Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Saxomafone

Sivuja: [1]
1
Best sequences ever:

Homer selaa Raamattua ja sanoo: This book doesn't have any answers!
Spider pig -song
EPA-tyyppi: I give you five unthinkable options. Arnold: I was selected to lead, not to read.

2
Jatko-osaa ite en osaisi vielä kuvitellekaan tolle elokuvalle. Vaikka se hyvä olikin, niin en tiedä että saataisiinko siihen jatko-osaan yhtä hyvää huumoria.

Olen samaa mieltä, vaikka kirjoitinkin kommentissani:

Maggie taisi nyt sitten erikoisen virallisesti sanoa ensimmäisen sanansa, joka sopi tilanteeseen hyvääkin paremmin: sequel?

Tarkoitin sillä lähinnä sitä, etten olisi itse keksinyt tilanteeseen sopivampaa Maggien ensimämäistä sanaa. Se oli hyvin mietitty ja tietysti, kuten  sarja itse: ironiaa täynnä.

3
Maggie taisi nyt sitten erikoisen virallisesti sanoa ensimmäisen sanansa, joka sopi tilanteeseen hyvääkin paremmin: sequel?

Onhan Maggie ennenkin puhunut?  ::)

Kyllä, Maggie on puhunut, mutta elokuvan lopputeksteien lomassa näytetty kohtaus sisältää (omien tietojeni mukaan) virallisesti ensimmäisen sanan. Maggie on sanonut yksikseen huoneessa "daddy" ja puhunut esim. Treehouse of horror -jaksossa James Earl Jonesin eli Darth Vaderin äänellä. Maggien äänenä on kuultumyös mm. Elizabeth Taylor ja Bartin ääninäytelijä (nimi on Nancy joku).

4
Oheistuotteet / Vs: Kukunor
« : 02.08.07 - 14:44 »
Kävinpä eilen elokuvan katsomisen ohella ostamassa Kukunorista hienon simpsonit-aiheisen triviakalenterin (repäisykalenteri) vuodella 2008, jossa on joka päivälle yksi sarjaan kohdistuva triviakysymys. Hauska ostos!

5
Haluaisin kohdistaa eilen katsomaani elokuvaa kohtaan suurta ylistystä, sillä se täytti varsin hyvin toiveeni lempisarjani elokuvaversiosta. Elokuva oli kuten odottaa osasinkin kuin pitkä ja varsin erikoinen Simpsons-jakso. Nauroin erityisesti alastomuuskohtaukselle sekä suorastaan räjähdin lopun jopa omituiselle Dr. Nickin kuolonkorahdukselle: Bye, everybody! Tämä taisi olla hänen loppunsa. Mutta eihän kunnon ylistys olisi mitään ilman pientä kritiikkiä.

Elokuva, kuten sarjan uusimmat jaksotkin, on selvästi kärsinyt liillallisesta viihdyttämisen yrittämisestä, jonka tuloksena vitsit ovat laimentuneet hieman ja sekoittuneet enemmän amerikkalaisen tusinakomedian harmauteen. Joitakin epäuskottavuustekijöitäkin löytyi, kuten esimerkiksi Homerin moottoripyörällä kuvun päälle ajaminen ja pommpiminen rotkon kautta maankamaralle. Siinä löyti asia, jonka noudattamista Simpsoneissa vaalittiin alkuaikoina: sarjassa ei tapahdu mitään, mikä in mahdotonta. Elokuvassa odotin tätä tekijää kunnioitettavan elokuvassa entistäkin enemmän.

Joka tapauksessa kyseinen filminpätkä huvitti minua ja täytti tehtävänsä sarjan elokuvaversiona. Itse elokuvasalissa minua huvitti ihmiset, jotka ryntäsivät ulos lopputekstien alkaessa, mutta juoksivat takaisin, kun jotain vielä tapahtui. Maggie taisi nyt sitten erikoisen virallisesti sanoa ensimmäisen sanansa, joka sopi tilanteeseen hyvääkin paremmin: sequel?

6
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvaa leikellään!
« : 31.07.07 - 18:04 »
Mitäköhän siitä sitten olisi leikattu? Pistääpä vähän mietityttämään... No, ehkä se selviää kun itse rainan näkee.

7
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 26.06.07 - 18:55 »
Tosiaan, ei Simpsoneissa voi sanoa olevan turhaa hahmoa, joillakin on vain suurempi merkitys sarjassa kuin toisilla. Jos poistettavista hahmoista puhutaan, niin hankkiuituivatko tekijät eroon Sanjaysta, Apun veljestä/serkusta (en muista kumpi) eroon vai onko hän vain erittäin harvinainen hahmo nykyään?

8
Hahmot / Vs: Bart vs Lisa
« : 26.06.07 - 17:06 »
Molemmat ovat hyviä hahmoja, jotka omalla persoonallisuudellaan tuovat tietenkin merkittävän sävähdyksen Simpsonien perheeseen.

Kaikki perheen hahmothan ovat eräänlainen tarkoitus pilailla stereotyyppien kustannuksella ja ottaa näistä hahmoista irti kaikki mahdollinen ja mahdollisesti näyttää uusiakin puolia heistä.

Valitsin Bartin paremmaksi hahmoksi lähinnä siksi että pikkupojan paholaistyyppinen luonne on onnistuttu vangitsemaan niin hyvin. Lisäksi en pidä Lisan ääninäyttelijästä kovinkaan paljon. Hänen oikea äänensä ei eroa oikeastaan mitenkään Lisan äänestä...

Sivuja: [1]