Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ruupert

Sivuja: [1]
1
Systeri on 2 viikon lomalla Espanjassa ja pyysin sitä tuomaan jotain Simpsons kamaa jos näkyy, mutta toistaiseksi ei ole kuulema näkynyt mitään.

2
Kävin katsomassa perjantaina ja kyllä oli tunnelmaa. Koko sali ihan täynnä ja useimmilla Simpsons T-Paita päällä. Mahtava leffa, mutta totta kai olisi voinut olla parempikin, ja ehkä hieman pitempikin. Vähän ehkä harmitti että muita hahmoja ei näytetty niin paljon, esim Mafiaa ei näkynyt (en ainakaan huomannut). No sehän keskittynkin Simpsons perheeseen, niinkuin pitikin.
Hauskoja kohtia oli ihan sopivasti ja koko sali nauroi mukana. Joitakin vitsejä ei ehkä kaikki huomannut (nauroin itsekseni) tai sitten vika oli minussa.

3
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 21.06.07 - 08:40 »
Minä inhoan dubbausta. Ja menen katsomaan ei dubatun version, mutta kun tulee DVD:lle niin sitten pitää ihan huvikseen katsoa dubattu versiokin, että saa nauraa sen hölmöydelle.

4
Jaa'a. Onhan se taso laskenut, mutta onhan sarja jo pyörinyt lähes 18 vuotta, että kyllä se taso voi alkaa jo pikkuhiljaa laskemaan. Mutta, kyllähän näitä uusiakin katsoo, vaikka ovatkin ehkä hieman hätäisiä ja juonet ei mitään parhaimipia. Niin ja vanhoissa on kyllä paremmat vitisit, jotka minua vielä naurattavat.

5
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 10.06.07 - 12:05 »
Homer tietysti ja Mr.Burns.
Homerilla on aina hyviä viisauksia ja se on niin viihdyttävä monellakin tavalla ja Mr.Burns on aina niin huvittava ja kiero persoona.

6
Minä pidän erityisesti Tree House Of Horror jaksoista ja ne tulee aika hyvin kyllä mieleen.
Mutta tavallisita The Cartridge Family, missä Homer hankkii käsiaseen tai sitten Homer's Triple Bypass jakso missä Homer saa sydänkohtauksen.

Sivuja: [1]