and run peli, kaks simpsoni mukia, koko simpsoni pez sarja, mini kalenteri, sukkia ja muita vaatteita, Bart seinä kello kaks Bart penaalia, Bart simpson kyniä ja kumi settejä, Homer Belly Washers juomapullo mis on homerin pää ja siit juodaan, vihkoja, ite tehty simpsoni kello, simpsoni peitto ja tyyny. Siin tais olla melkein kaikki! Ja lisää tulee!!

28
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 15.06.07 - 10:31 »
Mulla on Bart Simpson´s Treehouse of horror Heebie Jeebie Hullabaloo. Haluisin kyl niit tavallisii ja jos olisin tosi hyvä enkus ni alkaisin ehkä suomentaa niit ku en tajuu miks niit ei oo suomeks ja muutenkin Suomes on tosi vähän simpsoni tavaraa ja oon just saanu värvättyä yhden hyllyn täyteen simpsoni kamaa.

29
Mulle painui parhaiten mieleen ehkä eka jakso minkä mä näin. Se oli jakso jossa Homer ja muut perheenjäsenet menivät Homerin veljen luo kun Homerin veli oli pyytänyt häntä tekemään auton.
Mut paras on varmaan Selman valinta missä Selma, Bart ja Lisa menevät Duff huvipuistoon. :)

30
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 10.06.07 - 20:45 »
Mä sanoisin, että Homer ja Bart ovat parhaimmat. Toki tykkään myös Moesta.
Homer on niin tyhmä. En tiedä ketään niin huonoja ajatuksia esittävää sarjakuva hahmoa, mutta on joissain jaksoissa Homer myös ihan viisas. Bart on älykäs, mutta tekemässä aina jotain pahaa "ei nyt ihan aina". Moe on pettänyt Homerin niin monta kertaa, että en edes muista. Kaljaparoni jaksossa oli Moe taas aika älykäs ei ihan Moen tapaista! ::)

Sivuja: 1 [2] 3