Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Rapido

Sivuja: [1] 2 3
1
Mjoo.. voishan se tunnin jakso olla.. tai ylikin. Enpä nyt usko, että Simpsoneja oikeasti lähiaikoina lakkautettaisiin, joten siitä saamme vielä nauttia.

Päätösjakso voisi olla vaikkapa tällainen:

Homerista on vihdoinkin tullut kunnon mies ja hän on jättänyt juopottelunsa taakse. Bart olisi edelleen keppostelija, Lisa olisi päässyt Springfieldin kaupunginjohtajaksi, Maggie olisi jo teini-ikäinen ja tottakai osaisi jo puhua, sekä Marge olisi ihan normaali hössöttävä perheenäiti.

Jaksossa voitaisiin näyttää luonnollisesti Simpsonien parhaita paloja vuosien varrelta, sekä siellä voisi olla monenlaisia vierailevia tähtiä. Lisäksi koko seuraavan kuukauden näytettäisiin kaikki vanhat tuotantokaudet <33.

2
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 19.11.08 - 16:10 »
Olen tänne varmasti jo kirjoittanut (ehkä useampaankin otteeseen (?) ), mutta jokatapauksessa lempihahmoni on vaihtunut tässä n. puolen vuoden tauon aikana. :P Lempihahmoni tällä hetkellä taitaapi olla tuo Homer. Ihan ykkösenä se siis. Oon varmaan aiemmin ilmoittanut Bartin lempihahmokseni, mutta nyt kävi näin. :)
Alko vaan miellyttää, kun telomiset, töppäilyt sun muut on arkipäivää. Saa kyllä illan naurut kun Homer sanoo jotain vähänkin huvittavaa illan Simpsoneissa.

Tässä muutamia muita hyviä Simpsons hahmoja:

-Moe
-Lenny
-Carl
-Bart
-Lisa
-Comic book guy
-Marge
-Mr. Burns (Itse sanon häntä joskus Mr. Excellentiksi.)
-Nelson

Tässä sitten taas huonompia hahmoja:

-Disco Stu
-Alienit
-Skinner
-Smithers
-Milhouse

3
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 18.11.08 - 17:28 »
Öö.. varmaankin pikaisen mietinnän tuloksena päädyin Lennyyn ja Carliin; aivoton parivaljakko, joiden suusta tulee joskus ihan hyvääkin sketsiä. :)

Tässä taas lista muista hyvistä sivuhahmoista:

-Nelson
-Comic book guy
-Milhouse
-Moe

4
Hahmot / Vs: Ideoi oma Simpsonit-hahmo!
« : 18.11.08 - 17:25 »
Nimi: Owen Orton
Ikä: 27
Ammatti: Shelbyvillen kuntosalin johtohenkilö.
Asuinkaupunki: Shelbyville
Perhe: Isä asuu Springfieldissä ja äiti on kuollut. Hän pyörittää kuntosalia pikkuveljensä kanssa.
Lausahduksia: "I got more muscles than brains!"
Muuta: Oli pienenä oikeasti todella lihava. Iän mittaan hän ymmärsi kuinka tärkeää fyysinen kunto on, joten päätti perustaa oman kuntosalin jonka johdosta hänestä tuli sekä kaupunging paras kehonrakentaja, että kaupungin rikkain mies.

Itse kuvaa en laiskuuteni vuoksi jaksanut laittaa. ;DP.S: Kyllä, olen täällä taas "Pienen" tauon jälkeen.

5
Hahmot / Vs: Bartin liitutaulukirjoitukset
« : 15.07.08 - 16:44 »
Ei periaatteessa noista löydy omaa suosikkiani, mutten myöskään pidä mitään noista tylsinä. En yleensä keskity Simpsoneihin sillä tarkoituksella, että kattoisin ne liitutaulukirjoitukset. Tai siis toki ne katson, mutta ei ole sen kummemmin mikään jäänyt mieleen..

-Rapido

6
Toki Simpson faneja ympäri maailmaa löytyy, Espanjasta myös. Kyllä tekstin perusteella voi sanoa, ettei Simpsonit ole siellä päin tuntematon sana. Kovimmat fanit löytyy ehkä sitten sieltä Ameriikasta, kun siellä populaatiomääräkin on suurempi..

-Rapido

7
Olisin kyllä pettynyt, sillä siinä menisi top 1 viihdeohjelma kankkulan kaivoon. Tosin vanhoja tuotantokausia on ihan kiva katsoa, on sekin parempi kuin ei mitään. Mutta toivotaan nyt vain ettei siellä ihan lähipäivinä jaksojen tekoja lopeteta.

-Rapido

8
Hahmot / Vs: Ralph Wiggum
« : 10.07.08 - 19:50 »
Ralph on ihan mukava poju, vaikka aina ei jaksa nauraa hauskoille lausahduksille, mitä hänen suustaan pääsee. Tosiaan, tuo I Love Lisa jakso on ihan huippu jakso.

