Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lambo

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Täällä päin tosiaan on noita näkynyt monissakin kaupoissa tai ainakin mitä nyt on huomiota muistanut kiinnittää leipähyllyjen ohi pujotellessa valikoimaan. Itse huomasin nämä aikoinaan ABC myymälässä, kun olimme poikkeamassa siellä yöllä. Leipä ei oikein kuulunut ostoslistaan tuohon kellon lyömään, joten jäi ostamatta, mutta naureskeltua tuli kyllä niille. Isäni aivan innoissaan pongasi leivät parin päivän kuluttua, joten tullut nyt sitten maistettua tuota Homerin ja Bartin kasvoilla kuvitettujen pakkauksien leipä tarjontaa. Ihan hienot pakkaukset kyllä tehty, harmi ettei kuvitetut leivät olleet sitten mahdollisia, haha.

Ja teksti on tosi upeasti muotoiltua, ei oikein ajatus tahdo kulkea, plaah.

2
Oheistuotteet / Vs: Duff-olut
« : 15.01.11 - 02:05 »
Sai kyllä hieman hymyn huulille, kun tästä uutisesta kuulin ensimmäisen kerran. Olihan jotain tällaista hieman odoteltu jo saapuvan tänne päinkin, hieman vanhemmille suunnattua fanitavaraa, jos tätä nyt sellaiseksi voi luetella. Totta kai sitten piti raahautua kauppaan, jossa kyseistä tuotetta myytiin. Mukaan tarttuikin maistiaiset itselle, poikaystävälle, isälle ja vielä joululahjaksi kolmelle hyvälle ystävälle.

Pullon ulkoasu on kyllä tyylikäs, aika pelkistetty, mutta toimiva ja hyvin Duff -mainen. No, maku ei sitten ollutkaan niin kummoinen. Kyllä tuota juo, kunhan on kylmää ja hyvällä fiiliksellä edessä. Sanoisin, että päälimmäisin jäi mieleen hivenen laimea maku.

Isäni kyllä heitti työkaverilleen parhaimman kommentin joulutoivotuksia soittaessaan "Leikin Homer Simpsonia ja juo Duff olutta tässä". Ja pullot pääsivät kyllä kaikki kolme kappaletta koristamaan hyllyäni! Kyllä sitä muutama on pakko ostaa johonkin illanistujaisiin vielä joskus, ihan fiilistelynkin vuoksi - onhan se sentään Duffia.

Turussa on muuten nykyään tätä myynnissä suurimmissa Citymarketeissakin, kuten kupitaalla ja länsi-keskuksessa.

3
Uusin Kauhujen talo keräsi Jenkeissä ennätyksellisen alhaisen katsojamäärän.
Oho, itse kyllä nyt yllätyin jollakin tapaa.

SPOILAA UUSINTA KAUHUJEN TALO JAKSOA! Varoitukset taitavat olla aina etukäteen kiva mainita. Siinä se.

Odotin, että tämä jakso olisi saanut hieman toisaalta faneja television ääreen, olihan jaksossa sentään mukana monien teinien iki ihana Twilight! Tosin itse kyllä petyin jaksoon. Lautapeli tarina (War and Pieces) ei niinkään iskenyt, jotenkin se tuntui hajanaiselta ja oikeastaan tylsältä. Tulihan sieltä tuttuja pelejä pongattua, kuten Mouse trap peli, jonka vitsi muuten piti ihan oikeasti paikkansa - se häkki jumittuu aina kriittisimmällä hetkellä.

Homerin ja Margen seilori matkailu taas (Master and Cadaver), noh, ei siinäkään ollut mitään kauhean erikoista tai hauskaa. Jollakin tapaa nähtyä, mutta erilaisella tavalla toteutettuna?

Ja viimeisinpänä, Tweenlight, tältä odotin jotakin paljon enemmän. Aiheesta olisi saanut hyvällä paneutumisella revittyä kokonaisen jakson paremmin tehtynä. Alku oli aika lupaava, kun alkuperäisiä teoksia on tullut kerta vilkaistuakin, niin samaa henkeä hieman löytyi omalla sovelletulla tavallaan. Loppuun pakka sekoitettiinkin kunnolla, vaikkei nyt aivan pohjasti, mutta kuitenkin tavalla josta jaksosta jäi harmillinen fiilis. Itse olin nimittäin odottanut tätä jaksoa, jonkin sortin kauhujen talo jaksojen faninakin. Selvää kettuilua kyllä oli aistittavissa alusta loppuun, mutta se oli kuitenkin humoristillista sellaista.

