Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Shelbyvillen Sitruunapuu

Sivuja: [1] 2 3
1
Blinky.

Mitä elokuvaa Homer kielsi Bartia katsomasta, kun hän oli käyttäytynyt huonosti.

2
Kai minä jatkan. Mikä on Hassun näyttämän ala-arvoisen piirretyn nimi jaksossa Hassu vai Gabbo? (Krusty Gets Kancelled)

3
Lempijaksostani en ole varma. Kyseisen jakson paikka on vaihdellut paljon vuosien varrella. Muistaakseni ainakin seuraavat ovat joskust olleet ainakin Kauhujen Talo V, Voimala Kaupan ja myös (en tiedä ollenkaan miksi!) Pelin Pyörteissä, joka on mielestäni nyt, yksi huonoimmista kasoista ripulisontaa, mitä olen Simpsoneista koskaan nähnyt.  >:( Neljännellä kaudelta löytyy ainakin paljon hyviä vaihtoehtoja.

Mielestäni kausi neljä on Simpsoneiden paras, vaikka pidän myös paljon kausista 2-7. Katsoin juuri neljännen putkeen hiihtolomalla ja pidin kaikista jaksoista. Kirjoitinkin siitä blogiini, jos jotakuta kiinnostaa nähdä. http://kaakaojaelokuva.blogspot.fi/2016/02/simpsonit-maratonini-karin-arvostelu-ja.html Vaikka useat sanovat Simpsoneiden kulta-ajan olevan kausilla 1-10, mielestäni keltaisen perheen kaikkien aikojen kulta-ajan olleen 4 kausi. Kaikki jaksot toivat hymyn huulilleni ja muistutiivat, miksi pidän Simpsoneista niin paljon. Olen myös saanut käsityksen, etten ole ainoa tuon kannan perusteella.

4
Mt.Murderhorn.

5
Olihan se ihan hyvä. Lena Dunhamin roolista pidin. Marge kyllä mielestäni suuttui ihan pienestä. Eihän nyt Homer voi sille narkolepsialle mitään.

Mielestäni unikohtaukset menivät aivan liian sekavaksi. Lopussa en tiennyt mitä piti ajatella, enkä myöskään välittänyt.

Loppujen lopuksi antaisin ehkä 7/10 tai 6.5/10. Moni muu on kyllä kritisoinut jaksoa huolella.

6
Ihan tuossa muutaman minuutin päästä, ne Simpsoneiden uudet jaksot alkaa. Taidanpa kertoa mielipiteeni täällä vaikka huomenna.

PS: Pidin eilen Simpsonit-maratonin, katsoin melkein koko neljännen tuotantokauden  :D

7
Tulipa huonoimmista jaksoista mieleen, YouTubessa on eräs australialainen heppu nimeltä phantomstrider8, joka tekee top 10-listoja. Simpsoneistakin hän on junaillut mielipiteitään. Tässä jätkän mielipide:

8
Varmaan taas vuoden päästä ennen kautta 28. Subin tapa näyttää Simpsoneita nykyään on todella outo. Kai he haluavat näyttää uudet jaksot mahdollisimman pian, mutta ihan hyvin he voisivat näyttää koko kauden toukokuussa (kerran päivässä jakso) tai sitten tammikuusta kesäkuuhun (kerran viikossa jakso).

Toisaalta keskivertokatsojalla ei ole varmaan mitään hajua siitä, mihin kauteen mikäkin jakso kuuluu. Kunhan tietää, että nyt tulee uusia jaksoja jonkinlaisessa putkessa, niin se riittää.

No, itse olen aika tarkkanäköinen, ja huomasin kyllä, että uudet jaksot oli sitä vanhaa kautta, mikä jäi kesken. Jo pienenä, minulle oli tärkeätä mikä jakso oli mikäkin kaudella, ja pakkomielle on jatkunut tähän hetkeen.  :D

9
Jos se on muuten mahdollista, haluaisin nähdä teidän omia huonoimpien jaksojen listaa! Erityisesti Mikon tai SimSuomiTV:n mielipiteitä!

En ole seurannut Simpsoneita säännöllisesti enää pariin kauteen, vastaako se kysymykseen? :D

No joo. :D

10
Itselläni ei ole listaa mielestäni huonoimmista Simpsonit-jaksoista, mutta tulipa eilen katsottua todella huono jakso, Pelin Pyörteissä, mikä varmasti menee korkealle, jos joskus teen listaa huonoimmista jaksoista. Jaksossa oli todella huono sivumaku, ja ihmiset oli vain epämukavia toisilleen. Pienenä (eli noin 7-vuotiaana) pidin tästä jaksosta, koska pidin  kohtauksista, missä Marge pelaa peliään, mkoska pidän itsekin videopeleistä, mutta nyt minulla on jonkinlaista arvostelukykyä, enkä pidä jokaista jaksoa kaikkien aikojen parhaimpana.

