Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Finnish Simpson

Sivuja: [1]
1
Oletko löytänyt jotain Simpsonit - aiheista tavaraa mitä et ole ostanut? Itse tuli tehtyä lomalla bongaus: Simpsonit partavaahto ja kylpy/suihkugeeli, löytyi Seinäjoen Citymarketista. Joskus sitten löytyi jotain Simpsonit - limonadia, jotain appelsiinin makuista, en kyllä maistanut koska Jaffaa se olisi ollut kumminkin.

2
Tekijät / Huonoin vierailija Simpsoneissa
« : 29.09.10 - 23:14 »
Onko Simpsoneissa ikinä esiintynyt ketään niinkin ärsyttävää henkilöä että olisi tehnyt mieli heittää televisio pihalle kyseisen idiotin takia?
Surkeimmat minun mielestä:

Weird Al Yankowitch
- Jo tämän laulua ja ulkonäköä samaan aikaan katsominen ''saa verisuonet katkeamaan päässä''

Stephen Hawking on toinen henkilö, jaksossa  16x16 - Hädässä ystävä tunnetaan (Don't Fear the Roofer) selitys miksi Bart ei nähnyt Rayta, niin monimutkainen selitys että vatut tämmöinen juntti tietää mitään tieteestä, eikä kyllä kiinnostakaan. Olisivat vaan voineet pistää selitykseksi että kattotiilet joita Bart piteli olivat hänen edessä.

3
Tuli mieleen että Simpsoneissa on parodioitu laulujakin, mm. jaksossa Springfield(siis se missä kasino rakennetaan), parodioidaan joululaulua Jingle Bells. Sitten tietty The Simpsons Movien Spiderpig Spidermanin themestä, jakso missä Bart jossa saa ajokortin, parodioidaan hieman Top Gearin themeä. Ja sitten tiedän laulun jaksossa jossa Homerille tulee Mindy - niminen työkaveri, siinä parodioidaan jotain laulua jonka nimeä en muista. Toivottavasti tässä oli tarpeeksi esimerkkejä. :)

4
Onko mitään parodioita tuotemerkeistä mitä tiedätte olevan mutta niitä parodioidaan Simpsoneissa?
Jakso ''All's fair in Oven War'' parodioidaan Playboy - aikuisviiihdelehteä Playdudena. Ja sitten eräässä jaksossa parodioidaan Sonya Fonyna.

Sivuja: [1]