Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Monorail

Sivuja: [1]
1
Tämä jäätävä idea tuli arvostelua näpytellessäni. Onko sinusta jaksoja, joissa sivujuoni on pääjuonta hauskempi, kiinnostavampi, eli ihan yleisesti sanottuna parempi? Missä jaksoissa näin on mielestäsi käynyt, ja miksi?

Mainitsemani Passiivista pössyttelyä (19x15) lisäksi voisin antaa vaikka jakson Kiitettävä (Lisa Gets An A), jossa sivujuoni (Homerin lemmikkihummeri) päihittää mälsän juonen, jossa Lisa saa täydet pisteet kokeesta huijaamalla. Homer ja Pinchy-hummeri on vaan niin hervoton juoni, ja Homerin edesottamuksia on yksinkertaisesti paljon hauskempaa seurata tässä jaksossa, kuin itse pääjuonta.

2
Jaksot – yleinen keskustelu / Ikärajat
« : 26.07.13 - 23:29 »
Tuli tässä mietittyä. 20. kauden jaksoista suurin osa on ikärajaltaan 12, kun taas vanhemmissa jaksoissa tv-ikäraja on lähes aina 7. DVD-boxeissa ikäraja nousi muistaakseni 11. kauden kohdalla 11:aan. Onko näissä vaihtelevissa ikärajoissa jotain pointtia, en näe 20. kaudessa mitään syytä miksi ikärajan pitäisi nousta, tosin saisivat yhtä hyvin olla kaikilla kausilla ja jaksoilla 12.

Mikä on muiden kanta ikärajoihin? Riittääkö 7 vai onko 12 liikaa? Ja ennen kaikkea, mitä jos Simpsonit olisi alusta alkaen ollut K-12, olisiko se saavuttanut nuoren väen suosion?

3
http://tvline.com/2013/07/18/family-guy-simpsons-episode-crossover-springfield/
Tuossa todellinen skuuppi. Family Guy ja Simpsonit aiotaan sekoittaa keskenään ja tehdä crossover-jakso, sanoo TVLine. Jos tuo on ihan totisinta totta, niin en voi kun kiroilla pitkään ja hartaasti. Yhdistää järkyttävän tasonlaskun ohjelma ohjelmaan, jolla ei edes ole minkäänlaista tasoa.

Herää kysymys, mitä se Seth MacFarlane on puuhaillut tekijöiden kanssa kun vieraili Simpsoneissa? Joko huumannut koko tiimin, tai sitten ne tekijät eivät mieti fanejaan yhtään, vain rahaa. Minulla on petetty olo.

Family Guyn jakso siis kyseessä. Onneksi niin päin, mutta ihan yhtä lailla meidän Simpsonit pilataan. Huhhuh.

Edit. Kyllähän tuo valitettavasti totisinta totta on, Simpsonien Facebook ja Twitter on siitä jo tiedottanut.

4
Oheistuotteet / Simpsonit-Legot
« : 17.03.13 - 18:10 »
En löytänyt järkevämpää aihetta tälle, mutta
http://www.sub.fi/uutiset/tanskalainen-lelujatti-havittelee-simpsoneita/1720813

Lego on siis jutellut Foxin kanssa Simpsonit-legosarjan tekemistä. Kyse on vain neuvottelusta, mutta minusta ainakin olisi siistiä nähdä Simpsoneita Legoina. Lapset tykkäisivät, minäkin voisin jonkun tuotteen hankkia, olinhan ala-asteikäisenä kova Lego-rakentelija.

Mitä muut mieltä, olisiko hienoa nähdä Simpsoneita Legoina, ostaisitteko itse koristeeksi jonnekin?

5
Niin, otsikkohan sen sanoo. Tässä lähiaikoina olen törmännyt johonkin tiettyyn asiaan - vaikkapa sanaan tai johonkin julkisuuden henkilöön - ja olen miettinyt, että mistä ihmeestä tuonkin tiedän - ja, kun tarkemmin mietin, tuo kaverihan oli vierasäänenä Simpsoneissa, ja tuo sana on esiintynyt Simpsoneissa.

Koska kyseessä on pitkään jatkunut sarja, jossa on paljon vaikutteita kulttuurista sun muusta, ja aivan kuten Mikko totesi radiossa, sarjassa käsitellään usein arkipäiväisiä ongelmia, niin voi olla että olet oppinut sarjasta paljonkin.

Olen itse oppinut paljon englannin kieltä sarjasta, sekä paljon amerikkalaisesta kulttuurista. Ja tuota nippelitietoa on kertynyt Simpsoneita katselemalla joistain asiasta.

Kiinnostaa tietää, mitä muut ovat oppineet sarjan kautta, vai ovatko mitään?

6
Hahmot / Kertakäyttöhahmot
« : 16.12.12 - 22:40 »
Juu, eli täällä olisi tarkoitus keskustella kertakäyttöhahmoista, eli hahmoista jotka ovat olleet vain yhdessä jaksossa. Mikä on suosikkisi, mikä inhokkisi ja miksi? Tämän kaltaista aihetta en löytänyt, mutta ylläpito tietty päättää onko tarpeen.

Minusta 2 kertakäyttöistä hahmoa on yli muiden.
Hank Scorpio on oikein mielenkiintoinen persoona. Superrikollinen, joka valloittaa maailmaa ja hauskaa oli ettei Homer ollut oikein tietoinen edes pomonsa toimista.

Lyle Lanley
Huijari, ovela myyntimies joka sai Springfieldiläiset kiinnostumaan monorailin rakentamisesta. Hämärä tyyppi ja loistava ääninäyttelijä Phil Hartman. Varma valinta.

Edit: Juu, Scorpio oli jossain uudemman jakson alkukohtauksessa vilahti, saattoi sanoakin jotain. Mutta sovitaan että tuollaisilla tapauksilla ei ole väliä :)

7
Hahmot / Paras roisto?
« : 11.05.09 - 16:46 »
Okei, teimpä tämmöisen aiheen kun ei semmoista ole, joten nyt kysytään Sprinfieldin parasta roistoa.

Omasta mielestä paras on Bob, koska se on hauska Krustyn apuri, joka yrittää aina  tappaa Bartia ja hänen epäonnistumisiaan on mukava seurata.

Toisena on Fat Tony, koska hän on mukava gangsteri jolla on kiva paikka ja muutenkin hän on hupsu hahmo.

Anna mielipiteesi raikua myös äänestyksessä!

8
Mitäs pidät näistä Simpsonien lyhytfilmeistä? Minun mielestä olevat normi hyviä, jotkut huonoja, jotkut hyviä. Ensimmäinen lyhäri oli pelkkää roskaa, mutta esimerkiksi se missä Bart varasti keksijä oli hyvä, koska siinä oli jo enemmän huumoria.

Näitä on nähtävissä muutama simpsonien jaksossa "menneitä muistellen" 7. kaudelta.

9
Jaksot – yleinen keskustelu / Joulujaksot
« : 16.11.08 - 14:14 »
Mikä on paras joulujakso? Minusta homer-sedän parannus

Sivuja: [1]