Eräs asia, joka minua vaivasi koko jakson, oli sen laatu. Ketään päähahmoista ei kuulostanuut itseltään ja animaation laatu oli harvinaisen huonoa. Esimerkiksi Margella oli väsynyt äänensävy ja Homerilla oli pehmeämpi ja oudompi äänensävy. Jaksossa oli myös huonoja vitsejä, hahmojen käyttäytyminen oli täyttä JASKAA!!!!! Huh, pyydän anteeksi ihmisiltä, jotka pitävät tästä jaksosta. Mutta nyt kun sitä miettii, minulla on ollut koko viikon ajan levoton, epämukava ja inhoava asenne ja tunne jostain syystä, joten se saattaa johtua siitä

Herättikö jakso samanlaisia tunteita sinussa? Kommentoi rohkeasti, jos sinulla on sanottavaa mielipiteestäni. Jos se on muuten mahdollista, haluaisin nähdä teidän omia huonoimpien jaksojen listaa! Erityisesti Mikon tai SimSuomiTV:n mielipiteitä!

11
Nimeä 3 Lisan nopeasti kuolleeista kissoista jaksossa Robotti-Homer.

12
Kausi on yks parhaista
mutta yhtä jaksoo en tajua ja se jakso on Homer hurmahenki Joy of sect

Ah, Homer hurmahenki, yksi kaikkien aikojen absurdeimmista Simpsonit-jaksoista. Itsekään en tajunnut jaksoa, kun katsoin sen ensimmäistä kertaa. Muistan jaksosta sen verran, että siinä oli hienoja maisemaotoksia, Homer oli hyvin oudosti käyttäyttyvä ja se absurdiuus. Täytyypä katsoa tuo jakso uudetsaan.

13
Jaksoarvostelu: 26x8 - Coverin voimalla
 
Homer aloittaa coveryhtyeen pastorin, Apun, Dr.Hibbertin ja Milhousen isän kanssa. Mutta pian kasariyhtye Sungazer ottaa Apun mukaan kiertueelle, josta Homer on käärmeissään.

Pidin paljon hahmojen kemiasta tässä. Homerin bändin kemia on vahvaa ja he tuntuvat oikeasti ystäviltä. Jopa sen jälkeen kun Apu on liittynyt Sungazeriin, jakso pelaa ja toimii hyvin eteenpäin.

Sungazerin hahmot on huvittavia ja vitsit hauskoja. Pidin Homerin bändistä ja loppu oli yllättävä ja hauska, missä Homer ja Apu myrkyttävät Sungazerin jäsenet Kwik E Martin makkaroilla.

Kokonaisarvosana: 8/10

14
Jaksoarvostelu: 26x7 - Liekehtivä jäbä

Bartin luokka saa uuden opettajan, Herra Lassenin, joka on todella ilkeä ja kyyninen. Bart hautoo kostoa Lassenille, aikomalla nolata tämän Liekehtivä Jäbä-festivaaleilla, minne Lassen on valittu jättimäisen patsaan sytyttäjäksi. Koko perhe ja Milhouse matkustaa festivaaleille.

Vaikka vierasääniä Simpsoneissa tulee ja menee, voisin jopa väittää, että Willem Dafoen esittämä herra Lassen, on yksi nyky-ajan Simpsoneiden parhaimpia vierasääniä. Itse pidin paljon hänen äänisuorituksestaan, josta huokui sopiva pahantuulisuus.

Jakso on muutenkin hyvä. LJ-festivaali on hauska tapahtumapaikka, mistä saa irti vitsejä. Festivaalin omituiset asiat toivat myös jaksoon mukavasti uutta luovuutta, mikä oli myös raikastavaa. Jokainen reaktioi erilaisesti festivaaleilla. Marge käyttää vahingossa huumeita, ja joutuu tripille. Bart ja Milhouse yrittävät nolata Lassenin ja Lisa ja Homer tulkitsevat olevansa kotona.

Liekehtivä Jäbä on hauska ja luova jakso, jota kruunaa Dafoen loistava äänirooli ja hauska taidefestivaali, mihin hahmot sopivat hyvin.

Kokonaisarvosana: 8/10

15
Mrs. Mom ja Radioaktiivimies-elokuva.

Sivuja: [1] 2 3