Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - homersimpsondoh

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Lemmikkikäärme Strangles, Nipsu-hummeri, sekä Laddie.

Minkä nimisen vuoren huipulle Homer yritti kiivetä 9. kauden jaksossa Kukkulan Kunkku?

2
Eikös tätä tiedä kukaan? :D

3
Niin no olisihan siihen nyrkkeilyjaksoon voinut vaikka viitata, kun oli tuollainen samanlainen tilanne (Homer ottaa Tatumilta turpaan)

Ihan hauska kohtaus muuten, Homerilta löytyy kameroita joka paikasta kehoa ja jossain vaiheessa taisi kaivaa sellaisen ison vanhanaikaisen huppukameran lahkeestaan :D

4
Eipä tunnu Drederick Tatum muistavan kohdanneensa Homerin nyrkkeilykehässä, kun pieksee Homeria tämän ottaessa hänestä kuvia jaksossa Homerazzi...

5
Jaksossa Mafian Maailma Hans Moleman sanoo maanneensa aikoinaan Lars Ulrichin isoäidin kanssa, vaikka on oikeasti noin kolmekymppinen. Eikös Hansin ryppyisyys johtunut vain liiasta alkoholinkäytöstä?

6
Manjulan ääni Jan Hooks on kuollut 57 vuoden iässä

Totta puhuen en tietänyt näyttelijän uraa muuta kuin nimellisesti juurikin Simpsoneista, mutta 57-vuotiaana ja näin äkillisesti ei ole yhtään hyvä. Ei auta kuin toivottaa rauhallista lepoa.

RIP. Saa nähdä, miten Manjulan ja Apun käy jatkossa.

7
Helpotetaan sitten hieman. Nimikirjaimet C.B

8
Tekijät / Vs: Harry Shearer voitti vihdoin Emmyn
« : 18.08.14 - 08:49 »
Harry Shearer voitti vihdoin Emmyn

Simpsoneissa muun muassa Ned Flandersia, johtaja Burnsia sekä Waylon Smithersiä esittävä Harry Shearer on palkittu Emmyllä. Shearer oli tähän mennessä ainoa Simpsonien kuudesta pää-ääninäyttelijästä, joka ei ollut voittanut Emmyä.

Hienoa, että vuosien viihdytys palkittiin :D Onnittelut!

9
Salamaniskusta.

Minkä nimisen kuvitteellisen NASCAR-kuskin Simpsonit tapaavat 11. kauden jaksossa Autoilun Uhri?

10
Tuossa Älyn jättiläinen-jaksotiedoissa lukee, että jakson ensiesitys rapakon takana olisi ollut 1.7.2001. Sehän oli 7.1.

11
Oikein, saat jatkaa.

12
Kuka on/oli Rory B. Bellows?

13
Bart oli kuuroutunut jostain syystä ja aasi sattui repäisemään hänen housunsa jalasta?

14
Nostetaas. Eli jos kyseessä on ihan normi Springfieldiläinen, niin heitänpä vaikka että Nelson (olettaen että pelasi poikien kanssa)

15
Kaveri huomasi eilen mokan tuossa Alla kauniin kuoren-jaksossa.

Lisahan popsii jaksossa joitain masennuslääkkeitä ja näkee kaiken hymynaamoina. Eräässä kohdassa hän melkein pussaa tuuletinta, jota Maggie työntää hänen kasvojaan kohti.
Marge kuitenkin ennättää ajoissa paikalle ja vetää tuulettimen töpselin seinästä, mutta kun PPA sen jälkeen työntää kuonoaan Maggien pitelemää tuuletinta kohti, on se taas päällä.
Tuskin kukaan ehti töpseliä tuossa kohtaa kytkeä taas pistorasiaan, varsinkin kun se olisi aiheuttanut vaaratilanteen...

Sivuja: [1] 2 3 ... 9