Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - little Wiggy

Sivuja: [1]
1
Niin kuka heistä on teidän mielestänne paras? itse pidän Williestä koska hän on sellainen hassulla aksentilla puhuva äksy ukko. :)

2
Tekijät / Näyttelijät ruudun takana
« : 04.05.09 - 17:06 »
En tiedä montako kiinnostaa, mutta itse olen huomannut aika hyviäkin elokuvia näiltä ääni-näyttelijöiltä. Esim. Hank Azaria: Run fat boy run, sota elokuva; Uprising-kapina natseja vastaan, muutama jakso Frendeissä, kuten myös Dan( Homerin ääni ) 

Tänne voi siis kerätä legendaaristen ääninäyttelijöiden kuulumisia, haastatteluja, linkkejä, videopätkiä, uutisia, elokuvia ja mitä nyt mieleen juolahtaa. JAKAKAA TIETOANNE!!!


3
Jaksot – yleinen keskustelu / Menneisyysjaksot
« : 29.04.09 - 20:47 »
Niin, mikä on teistä hauskin tai muuten paras jakso Margen ja Homerin nuoruusvuosista, Ukin hölmöistä tarinoista, tai Lisan ja Bartin
lapsuudesta??

4
 
Päätimpä laittaa tänne muutaman rivin hyvin onnistuneesta aineestani (with the Simpsons of course.. :))
Sain tosiaan tällä Simpsonit aineella täyden 10 mikä on minulle usein hyvin mainitsemisen arvoinen suoritus. (*myhäilee itsekseen)

Saa niin kehua kuin kritisoida kunhan jotain kommentoitte, mutta tässä nyt kuitenkin olis:


"Katson uudelleen niitä sarjoja, joita rakastan ja rakastan niitä ohjelmia, joita voin katsella yhä uudelleen. Koen silloin aina saman lämpimän ja toverillisen tunteen, sekä ennen kaikkea hullun purskahtavan naurun katsoessani uudelleen ensimmäiset kaksikymmentä jaksoa, muutaman tuotantokauden tai koko sarjan. Simpsonit on yksi niistä."

"Simpsonit on hauskuudessaan myös kovin lämminhenkinen ja jollain lailla kovin herttainen Amerikkalaiseksi piirrossarjaksi. Hauskat vitsit saavat ajatusrattaat pyörimään, ja tietyt surulliset kohtaukset tai onnellisuus hahmojen välillä saavat usein silmät kostumaan. Sarja on niitä harvoja, jotka saavat hymyn pintaan kymmenennen katselutuokion jälkeenkin. Etenkin muistelut Simpsonien varhaisvaiheista ovat ihania. Sarja etsii paremmuudessa vertaistaan."

"The simpsons- on sarja, joka saa sisällytettyä uskomattoman paljon tunteita pelkän kuvan taakse ja siksi tuntuukin, että jokainen jakso olisi löytöretki uuteen upeaan kohtaukseen. Idearikasta komediaa onkin aina mukava seurata, varsinkin kun animointi on yhtä upeaa kuin tällä piirrossarjalla; Simpsoneilla kun riittää uskallusta. Toisaalta keltaisen perheen tarinaa voidaan seurata pelkkien hullujen vitsien varassa, mutta minusta vasta kokonainen juoni pitää otteessaan ja lempeät tunnejutut ankkuroivat koko tarinan."

"Kunnon näyttävä animaatio pohjustaa hienosti hahmojen luonnetta, eivätkä ne jää vain pelkiksi viivoiksi paperille. Lisa, Moe, Homer,
Maggie, Ralph ja Nelson ovatkin suosikkihahmojani kautta aikojen ja kun katson heitä ja muita Springfieldin asukkaita he näyttävät olevan olemassa. Tosin vain ruudun toisella puolella Matt Groenening luomassa "iloisten vekkulien" maailmassa."

"Matt Groening on tullut hyvin tunnetuksi kehittelemästään hauskasta keltaisesta sarjastaan; Simpsoneista. Sarjaa sävyttää vahva huumori ja äärimmäisyyksiin yltävä animointapa. Mies itse kasvoi sarjakuvien (kuten Mad-lehden) innoittamana kun tuli luoneeksi Simpsoneiden ohella myös Futuraman. ja nyt 400 jakson jälkeenkin, sarja tuottaa makoisasti voittoa ja viihdyttää meitä tuhansia naurun nälkäisiä katsojia ympäri maailmaa."  ( Huom. Tästä on jo aikaa.. )

No antaa tulla sitten..

 

Sivuja: [1]