Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Monorail

Sivuja: [1] 2 3 ... 33
1
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 27.07.17 - 11:56 »
Kappas vaan, johan muuttui iho taas keltaiseksi vaikka uusimpia jaksoja en ole pariin kauteen katsonutkaan :D Pitänee harkita josko jouluna hankkisi ja käärisi itselleen papereihin.

2
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 16.02.17 - 12:17 »
Kausien 1, 4 ja 10 boksit etsinnässä. Kausista 12 ja 13 haluaisin mieluusti tavalliset dvd-kotelot, Ralphin ja Sarjishemmon päät eivät oikein sovi hyllylle, vievät niin paljon tilaa.
Käsittääkseni päät lähtee "irti" ja takaa paljastuu tavallinen kansikuva, näin oli ainakin viimeisimmässä julkaisussa. Suht vaivaton oli vielä poistaa. Omalla vastuulla tosin, ikävää se kansi olis näin rikkoa  :D

3
Tuli mieleen tuossa eilisehtoona kun pokerikoneeseen innostuin sijoittamaan et miksiköhän Simpsonit-aiheista hedelmäpeliä ei ole väsätty? Samantyyppinen samantien kuin erään Putous-hahmon nimellä oleva "hedelmäpeli"

Kliseitähän löytyisi moiseen ääniefektien muodossa enemmän kuin hyvin.
"to start press any key, where is the any kay?" jne

Ei kyllä Suomessa, olisi heti sama kohtalo kuin Duffilla eli "kannustaa lapsia K18-aktiviteetteihin, kielletään".

4
http://i.imgur.com/R18TXQt.jpg

Tämmönen tuli vastaan Saksassa marketissa, oli pakko oikeen ostaa ja tulipahan pitkästä aikaa mieleen käydä simpsonit.orgissa! Todellakin donitsin makuisia ja oikein hyvin maistuu. Oli hyllyssä myös Bartin ja Margen pärställä varustettuja, makuina purkka ja mustikka. Pitää varmaan testata nekin. Kai nyt 2 euroa voi huonomminkin tuhlata?

5
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-vaatteet
« : 31.05.16 - 15:22 »
Hyvänen aika  :D siinä on paidalla asennetta! Tästä jäsenpaidat sorgin moottoripyöräkerholle?

6
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 01.01.16 - 21:54 »
Todellakin, kiitoksia ja uusia vuosia kaikille!  :woo:

7
Tämä on aika kumma. Alla oleva video on tänään esitettävästä jaksosta Cue Detective. 20 sekunnin kohdalla mainostaulun teksti muuttuu. Yleensä tällaiset mokat tapahtuvat kamerakulman vaihtuessa, mutta nyt teksti muuttuu kesken kaiken.

Hmm. Olisiko sitten joku vitsi... Itse en ainakaan tajua  o_O

8
Hyväksyn, jatkoa. Itsellä oli tosin ensisijaisesti mielessä pähkinänkuorien avaaminen  :D

9
Heittäkääpäs 2 epätavallista aseen käyttötarkoitusta Wiggumilta.

10
Kun Otto ei ollut maksanut velkoja ja hänet häädettiin kotoaan, mitä hänellä oli??

Sinappia ainakin, kuinka montaa tuotetta haet?

11
Tosiaan, uusi kausi alkaa taas. Eipä ole paljoa tullut mietittyä asiaa, mutta onhan siitä viime jaksosta jo aikaa, en edes muista mitä siinä tapahtui (vai johtuuko edes ajasta, am i right fellas :D). Ehkä tässä kaudessa on kuitenkin vielä jotain mielenkiintoa tuon Shearer-jupakan johdosta, saa nähdä paistaako läpi yhtään jaksoista.

12
Ainakin joissain jaksoissahan on toistuvana vitsinä ollut Selman mennessä naimisiin se, että hänellä on useampia sukunimiä, mutta en muista oliko Smithers tai Monroe niissä mukana. Liekö sitten joku yksittäinen vitsi, jossa on näiden seuralaisena ollut.

13
Rikotulla pullolla hakkaaminen kuulostaisi jotenkin Bobin tapaiselta.

14
Simpsonit-aiheisista bändeistä puheen ollen, Nytissä oli juuri tänään jostain Ned Flanders -inspiroidusta metallibändistä nimeltä Okilly Dokilly.
http://nyt.fi/a1305977183043

Heidän musiikista minulle riitti hyvinkin minuutti, mutta onhan tuo aika hauska tapaus.

15
Oheistuotteet / Vs: The Simpsons: Tapped Out
« : 11.08.15 - 20:48 »
Johan on, jos tuollainen on oikeasti tuolossa. Hemmetti kun ei ole lataustilaa (eikä sen puoleen että tuo jaksaisi sovellusta edes pyörittää), muuten kyllä olisi sovelluksen uudelleenlataamisen paikka... Tuotahan tuo sovellus vähän kaipailikin, jos nyt ensinnäkään on totta  :P

Sivuja: [1] 2 3 ... 33