Pointsit muuten Milhousen laittamisesta Jacobin paikalle, vieläpä puudelina! Se kyllä sai nauramaan useampaan otteeseen.

4
Simpsonit palkittiin suosituimpana televisioperheenä

Simpsonit on palkittu People's Choice Award -palkinnolla Yhdysvalloissa. Sikäläinen yleisö äänesti Homerin, Margen, Bartin, Lisan ja Maggien suosituimmaksi televisioperheeksi. Taakse jäivät muun muassa Family Guyn Griffinit ja Miehen puolikkaiden Harperit.

Sarja on voittanut palkinnon neljä kertaa aiemmin, mutta muissa kategorioissa. Edellisen kerran People's Choice Award ojennettiin Simpsoneille vuonna 2009, jolloin sarjaa kunnioitettiin suosituimman komedia-animaation tittelillä.

People's Choice Awards on vuosittainen palkintogaala, jossa palkitaan elokuva-, televisio- ja musiikkimaailman teoksia ja tekijöitä. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975. Palkintojen saajat äänestää ennalta valituista ehdokkaista yleisö.

Lista tämän vuoden ehdokkaista ja voittajista on nähtävillä täällä.
Ihan mukava palkinto Simpsoneille, vaikka tuskin noilla kovin paljoa on tekijöille arvoa...

Kyllä minä uskon, että tällaiset huomionosoitukset otetaan ihan lämmöllä vastaan. Tämä on vielä suuren yleisön valinta eikä minkään kansan yläpuolella olevan palkintoraadin.
Niin, auttaahan se myös tietämään, että vielä on faneja, jotka ainakin jollakin tasolla pitävät Simpsoneita parempana sarjana, kuin muita vastaan asetettuja. Ehkei tämä aina katsojaluvuissa näy, mutta ainakin tällainen osoitus on jollakin tasolla (toivottavasti) edelleen heille kunnia.

5
Hmh, onkohan tästä mainintaa jossakin jo? No;
Huom! Spoileria liittyen kauteen 22 ja The Treehouse of Horror XXI jaksoon!

Uusimman kauden (22) tulevasta The Treehouse of Horror XXI on alkanut liikkua juttua. Kyseisessä jaksossa tullaan ainakin vitsailemaan twilight muoti-ilmiön kustannuksella jollakin tapaa, sillä Lisa karkaa Edmund nimisen vampyyrin matkaan, Dracula isän varjostaessa rakkautta. Daniel Radcliffe hoitaa kyseisessä jaksossa Edmund ääninäyttelyroolin.

Lainaus
Daniel Radcliffen Simpsonit-vierailu ei pääty yhteen kertaan. Celebuzz raportoi Potter-tähden olevan mukana myös muun muassa Twilightia irvailevassa Treehouse of Horror -jaksossa. Omana itsenään Radcliffe ei jaksossa esiinny, vaan hän on Edmund-vampyyrilapsi, johon Lisa ihastuu. Edmundin vitsaillaan olevan Twilight-vampyyrin Edward Cullenin kopio ja kilpailija.

Tässä jotakin osviittaa kyseiseen asiaan;
Tässä linkki kyseisen jakson julisteeseen: The Treehouse of Horror XXI
Tässä linkki kyseiseen uutiseen jossa lisätietoja: Vampyyrit rynnivät Simpsoneihin (Ei alkuperäistä lähdettä harmiksi)
Promokuva Edmund hahmosta: Promokuva (Lähteenä Stara.fi sivusto)

Jos nyt on jotenkin uutisoimisen arvoinen. :E

6
Onkohan tämä tarpeeksi aiheellinen tähän? No, jos ei kelpaa niin, no, tehty mikä tehty.

Pelin pyörteissä (Marge Gamer 18x17) jaksossa Marge pelaa peliä, joka muistuttaa erehdyttävästi suosittuja Everquest/ World of Warcraftia pelejä. Lainaten tuota kuvausta suoraan simpsonit.orgin jaksoesittelystä:
Lainaus
Margen pelaama tietokonepeli on paljolti kuin Everquest-peli, ja muutamia yhtäläisyyksiä löytyy myös World of Warcraftiin sekä muihin roolipeleihin. Jakson peliä voi testata The Simpsons Gamessa, jossa sen nimi on Earthland Realmsin sijaan Neverquest.

7
Dr. House olisi hauska nähdä Simpsoneissa. Mitähän Hibbert tuumisi, jos saisi kyseisen ukon työparikseen? Ja mitäpä Bart tuumisi, jos saisi tietää hän joutuu sairalaan ja Housen potilaaksi?

