Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ilarimik

Sivuja: [1] 2 3
1
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 22.05.11 - 00:17 »
Oho onpas aikaa ku tän keskustelun oon alottanu :OO 4 vuotta ja nyt tuun katsomaan ni kyllä oon ihmeissäni että vieläki tä keskustelu elää :DD mut simpsonit on kyl nii paras :D

2
Vaikea kysymys mutta vastaisin tuohon että koska ne on niin hitsin hyviä ja hauskoja se vaan on niin hauska kun siinä seurataan niiden arkielämää ja muuta kivaa ja tapahtuu kaikkea kivaa.

3
Mä katoin ekan jakson joskus...ööö...en muista no 2000-2006 vuosien varrella. Se alkoi siitä kun näin jossain lehdessä simpsoni pelin kuvan ja ajattelin sitten tutustua siihen enemmän peli oli hit and run jonka ostin heti. No kuitenkin katsoin ensimmäisen simpsoni jakson ja nauhotin sen ja se jakso oli se jossa Homer etsi velipuoltaan. ja katsoin sen nauhalta uudestaan ja uudestaan ja odotin seuraavan viikon jaksoa ja siitä se sitten lähti!

4
Jännittävin jakso on omasta mielestäni "Kuka ampui johtajan?" episodit. Itse pidin tätä dekkarinomaista jaksoa todella jännittävänä. Kun katsoi ekan episodin ja alkoi miettimään, että kuka Burnsin ampui niin kyllä toista episodia oli jännittävä katsoa.

Tuossa olen kyllä samaa mieltä Duffmanin kanssa, paitsi että minulleppa kävi niin että näin toisen episodin ennen ensinmäistä, niin että nääh. Olisi varmasti ollut toisinpäin jännittävä kokemus. Ehkäpä, ehkä ei ja se jää sitten minun osaltani salaisuudeksi.

Minäkin katsoin tuon toisen jakson ensimmäisenä mutta on ne varmaan jännittävimpiä jaksoja joita simpsoneissa on tullut. Alkaisin kyllä nauraa jos joku pistäisi että simpsoneidenlaulavaperhe olis jänni9n ;D

5
Hahmot / Vs: Krusty the Clown
« : 27.08.08 - 19:47 »
Gabbo vai Krusty on hyvä jakso, mutta niitä Krusty jaksoja on niin paljon että ei niistä muista kaikkia. Sekin on ihan hyvä missä Krusty lavastaa kuolemansa.

6
Juu katoin sen juuri pari päivää sitten se on kyllä hyvä. Olisi kivaa tietää mitä Herbille sen jälkeen tapahtui?

7
Hahmot / Vs: Paras sivuhahmo
« : 26.08.08 - 17:30 »
Kyllä pararhaimmat sivuhahmot taitavat olla:
-Moe (Koska on hieman ruma ja tyhmä)
-Herb Powell (On jotenkin vain kivaa että Homerilla on velipuoli)
-Ralph (Aina niin tyhmiä lausahduksia ja muutenkin todella lapsellinen ja naurettava)
-Krusty (Hänellä on oma lapsille tarkoitettu show eikä hän edes pidä paljon lapsista)
-Comic Book Guy (Sillä on hassu ääni ja se on aikamoinen Star Trek nörtti)

Eiköhän siinä ollut joitakin hyviä!

8
Hahmot / Krusty the Clown
« : 26.08.08 - 17:21 »
Minun mielestä Krusty on todella hyvä hahmo simpsoneissa ja ilman sitä simpsonit ei minun mielestäni pärjäisi. Mitä sinä olet mieltä? Kuvaile millainen Krusty sinun mielestäsi on. Ja mikä on lempi Krusty jaksosi.

9
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 26.08.08 - 16:59 »
Mínä odotan innolla jatko-osaa ja eka simpsons movie toden totta olikin hyvä! Ja niinkuin moni onkin jo sanonut siinä saisi olla vähän laajempi hahmo valikoima. KOKO SPRINGFIELD MUKAAN!!!

Ja mukaan vois pistää vähän enemmän sitä simpsonia. Se vois alkaa ihan tavallisesta päivästä ja oltais Springfieldin ala-asteella ja sit siinä vois olla monta juonta niinku jaksoissa paljon sivujuonia. Esim. Bartille vois tapahtua näin: Että jotain tapahtuu jotain mitä Bart ei voi sietää esimerkiksi jokin uusi koulu juttu tai sääntö niin Bart kokoisi ryhmän lapsia jotka alkavat kapinoida vaikka Skinneriä vastaan. Lisa taas voisi lähteä jonnekin erimaahan vaikka oppimaan eri kulttuureita johonkin maahan ja siellä tapahtuis jotain. Homer vois tutustua johonkin kuuluisaan pariskuntaan ja Marge myös ja Maggie vietäisiin jonnekin hoitoon ja se karkais muiden vauvojen kaa jonnekin tai jotain sinnepäin.

Tai sitten esim. Homerin äiti vois tulla siihen tai Herb Powell tai joku ketä on ollut vähemmän niis jaksoissa.

Tai sitte Bart vois olla vaikka siinä Bartman ja yrittää vähentää rikollisuutta mut Bart ei sais koko ajan olla se vaan se olis Bartin juoni.

Toi nyt oli esimerkki en tiiä oliks se kovin hyvä mutta se sais olla jotain 2 tuntii se kesto.

Kyllä sitä odottaa jo paljon mutta kun ei uutta Movieta voi niin nopeasti tulla niin katotaan niitä jaksoja sen aikaa.

10
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 26.08.08 - 16:37 »
Ostin tässä lähi aikoina taas vähän pikku tavaraa ja löysimpä The Simpsons shakin ja kellon jossa homerin silmät seuraavat sekunttiviisarissa olevaa duff pulloa. On ne aikas hienoja.

11
Jaksot – yleinen keskustelu / Herb Powell -jaksot
« : 26.08.08 - 16:33 »
Onko Herb Powel jaksot teistä hyviä. Minusta ne ainakin ovat! Nimittäin ensimmäinen jakso jonka näin on se jakso jossa Homer lähtee etsimään kadonnutta veljeään ja löydettyään hänet Herb pyytää Homerin suunnittelemaan auton josta tulee todella surkea.

12
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 21.05.08 - 14:58 »
Minun mielestä kaikki henkilöt ovat simpsoneissa tärkeitä. En tiedä yhtään tyyppiä joka minua ärsyttäisi

13
Hahmot / Vs: Bart vs Lisa
« : 21.05.08 - 14:56 »
Ehdottomasti BART. Ensimmäisen jakson nähdessäni se oli selvä juttu BART.

14
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 24.06.07 - 15:09 »
Simpsoneitten virallisesta netti kaupasta löytyy niit mukeja ja muitakin pikku sälää.

15
Kyllä täälläkin päin fanitetaan Simpsoneita aika paljon. Koska sarjakuvaa tulee ja paikallinen hamppis paikka on pistänyt Simpsons julisteita seinille ja hampurilais papereihin.
Joo kyllä täällä on fani tettu jo monta vuotta mut suomi on niin pieni maa et se on aika vähän kuitenkin saanut tilattua simpsoni tavaraa verrattuna muihin maihin.

Sivuja: [1] 2 3