Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Shelbyvillen Sitruunapuu

Sivuja: 1 2 [3]
31
Myytinmurtajat
-Näkyisi vaikka telkkarista ja koko perhe katsoo
-Voisi liittyä johonkin Bartin jekkuun tjps..

Futurama
-Toisiksi paras sarja simpsoneiden jälkeen
-On ollutkin ainaki kerran, jaksossa jossa käytiin tulevaisuudessa.
-Matt Groening:in sarja

Onko kyseinen henkilö ajatustenlukija? :o Koska molemmista aiheista on tehty jopa onnistuneesti jakso.

32
Tekijät / Vs: Huonoin vierailija Simpsoneissa
« : 04.01.16 - 19:04 »
Gaga-jakson paikasta minun listojen pohjimmaisena ei ole mitään kysymystä, mutta jos ajatellaan itse Gagan suoritusta, niin eihän se mitenkään huono ollut. Esimerkiksi Elon Musk kuulosti aivan robotilta omassa jaksossaan. Koska Gaga-jakso oli kuitenkin niin kamala tekele, niin menee hän varmaan minullakin inhokkivierailijaksi. Ei siinä ole paljoa iloja vaikka osaisikin ääninäytellä, jos koko jakson kirjoitus on tasolla 12-vuotiaan Gaga-fanin fanifiktiota (sori, 12-vuotiaat).

Minunkin mielestä hän on huonoin vierailia samat syyt. ja jaksonkin nimi on niin tyhmä "Lisa goes Gaga" suom. Lisa menee Gagalle.

Siis nimihän on sanaleikki. Siis ''Gaga'' on vähän sama juttu kuin mennä hulluksi. En tiedä miten ne sillä on yrittänyt nokkelia luullut olevansa, mutta mitä nyt uusilta Simpsoneilta voi odottaa?  :/ :meh:   

PS: Kyseinen jakso tulee töllöttimestä parin päivän päästä, muistakaa sulkea telkkari!


33
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 31.12.15 - 21:09 »
Samoin! T: Tänään rekisteröitynyt henkilö  :D

34
Ihan ekaa jaksoa en muista, mutta ensimmäinen jonka muistan on se jakso, missä Homer kiipeää vuorelle. McBainin pätkä alussa jäi elävästi mieleen. Jäi se natsin niskanvääntöminen ja McBainin tyttöystävä elävästi mieleen....  :D

35
Itse aikasemmin en pitänyt jostakin jaksoista, joita rakastin myöhemmin. Hyviä esimerkkejä on Vanha Kettu ja se jakso, missä on Hank Scorpio. Siitä en varmaan pitänyt, koska minusta Alfred Brooksin ääni on ärsyttävä.

36
Eli moi. Täältä kirjoittelee juuri rekisteröitynyt vuonna -04 syntynyt poika. Simpsoneita olen seuraillut 4-vuotiaasta asti ja yhä niin teen. Minulla on myös oma blogi elokuvista ja Leffatykki-profiili. Itse pidän myös suht paljon uudemmista kausista.

Sivuja: 1 2 [3]