-Rapido

9
Hahmot / Vs: Bart vs Lisa
« : 02.07.08 - 22:11 »
Vastaus on pidemmittä puheitta Bart Simpson. Hulvaton, villi ja vapaa jätkä joka keppostelee ympäri Springfieldiä, joskus vähän muuallakin. Lisa on kanssa ihan hyvä vaihtoehto, hatunnosto Lisan kannattajille. Mutta Bart on vain se alusta asti oleva ykköshahmo.

-Rapido

10
Oheistuotteet / Vs: Taustakuvat
« : 02.07.08 - 20:32 »
Zimazuma, veit sanat suustani. Itsekin ihan yllätyin, kun tuota Sopranos aiheista Simpsons kuvaa en ole vähään aikaan nähnyt, että "Olipa tuo tosiaan hienoa työtä, pakko sanoa." Toki nämä muutkin olivat häkellyttäviä, hienosti sanottuna, mutta tuo "Sopranos-Simpsons" vie voiton kaikista. Itelläni oli joskus se, kun Bart kirjoittaa Homerin takaraivoon: "Insert windows xp here."

-Rapido

11
Katsoin kommenttiraidan alusta loppuun. Tuli jopa uusia tietoja, joita en aiemmin tiennyt. Esimerkiksi, se että Grampan tilalle kirkossa ajateltiin aiemmin laittaa Marge. Sehän kuitenkin olisi sekoittanut koko elokuvan kulun, niin kuin kommenttiraidan tekijät sanoivatkin. Tosi hauskaahan se kyllä oli. Tässä satunnaisesti valittuna kolme kohtaa elokuvasta jotka omasta mielestäni nauratti (toki moni kohta nauratti, mutta tässä kolme esimerkkiä.) 1) Kaikki muut hyppää sinne vajoamaan, kun Homer jää siihen jumiin "keskisormia" näyttelemään. 2) Homer löi itseään vasaralla silmään ja lopussa naulalla jalkaan. 3) Sen "ilmestyseukon" kanssa tanssiminen. Oli toki monia, monia ja taas monia muita kohtauksia jossa pääsi nauru, mutta tässä siis, kuten jo aiemmin sanoin, 3 esimerkkiä.

-Rapido

12
Eh.. en ole koskaan ollut mikään hyvä kuvataiteessa, saatikka piirtämisessä. Toki olen sen verran "hullu" Simpsoneihin, että väkisin on tultua niitä piirreltyä aina silloin tällöin. Kerran onnistui Homerin piirtäminen The Simpsons Movien kannessa donitsi kädessä melkein täydellisesti... kuten huomaatte.. melkein. Pieleen meni yksinkertaisesti se, että Homerin pää oli liian pitkulainen ja paidan kaulus ihan oudon näköinen. Muuten tästä olisi tullut mestariteos. Lisäksi osaan Bartin piirtää jotenkuten, sekä Margen juuri ja juuri. Tässähän muuttuu (melkein) kateudesta vihreäksi, esimerkiksi Lambon työtä katsellessa. Oikeasti, TODELLA MAHTAVA PIIRRUSTUS! Itse en ikimaailmassa kykenisi tuollaiseen. Joten sinulle hatunnosto siitä. Mitenkäs sitä nyt sanotaan.. harjoitus tekee mestarin....


suurimmasta osasta meistä.

-Rapido

13
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-joululahjat
« : 02.07.08 - 13:17 »
Aika myöhäset ilmoittelut, mutta tuli sieltä The Simpsons Movie. : ) Juu ja nyt huomasin, että Onkelma ja Lambo oli molemmat vähän huomatellut liiallisesta perusteluiden puutteesta. Joten pistetään tähän nyt sitten: Kyllä, toivoin Simpson aiheista tavaraa ja olin todella yllättynyt, että sieltähän se DVD putkahti lahjapaketista ulos. Nyt sen olen jo katsonut moneen kymmeneen kertaan, eikä kyllästytä vielä melkein ollenkaan. Lahjaan olin tosi tyytyväinen, sillä se oli paras DVD aikoihin. Toivottavasti ensi jouluna potkaisee samanlainen munkkipulla kuin tänä jouluna..


-Rapido

14
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 01.07.08 - 11:29 »
Unohdin muuten mainita tästä kyseisestä suomi dubbauksesta, että muistatteko kun Homer on siellä kirkossa. Flanders haluaa tunnustaa "jotakin". Sitten kun englannin kielisessä elokuvassa Homer sanoo: "gay,gay,gay". Niin suomenkielisessä leffassa: "transu transu transu". Ei oikeen ollu kauheen hyvä suomennus.. vai?

-Rapido

15
Ei tuu numeroita nyt äkkiseltään mieleen, ei. En oo kaikkia kauhujentalojaksoja todellakaan nähnyt, mutta voisin tältä näkemältä sanoa, että se kun Simpsonit muuttaa sinne taloon, joka loppujen lopuksi lentää taivaan tuuliin ja pamahtaa.. ei nääs tahtonut elää Simpsonien kanssa. Mahtoiko tämä edes olla kauhujentalo? Taisi olla..

-Rapido

Sivuja: [1] 2 3