Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - WICE-

Sivuja: [1]
1
Itseäni ainakin harmittais melko paljon jos noin hyvä lopetettais :/ Varmaan ostaisin sitten kaikki tuotantokaudet siihen saakka mitä on julkaistu, jos ei edes kaikkia julkaistaisi jatietysti eri 'fanituotteita' muistoksi. Ja mitä tuohon tulee mitä porukka arvelee et koska loppuu niin veikkaisin itse että 20.tuotantokausi jälkeen tulisi mahdollisesti jonkin pituinen tauko ja sitten vielä muutama tuotantokausi. Toivottovasti jatkuu tietysti mahdollisimman kauan :P

2
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 28.10.08 - 16:37 »
Itselläni on melko 'vähän' edellisten mainitsemiin verrattuna mutta laitanpa nyt kumminkin mitä on nyt  ja mitä tulee olemaan.

Nyt on siis :
Marge pehmolelu ^___^
Bart t-paita ja housut
9. -ja 10. tuotantokaudet
Bart heijastimia :P
Homer sukkia

Hankinnassa olisi :

Muutama juliste
Simpsons mukeja
5 - 8 tuotantokauden dvd boksit + 11. tuotantokausi
Homerin oma kirja
Bartin oma kirja
Muutama Figuuri

Siinäpä tais olla..Simpsons Movien saatan varmaan ostaa, vaikka olenkin nähnyt. Onpahan sekin sitten :P
3
Itse pienempänä kattelin aina milloin mitäkin kanavaa, ja jos Simpsonit osui kohdalle niin sitten kyllä täytyi jakso loppuun katsoa. Harmillista oli vain se, että en joko tajunnut tai osannut ottaa selvää että milloin sarja tulee  joten katsominen jäi vähäiseksi. Myöhemmin kun sukulaiset ketkä nyt milloinkin puhui hyvistä kohtauksista Simpsoneissa niin kiinnostus heräsi uudelleen, ja tässä sitä nyt ollaan :p.

Itelläin on 9-10 tuotantokauden DVD -boksit.

4
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 24.10.08 - 13:42 »
Tässä ois meikäläisen valitsemat :

 1.Homer - On monella muullakin, ja onhan hän esillä kyllä aika paljonkin mutta siksi valitsin kun sen ilmeet eleet ja jutut ovat yksinkertaisesti niin hyviä.

 2.Clancy Wiggum - Mitä tapahtuisikaan ilman häntä? Niin, ei mitään. Jutut ovat sillä kyllä melko tyhmiä ja sehän siinä varmaan sitten 'viehättää'.

 3.Hans Moleman - Vanhus jota ei yleensä oteta huomioon, sille aina sattuu ja tapahtuu mutta silti vielä virtaa riittää.

Tässä vielä muutama : Rainier Wolfcastle , DuffMan , Otto Mann , + Moen baarin vakioasiakkaat:)

5
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 24.10.08 - 13:22 »
Pleikkarille oli tuo Simpsons Wrestling joka oli melko ykstoikkoinen mut hauska pelattavuus kyllä, kun jokaisella omat "erikoisliikkeensä". The Simpsons Gamen voisin kyllä hankkia, hyvältähän se  näyttää ainakin :P

6
Meikäläinen pyrkii kattomaan joka kerta kun tulee, kuuluu ihan päivärutiineihin nykyään.

Sivuja: [1]