Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vince_Simpson

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 37
31
Ja vrt vanhoja jaksoja.. (muistaakseni oon ennenkin sanonut)
Ennen Lisa oli hahmo joka vastusti kaikkea muodikasta ja sellaista joka on in.. Nykyään hän on ekana käyttämässä kaikkea Applen tuotteita yms.

Minusta tuo olisi jokseenkin ristiriitaista. Todellisuudessa se merkitsisi ehkä sitä, että ensin joku henkilö ei kulkisi valtavirran mukana ja vastustaisi kaikkea muodissa olevaa, ja vuosi myöhemmin tämä sama henkilö kyllästyisi tuollaisiin menetelmiin ja alkaisi kulkea sen saman massan mukana. Mutta tämäkin oli vain minun teoriani.

32
Kumma, etten ole nähnyt ainakaan pitkään aikaan mitään edes Simpsoneihin viittaavaa unta.

Sama juttu täälläkin. En ole aikoihin nähnyt Simpsoneihin liittyviä unia. On suuri mahdollisuus, että uneni ovat enimmäkseen oman pääni tuotteita ja jostain muusta aiheesta kuin Simpsoneista. Tai sitten en vain muista uniani (mikä on hyvin mahdollista, koska ryhdyn aamutoimiini herättyäni heti enkä jää muistelemaan unikuvia).

Olisi hienoa nähdä unta missä olen Bartin roolissa. Toinen mieluinen valinta olisi tietysti Lionel Hutz. Mutta olisi kamalaa ja mälsää olla niissä Flandersinä, Smithersinä tai Sarjishemmona. Miltähän tuntuisi nähdä itsensä Skinnerinä? :D Se saattaa jäädä arvoitukseksi.

33
Tuo hohto-viittaus olikin aika hauska, sillä Simpsoneiden aiemmassa Hohto-viittauksessa Homer kirjoitti tekstit seinälle kun Hohdossa ne olivat kirjoituskoneella kirjoitettuna. Tällä kertaa Stephen King itse kirjoitteli niitä seinille. Eli kyseessä oli sekä Simpsoneiden Hohtoa sekä oikeaa Hohtoa :D

Oliks se se Bart ja liitutaulu-kohta? :doh2: Olisihan mun pitänyt tajuta. Siinä ihan selvästi oli sitä tekstiä sen kauhujakson tapaan. Se onkin suosikkikohtauksiani tuosta introsta.

Mutta kun tarkkaan funtsaa tuota, olisi se voinut olla yksi kunnollinen tarina eikä mikään elokuvaviittausten arkisto.

Se osuus missä Maggie ajaa kaaraa on jännä ja huvittaa vähän. Vauva ajamassa autoa. Sellaista kun sattuisi oikeasti, kyseessä olisi kai joku lapsinero, joka jo vauvana osaa liikkua autolla ja hallita liikennesäännöt. Mutta onko sellainen edes mahdollista.

34
Ehkä vähän liian pitkä sohvakohtaus, mutta ristus että on näyttävää kamaa.

Johtuu ehkä aamuväsymyksestä(tai siitä että en paljoa ole hirviö/kauhuleffoja katsellut), mutta ainoa jotka jotenkin tunnistin oli viikatemies ja Li(i)sa ihmemaassa.

Ja oliko vielä Hellboyhyn ja Kummisetäänkin viittaus.

Aika pitkä alkuintro tuo on, mutta ei valittamista. Laadukasta työtä. Ja ehkä paras alkuintro pitkään aikaan.

Itse tunnistin Liisan ihmemaassa, Hellboyn (elokuvaa en ole nähnyt, mutta kansikuvan kyllä) sekä Bladen. Ja näytti siinä olevan viitaus Hitchcockin Lintuihin ja Oopperan kummitukseenkin. Mitään Kummisetään viittavaa en kyllä huoksannut.

35
Hahmot / Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
« : 03.10.13 - 23:35 »
Jostain kumman syystä mielessä käy myös Smithers tai Skinner yhtenä vaihtoehtona... En nyt muista, oliko tuohon jo rajattu jotkut tietyt vaihtoehdot.

Itse taas toivoisin, että kumpikaan noista ei kuolisi. Skinner on hyvä hahmo omine rehtorin toilailuineen ja silloinkin kun Bart härnää häntä. Smithersillä taas on tärkeä rooli sarjassa ja etenkin Burnsin maailmassa. Ja vaikken kovin paljoa hänestä pidäkään, on hän välillä ihan mukavakin. Sen sijaan toivon, että Bob kuolisi. Se on niin puhki kulutettu hahmo, että tekee jo pahaakin. En ole aikoihin pystynyt pitämään hänestä. (Mutta se Cape Fear-jakso on kyllä Bobin parhautta).

36
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 02.10.13 - 17:43 »
En antaisi spekulaatioissa kauheasti painoarvoa sille, mitä joku näyttelijä luulee.