Ainakin Hugh Laurien ääntä kuullaan 22. kauden Kauhujen talossa. Tiedä sitten, esittääkö Housea. Samassa jaksossa vierailee Daniel Radcliffe, AKA Harry Potter.
Ja eikös aiemmin Housea ole nähty myös jossain kauhujentalo jaksossa? Hahmoa taidettiin pyöritellä mikrossa silloin poksahtamiseen asti? Tosin on kyllä mukava nähdä kyseistä hahmoa hieman näkyvämmässäkin roolissa sarjassa. Ai niin, taisi yksi tikku ja takku jaksokin olla House aiheinen?

No, itse toivon sitä Johnny Deppiä sinne edelleen vierailemaan, mieluusti toki suureen rooliinkin. Ja tietenkin erilaiset fiktiiviset hahmotkin olisivat hauskoja, kuten sensaatiomainen ilmiö twilight (vai onko Edwardin/Jacobin kustannuksella jo naurettu?) tai sitten esimerkiksi Japanissa ja myös täällä euroopassa suurta suosiota saavuttanut Naruto sarja, josta napattaisiin hahmoja mukaan ninjailemaan Simpsoneihin. :E

8
Tokyo Tower ei ole tainut vilahtaa simpsoneissa vai muistanko aivan harakoita? (Jos on niin sivistäkää!) Siitä voisi muutenkin saada jotakin irti, kun onhan tuo aikamoinen nähtävyys.

9
Sanon tämän vastauksen nyt aivan uusimman kauden jaksojen perusteella, joka on tehty ylipäätänsä. Itselleni on jäänyt uusimman jakson jälkeen sellainen yleiskäsitys, että Simpsonit ovat muuttuneet aiemmasta ainakin hahmojen käyttäytymisen kautta. Yhtenä "tyhmänä" esimerkkinä mainittakoon vaikka sen, että Homer käyttää alkoholia nykyään vähemmän (ainakin minusta), kuin joskus aikaisempien kausien jaksoissa eikä se ole enää niin suuressa valossa sarjassa mukana. Lisäksi Homerin ja Margen rakkauselämää on "paranneltu", sillä heistä on enemmän tehty kuin vastarakastuneita ja suhdetta on syvennetty asteella enemmän. He tulevat paremmin toimeen ja ainakin enemmän romantiikkaa on ollut esillä - ja se ei varmasti nosta suosiota nuorempien katsojien silmissä, romantiikka siis.

Vieraat ovat monesti meille tuntemattomampia, koska ne ovat amerikkalaisten omia julkkiksia, joihin me emme välttämättä täällä ole niinkään edes kiinnittäneet huomiota tai kuulleet suuremmin. Omasta mielestäni liika vieraat syövät sarjan ideaa turhankin paljon, mutta silti niillä vain jaksetaan edelleen leikkiä paljon. Idea kärsii varsinkin silloin kun vieraan nimi ei itselleni sano mitään ilman googlen auttavaa kättä.

Ja tähän väliin ainakin muistan vielä laittaneeni merkille myös opettavaisuuden, jota on näkynyt tavanomaista enemmän Simpsoneissa aikaisempaan verrattuna. Tällä siis tarkoitan sitä, että monesti jaksojen lopussa viimeistään vihjaistaan jonkinlaisella kommentilla tai pätkällä oikean ja väärän erottamista, jota jakso on saattanut käsitellä enemmän tai vähemmän näkyvästi.

Nämä seikat ainakin itse koen jotenkin sellaiseksi, jotka tekevät sarjasta ehkä enemmän vakavamielisemmän - aikuismaisemman television maailmassa. Vähän kuin teini-iästä ylitsemeno.

Hassua kyllä, mutta itse voisin sanoa jopa pitäneeni uusista jaksoista. En tiedä johtuuko uutuuden viehätyksen luomasta tunteesta vai juuri siitä, että en halua tuomita sarjaa josta niin kovin pidän ankaralla kädellä vaan nauttia siitä mitä on tarjolla. Ainakin voin sanoa, että niissä uusissa kausissa on omia helmiä mukana mudan seassa, sillä kaikkia en voi edes itse ylistää parhaimmistoon lähellekkään.

10
Juonenkulku oli aikas sekava kakkososassa. Ekaksi pidätetään Smithers sitten Homer sitten huomataan että se olikin Maggie.
Aika turhauttava oli 2.osa mutta 1.osa oli tyydyttävä. Kokonaisarvo 8-
Sehän juuri koko jakson mahtavin idea oli, että saadaan pompoteltua katsojaan sinne tänne erilaisten epäiltyjen vuoksi, aivan kuten normaalissa C.S.I jaksossakin konsanaan. Itseäni juuri sen vuoksi jaksoi tuo jakso kiinnostaa ylipäätänsä, ettei lopputulos ollut todella ennalta-arvattavaa tavaraa. Maggien syylisyys oli kyllä huipentuma, montakohan fania oikeasti arvasi kenen tekosia ampuminen oli?

