Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Donitsi-poika

Sivuja: [1]
1
Juonenkulku oli aikas sekava kakkososassa. Ekaksi pidätetään Smithers sitten Homer sitten huomataan että se olikin Maggie.


Aika turhauttava oli 2.osa mutta 1.osa oli tyydyttävä. Kokonaisarvo 8-

2
Alkaa pikku hiljaa kyllästyy tuohon Homerin d'oh ! huutoon. Sekä intro mikä tulee Suomessa tulee nyt on mielestäni tylsä.

3
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-kaupat
« : 06.08.09 - 17:26 »
ton coju&cafe "kaupan" osote on :Kyttälänkatu 14,33100 Tampere (stockmannin parkkihallin vieressä) se on ihan ok paikka.Sieltä saa homer pullonavaajia ja seinäkelloja ja jotain muuta sälää.
Onkos tuo niinku pelkästään Simpsonit liike vai jokin pientä sählää Simpsonit myös myyvä kauppa? Myytäisiinköhän sielä tilauksesta donitseja? Vois ostaa ''muutaman'' :lol:

4
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 06.08.09 - 17:20 »
Kyllähän tämä kuitenkin ihan pelattava peli on. DS versio on kyllä erittäin huono mutta löytyy myös Pleikalle. En ole pelannut läpi mutta en nyt surkeaksi peliä menisi haukkumaan.

5
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 06.08.09 - 17:18 »
Kyllähän tämmösseitä täytyy jossain vaiheessa ostaa. Sen verran mahtavia Simpsonit on että niistä kannattaa tehdä sarjakuvia. Täytyy kattoo löytyykö divarista yhtään.

6
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 06.08.09 - 17:11 »
Parhaat ovat ehdottomasti Homer ja Moe. Homer on aina niin vitsikäs ja Moe osaa naurattaa minua jostain syystä. Mutta eiköhän Homer vedä voiton. Myös Bart on joissain tilanteissa hauska.

7
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 06.08.09 - 17:01 »
Kaveri oli rekannut ja kertoi minulle tästä foorumista. Laitoin sitten Googleen Simpsonit foorumi ja tämä löytyi.

Sivuja: [1]