Asia selvä. Halusin vaan kertoa mitä päässäni liikkui. Ilmeisesti pelkkiä lepakoita eli turhia spekulointeja.

37
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 02.10.13 - 16:25 »
Hank Azaria tweettaa olevansa "aika varma", että jatko-osa tehdään.

Pitäiskö tuon nyt käsittää niin, että jatkoa olisi sittenkin luvassa? Jos pitää, en asetta sille mitään ennakko-odotuksia. Ei ainakaan tule ikäviä pettymyksiä, jos leffa ei miellytäkään.

38
Kaikki nuo feikit ovat yhtä typeriä, mutta jostain syystä minua huvitti nuo lukuisat mustaihoiset Simpsonit.

Juu, typeriähän nuo ovat. Ja ovathan nuo tummaihoiset Simpsonit huvittavan näköisiä.

Mutta kun kerran Simpsonit-paidoista puhutaan, ostaisin mieluiten aidon sellaisen jos jokin todella hieno sellainen tulisi vastaan. Hahmona voisi olla Bart tai Homer. Tai siinä voisi olla joku hieno Simpsonit-logo.

39
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 27.09.13 - 14:35 »
Smithers on kyllä niiin ärsyttävä hännystelijä että... Tyyppi on kelju Homerilla ja on helppo ymmärtää, miltä se Homerista tuntuu.
Jos muistan oikein, niin Smithers on ehkä hieman ihastunut Homeriin. Siinä jaksossa, kun Homer lavasti kuolemansa, jotta saisi vapaapäivän, niin Smithers ylisti Homeria hänen "poismenon" jälkeen.

Saattaa olla etten oo vielä nähnyt sitä jaksoa. Mutta yleensä se suhtautuu tai on suhtautunut Homeriin aika tylysti.

40
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 27.09.13 - 13:08 »
En mä varsinaisesti ketään vihaa, mutta...

Smithers on kyllä niiin ärsyttävä hännystelijä että... Tyyppi on kelju Homerilla ja on helppo ymmärtää, miltä se Homerista tuntuu.

Myös Skinnerin äiti on aika ärsyttävä kun vahtii tätä joka asiassa. En tykkää.

41
Kokoelma feikkejä Simpsonit-paitoja, mikä on suosikkisi?

Mun suosikit? Ehkä Homerin "No Problemo" ja Bart "kastelemassa" Irakia. Inhoan Irakia kun siellä vain soditaan ja viattomien ihmisten elämä on vaarassa.

42
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 24.09.13 - 19:12 »
Tästä videoteoksesta koko loppuvuoden epilepsiakohtaukset ja painajaiset. Oikeassa mielentilassa tuo on ihan hypnoottista katseltavaa ja kuunneltavaa.

Jep, kaameeta katsottavaa. Jos jokin on tekotaiteellista niin tuo, aivan kuin jonkun lapsen sekavaa söherrystä. Onneksi en oo tv-narkomaani niin ei tarvitse tuostakaan kärsiä.

43
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 24.09.13 - 13:23 »
Hieno on kuva. Ja hyvin suunniteltu ja toteutettu. Olisi se Moekin voitu laitta taihan tuohon, hän kun olisi juuri sopiva tuon henkiseen peliin.

44
Hahmot / Vs: Ralph Wiggum
« : 17.09.13 - 14:34 »
Ralph oli siinä The Simpsons moviesissa hyvä ku se sano sen tykkäämki pojista ku Bart skeittaa alasti siitä ohi tai siinä kun se laski alleen :D

Aika altis vaikutuksille näyttäisi olevan tuo Ralph. No, ehkä se sitten on hauskaa joidenkin mielestä. Tosielämässä sellainen olisi huonkin asia tai ehkä jopa vaarallistakin. Siis jos sellainen menee liiallisuuksiin.

45
Amy Poehler vierasääneksi Simpsoneihin

Samaa wanhaa psskaa toistuu mitä viimekaudet.

VIERASÄÄNET? [X] CHECK.
BARTIN EX-TYTTÖYSTÄVÄT? [X] CHECK.

Voi jukojärvi sentään mitä tuubaa nää viimekausien ja tulevaisuuden jaksot tuntuu olevan :D
jaksaisko joku laskea monesko jakso tää on viimeisen 5 kauden aikana jossa nähdään Bartin ex-tyttöystävä(t)? ja monesko ex-tyttöystävä tää on Bartille..

Eipä nuo Bartin lukemattomat tyttöystävät minuakaan jaksa kiinnostaa. Eikä tuo Amy Poehlerkaan herätä minussa minkäänlaista mielenkiintoa.

Nuo lukemattomat vierasäänet tympivät juuri siksi, että niillä kosiskellaan nuoria katsojia, jotka ihailevat joitakin tiettyjä julkkiksia. Toista se oli kausien 1-10 aikana, joita katsoisin varmaan vielä kiikkutuoli-ikäisenäkin.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 37