Olisi kyllä mukavaa nähdä Simpsoneissa joskus toiste tällainen kaksiosainen jakso.

11
Katsokaapa 2 minuutin ja 20 sekunnin kohdalla. :)
Kyllä on taas Nike panostanut mm-kisojen mainontaansa, sen verran suuria nimiä otettu mainokseen mukaan roimalla kädellä. Täytyy sanoa ettei ollenkaan ollut edes huono mainos, vaan erittäin onnistunut sekoitus kaikenlaista menoa. Rooneyn osuus oli kyllä yksi parhaimmista. Ja tuo Simpsoni osuus - erittäin hyvä idea kerrassaan Ronal-D'OH!, hah. :D

12
^ Itse kirjoittelen tänne silloin tällöin kun löytyy joku sellainen aihe joka on mielestäni mielenkiintoinen ja on jotakin sanottavaa, muutakin kuin että "oli mahtava" -tyylisiä kommentteja, heh. Pääasiassa on nyt mennyt ennemminkin viestien lukemisen puolelle vain kun täällä foorumilla olen, mutta jos jotakin hyviä aiheita tulee eteen niin varmaankin postailen. (:

Itse en ehdi arkipäivisin katselemaan simpsoneita, joten niihin liittyviä juttuja en oikein voi kommentoida, muuten kuin jos muistan tai olen katsonut jakson vastikään itsekseni. Olen kyllä tässä juuri katsonut 16-21 tuotantokausien kaikki jaksot ja eritoten uusin kausi on ollut hivenen erilaisuudellaan mieleeni. En ole siis ainakaan tähän mahtavaan sarjaan kyllästynyt.

No, toivottavasti muutkin jaksavat innostua taas postailemaan! : )
oli hieman off, mutta kyllä se vähän liittyi aiheeseen.

13
Oho! Kahdet vastaukset tuli, täällä todella ollaan toverillisia.

Juu, tuli hankittua tuo kirja illalla CDONista, ja siellä se näytti olevan todella edullinen. Normaali hinta oli 15,95e ja kun alennus oli -56%, niin tuli sieltä tilattua. Nyt se hinta oli 6,95e. Ja vasta nyt vertailin noiden muiden kauppojen hintoaja ja huomasin, että oli hyvä valinta tuo CDON. *fiu* Jännä tuuri ja suuri helpotus että tilasin juuri tuolta, vaikka en tiennyt muiden kauppojen hintoja.
Itse kanssa ostin samalla tarjouksella kyseisen kirjan ja odottelen tässä, että posti tuo paketin kotiin, jonka jälkeen viimein pääsee tähänkin opukseen tutustumaan.

14
Itseltäni kyseinen nide vielä puuttuu, joten onkohan sitä vielä saatavilla? Se kuulostaa ekan viestin perusteella niin mielenkiintoiselta, että olisi mahtijuttu hankkia se. Muutenkin Simpsonit -aiheiset oheistuotteet kiinnostaa.
On ainakin ihan perinteisenä pokkarina eli pehmeäkantisena saatavilla esim. cdon:sta (taitaa kyseessä olla juuri laajennettu versio kenties?). Kovakantisen version tilanteesta en sitten itse tiedä tarkemmin. Jossakin vaiheessa kun nuo painokset taisivat loppua.

15
Simpsons Crazy: Coca-Colalta Simpsonit-aiheinen Superbowl-mainos

Edit: Mainos katseltavissa . Jotenkin härski näky, kun springfieldiläiset ihan estoitta esittelevät Kokis-pullojaan, vaikka tietääkin tuon olevan mainos.
Vaikka onkin nyt jo aikaa vierähtänyt, kun tämä uutinen on tänne laitettu, niin aivan pakko kommentoida, että omasta mielestäni tuo oli yllävän hyvin tehty ja saatu pidettyä sellaisen hyvänmaun rajoissakin vielä eli tuotetta ei mitenkään yltiömäisesti tuputettu katsojalle, mutta se tuotiin esiin. Ja olihan ideakin kokonaisuudessa ihan hauska, vaikkei ehkä niinkään ajatuksellisesti välttämättä Simpsoniin sopiva. :D

Sivuja: [1] 2 3 ... 11