Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miau

Sivuja: [1]
1
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Jakso hukassa?
« : 29.02.16 - 10:36 »
Mikä se jakso oli kun margella oli ne harmaat hiukset? Siinä selvis  että Marge olisi värjänny aina hiukset siniseksi. Ja kaikki luuli sitä vanhukseksi tai jotain niitten harmaiden hiuksien kanssa  :D Tietääkö joku mikä jakso on kyseessä?

2
Itselläni on monia suosikkijaksoja, ja ne vaihtuvat aikas usein  :D :D Mutta siitä huolimatta tässä omia suosikkijaksojani. Ja laiskuuteni vuoksi tässä on vain pari pikaisesti mietittyä   :D
Ei ole minkäänlaisessa järjestyksessä.

1. Pumppu pettää

Tämä jakso on minusta hyvä ja hauska. Homer saa sydänkohtauksen (tai oikeastaan sydänkohtauksia) mutta leikkaukseen ei ole rahaa. Homerin pitää mennä Dr. Nickin halisleikkaukseen. Suosikkikohtiani ovat se, kun Homer istuu sängyllä ja painelee nappuloita, joista sänky menee ylös ja alas. Samalla hän hokee "bed goes up, bed goes down". Myös se on hauska kohta, kun se tyyppi jolla oli käsi jalan paikalla ja jalka käden paikalla, koska oli ollut Dr. Nickin leikkauksessa tulee. Myös se kun Homer sai toisen (?) sydänkohtauksen mr. Burnsin luona, ja Smithers tai Burns sanoi jotain kinkusta (en oo yhtään varma oliko se sitten kinkkua, mutta jotain ruokaa kuitenkin). Homer alkaa miettimään "mmh, kinkkua" ja hänen haamunsa palaa ruumiiseen. Hauska ja hyvä jakso!

2. Cape Fear

Tämä jakso on myös todella viihdyttävä  :D Sideshow Bob lähettelee bartille uhkaavia kirjeitä. Bartia pelottaa, ja Simpsonit vaihtavat nimensä Thompsoneiksi. Parhaita kojtia ovat se kun Bob on 'Thompsonien' auton alla ja Homer ajaa kaktuspellon yli jne.  :D Lisäksi Homer ei millään meinaa oppia uutta nimeään. Muitakin hauskoja kohtia löytyisi, mutta en nyt kaikkea kirjoittele tähän.

Tässä oli vain kaksi jaksoa, joskus ehkä laitan lisää ;) Ovat hyviä, kannattaa katsoa  :D

3
Itse olen huomannut joitain yksittäisiä virheitä, muuta en nyt muista kaikkea.
Yksi huomaus oli siinä jaksossa, en nyt muista nimeä, mutta siinä se Frank grimes jr. yritti tappaa Homerin. Niin siinä jaksossa siis kohdassa, missä Homer ja Sideshow Bob jahtaa Frankia, niin Frankilta tippuu viitta. Kuvakulman vaihtuessa viitta tulee takaisin, ja lähtee taas pois.
joku onkin jo saattanut huomata asian ja kertoa täällä, mutta ei ole omaan silmääni pistänyt ja en ole kaikkia viestejä lukenut :D

Tästä tulikin eka viestini täällä  :D

Sivuja: [1]