Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jaabok

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Hahmojen ikä?
« : 28.03.09 - 14:35 »
Onko kellään tietoa kuinka vanha Apu on? Tai Rehtori Skinner?  Kun en itse tiedä :(

2
Oheistuotteet / Simpsonit-kaupat
« : 20.12.08 - 18:05 »
Onko teillä tietoa onko missään Tampereen lähellä tai missään sarjakuva/elokuva/tv sarja aiheista kauppaa jossa myytäisiin Simpsoni tavaroita?? ?  ??? ??? ??? Itselläni ei ole tietoa?!

3
Oheistuotteet / Simpsonit-muovihahmot
« : 07.09.08 - 17:02 »
Simpson muovi hahmoja saa ainakin laivalta ostin homerin ja bartin. Niitä olis ollut Marge , Lisa , Maggie , Homer , Bart , Ned  Ainakin haluasin noita tietääkö kukaan missä niitä myydään? (muualla kun laivalla)

4
Siis että suunnitelisit oman simpsoneiden kauhu jakson ja laitat tähän mitä tapahtuisi.

1. Jakson nimi (suomeksi)
2. Henkilöt ketkä jaksossa esintyisivät
3. Lyhyt kuvaus
Ja tietenkin tarina

(ei mielellään matkita toisia)
edit: scifijaksokin käy


Jakson nimi: Hyytävä pirtelö

Jaksossa esiintyy: Bart, Apu, ja muutama zombie

Bart astelee aurinkoisena päivänä Kwik-E-Markettiin. Hän tilaa kirsikkapirtelön. Apu sanoo: Haluatko välttämättä tämän pirtelön? Tämä kuppi on viimeinen ja se on kirottu! Bart ei usko kirouksiin ja sanoo: Haluan ja tuossa ovat rahat. Bart lähtee Marketista. Hänestä tuntuu että häntä tarkkailtaisiin. Bart kävelee kotiin viemäristä kuuluu kauheaa ääntä. Bart alkaa juosta. Hän kompastuu. Bart näkee edessään zombin hän lähtee Markketiin päin juosten. Hän juoksee markettiin sisälle. Apu kysyy: Uskotko nyt kirouksiin ja.Apu muuttuu zombiksi. Zombit ovat saartaneet hänen. Kaikki pimenee. Sitten Bart herää omasta sängystään ja lähtee kouluun. Hän ajattelee onneksi kaikki oli vain unta ja koulubussi onkin täynnä zombeja.


Ja sitten alkaakin loppu musiikit soida.
Siinä olis tommonen.

Lambo: yhdistin viestisi.

5
Muu Simpsonit-aiheinen / Tietovisat
« : 07.09.08 - 11:23 »
Olen tehnyt älypäässä simpsonit tietovisan käykää katsomassa. Tässä olis linkki http://alypaa.com/yhteisot/nayta/The%20Simpsons%20kysyle

Sivuja: [1]