Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lady Asensio

Sivuja: [1] 2 3
1
En ole katsonut Simpsoneita useaan kuukauteen ja melkein alkaa unohtaa sen olemassaolon. Subilta tulee uusintana aina vain samat jaksot ja bokseja en viitsi ostaa kun ne samat jaksot pyörii tv:ssä.

2
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 02.01.11 - 16:26 »
Mä päädyin tänne ihan Vuotiksen kautta, kun tarkkailin yhden käyttäjän profiilia ja siellä oli tämän Simpsoni-aiheisen foorumin linkki. :) Enpä nyt niin kamalasti Simpsoneista välitä, mutta foorumeille on kiva rekisteröityä! :D Kyllä mä joskus Simpsoneitakin katon, mutta en kamalan säännöllisesti, ja... *laittaa teippiä suunsa eteen* Nih, off-topic on paheeni. :P

~Presto


Ettei vaan ollut mun profiili :)

3
Hahmot / Vs: Itchy & Scratchy
« : 17.08.09 - 22:31 »
Jostain kumman syystä nauran aina Itchy & Scratchy -jutuille, vaikka väkivalta ei muuten iske. Ne jutut on todella hyvin toteutettu.

4
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 04.07.09 - 22:30 »
Ned Flanders on rasittava. Ärsyttävä puhetyyli ja liian hihhuli.

5
Mielestäni se jakso jossa Lisa syntyy on aika suloinen, olikohan "Lisan ensimmäinen sana". Bart on karkaamassa kodistaan ja Lisa sanoo hänelle "Bart" ja Bart innostuu. Muistaakseni tässä jaksossa myös Maggie puhui ensimmäisen kerran.

Se on ainakin hyvä jossa Homer on ihastunut nuorena Margeen ja sitten joutuu johonkin armeijaan ja Margella on siinä jaksossa sydämen puolikas kivi ja Homerilla sen toinen puoli. En muista jakson nimeä tai edes kautta missä se on  ::)

Tuo on myös hyvä ja yksi lempijaksoistani.

6
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 21.04.09 - 23:27 »
Aina kun elokuvia dubataan niin elokuva pilataan. Onneksi suomessa harvemmin dubataan vaan useammin tekstitetään.

Olen täysin samaa mieltä. Hieman Simpsoneiden ulkopuolelle, mutta joskus puhuttiin Harry Pottereiden dubbaamisesta. Hyi kamala, mutta onneksi jäi vain keskustelufoorumin tasolle (ellei sitten joku tehnyt jotakin aprillipilaa tms. sillä en oikein muista sitä yli 5 vuoden takaista juttua). Ja dubattuna esim. Star wars olisi aika paha moka, samoin melkein mikä tahansa leffa. Nykyään kaikki Disneyn piirretytkin kelpaa vain originaalina -> eli en katso.

7
Onpahan ainakin yksi hyvä syy siirtyä uuden tekniikan välineistöön ts. Full HD- taulutelevisio + kaapeli-HD-digiboksi. Hinnat ovat vain vielä jälkimmäisellä aika kovat, mutta ensiksi mainituissa hinnat ovat tulleet alas jatkuvasti.

8
Niinpä. Ensimmäinen tuotantokausi ei ole edes mikään kovin hyvä. Olisivat jatkaneet siitä kaudesta, jossa on Who Shot Mr. Burnsin toinen jakso sillä sen viime esityksestä taitaa olla aikaa enemmän kuin vuosi.

9
Hahmot / Vs: Homerin idioottimaisimmat temput
« : 31.03.09 - 00:06 »
Tämä ei ole mikään idioottimaisin, mutta ei ole vielä mainittu:

Se grillin teko. En muista mitä englanninkielisille ohjeille tapahtui, mutta niitä ei jostain syystä voinut lukea. Homer päätti käyttää ranskankielisiä: "Le grilli, mikä ihme se on?"

10
Aloin katselemaan Simpsoneita 90-luvun puolivälin tienoilla tai ehkä hieman aiemminkin. Olin tuolloin ala-asteikäinen. Silloin en ymmärtänyt kaikkia vitsejä, mutta yläasteella huomasin miten hupaisalla tavalla heitetään läppää länsimaisesta (enimmäkseen amerikkalaisesta) kulttuurista.

11
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-kaupat
« : 25.03.09 - 01:19 »
Miä tiedän Simpsonikaupan tampereella ja olen käynytkin siellä. Isäni kertoi sen vähän aika sitten.
Se ei ole varsinainen kauppa vaan Simpson "KAHVILA" jossa myydään simpsonituotteita.

Missä päin? Olisi kiva käydä kun Tampereella asustelen.

12
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 24.03.09 - 01:43 »
Haluaisin sellaisen leffan, jossa olisi hieman parodiaa muista leffoista ja tv-sarjoista. Esim. sarjassa on ollut 24 -jakso ja Star wars -alkuintro.

Ei kuitenkaan koko jaksoa jotain parodiaa, vaan muutama läppä jotka viittaavat selvästi johonkin leffaan tai tv-sarjaan.

13
The Simpsons Movie / Vs: Suosikkihahmosi elokuvassa
« : 23.03.09 - 01:14 »
Ehdottomasti Bart ja Homer, kuten muutenkin sarjassa. Lisäksi se pressa, joka muistutti todella paljon Arnold Schwartzeneggeria (vai mikä se oli). Jotenkin hauska läppä, sillä kyseinen hahmo oli aika tyhmä (ilmeisesti jokin bodari- tms. toimintasankaristereotypia) ja Schwartmikälie ei voi koskaan olla USA:N pressa vaikka kuvernööri onkin.

Myös Spiderpig oli hauska, todella hupaisa kohta kun Homer kuljetti sitä siellä katossa.

14
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 23.03.09 - 01:08 »
Erehdyin katsomaan suomidubbauksen dvd:ltä ja oli todellinen pettymys. Ihan huono, käännösvirheitä ja monesti volyymia joutui kääntämään tavallista kovemmalle jotta sai selvää.

Disneyn piiretyissä oli ainakin 10 vuotta sitten vielä hyvät dubbaukset (mm. Leijonakuningas), miksei tähän voitu tehdä samoin.

15
The Simpsons Movie / Vs: Elokuvan DVD
« : 27.10.07 - 16:29 »
Minä ainakin toivon sitä joululahjaksi.

Sivuja: [1] 2 3